Jacqske@rt: live with joy

Kristal orgonite grid plateau

 Fijne individuele workshop van 3.5 uur

 
Heb je je wel eens afgevraagd hoe een Kristal-grid werkt?
 
Een kristal-grid is een mooie vormgeving van een geometrisch gelegd patroon. Het is een perfect hulpmiddel wat voor alle doeleinden kan  worden gelegd, zoals genezing, bescherming, liefde, overvloed en welzijn.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is a-1-300x147.jpg

 
De mogelijkheden zijn eindeloos…….... net waar jouw verlangen naar uitgaat. 

Onze intenties kunnen we het universum in helpen door het vormen van een kristal-grid, het leggen van een edelsteen patroon kan echt tastbare veranderingen in je leven teweeg brengen, ik heb hier zelf ervaring mee, het is echt te gek!


Er bestaan speciale borden en planken om je edelstenen patroon  op uit te leggen,  en om af te stemmen op je verlangens. Maar omdat ik van mooie creaties houd, heb ik het kristal-grid-orgonite oplaad station bedacht.  Het is uniek, en het is een grote XL orgonite creatie tool, die niet alleen heel bijzonder is om te zien, maar ook voor super mooie resultaten zorgt om je afstemming met edelsteen patronen te manifesteren. Doordat het ook de functie heeft van orgonite (levens energie) geeft het een extra krachtige energie af op je edelsteen legging, die de manifestatie ten gunste komt!


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 85126822_486588875337719_4127668407036280832_n-205x300.jpg


In deze workshop ga je zelf je  uniek kristal-grid maken, gegoten in hars, gevuld met prachtige natuurlijke materialen. Dit orgonite grid heeft de doorsnede van 24 cm, en is c.a. 3 cm hoog en zal rond de 1 kg komen te wegen.

Je grid  krijgt de geometrische afbeelding van de SEED of life of Merkaba, die je gaat inkleuren met verf en gaat versieren met edelstenen, bloemen,  kristallen en koper.  Je gaat dus geheel naar eigen wens in enkele lagen  je eigen POWER  kristal grid maken, wat geheel glad is aan de bovenkant. Als dit magische kunstwerk uitgehard is kan je deze thuis als oplaad-station  gebruiken om de afgestemde patronen van je favoriete edelstenen hierop uit te leggen, die aansluiten bij jouw verlangens.  

Wil je een Tensor licht ring erin verwerken? Dat is mogelijk, ik vraag hier dan 20,= euro extra voor, en zal de koperen licht ring op jouw energieveld samen stellen.

Het boek met een tal van leg voorbeelden van Kiera Fogg zal je verder kunnen inspireren voor de verschillende mogelijkheden voor de leggingen, deze kan je via de boekhandel kopen voor c.a. 15,= euro
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 1ae912184ccf63f63b2df0df6b3fdd86-231x300.jpg

De heilige geometrische afbeelding van de SEED of life die in het orgonite kirstal-grid wordt verwerkt, werkt als een goddelijke vingerafdruk van de scheppingskracht. Dit heilig symbool die in je kirstal-grid verwerkt  gaat worden heeft het doel om jouw kristal leggingen te ondersteunen, het helpt om de energieën en de intenties die op dit oplaad station gelegd worden het universum in te sturen. Het is het symbool van de eeuwigheid, wat een basis is van harmonie en rust en de verbinding heeft met de bronenergie.

Dit oplaad station verbindt zich met het energetisch netwerk van het universum, het zend 24/7 je afgestemde intentie uit, en als orgonite zorgt het tevens voor een zuivere levens energie in je huis, of werkplek.

Ik ben super enthousiast om je deze workshop aan te bieden, het geeft je zoveel ongekende mogelijkheden,  en het is nog eens heel leuk om te doen!Je creatie zal minimaal 30 uur mogen uitharden, daarna mag je deze in mijn atelier ophalen, of voor 7,50 euro thuis laten bezorgen. (Belgie meerprijs)  Wat zit er bij deze workshop inbegrepen:
 
Alle genoemde materialen, en het lenen van de mal
Uitleg over hoe de wet van aantrekkingskracht op je verlangen werkt
Een prettig ontspannen werksfeer
Alle tijd en aandacht voor jou alleen
Koffie/thee/lekkers
Proef sessie in de kristal tensor kamer van 5 minuten zie Kristal-Tensor-healing sessie - Jacqueline van de Koevering


 Duur van de workshop c.a 3,5 uur 
 Dit is een individuele workshop, waarbij alle aandacht voor jou is, jouw bijdrage 177,= euro 
 Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.
 Je mag zelf je lunchpakketje meenemen 

Voorbeeld patroon voor het leggen van je edelstenen op de XL orgonite-grid

Bij de boekhandel te koop voor c.a. 15,= euro

https://jacquelinevandekoevering.nl/product/kristal-grid-orgonite-workshop/