Jacqske@rt: live with joy

Groep workshop XL orgonite maken

Datum: op aanvraag minimaal 2 deelnemers

Kom je liever alleen? Ook een privé workshop is mogelijk tegen de meerprijs van 55,= euro

Lijkt het je leuk om zelf een GROTE orgonite met verlichting te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Je gaat een grote orgonite maken, met een tensor cubit maat vortex, natuurmateriaal, krachtige grote en kleine edelstenen, kopervezels, metaalvezels, en…….voor een extra stukje magic, je eigen verlangen in een wens bolletje, en gekleurde verlichting.

Maar wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een grote piramide van  c.a. 12/15cm

De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt. De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Tijdens deze bijzondere workshop vertel ik je hier alles over en  je krijg je informatie hoe een orgonite nu precies werkt.

Een stukje geschiedenis:

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

Liefdes energie in een wens-potje

Toen ik op Hawaii was, werd ik geïnspireerd door de stenen wens-potjes die in veel huizen en winkels stonden. Het bleek voor de inwoners van groot belang te zijn om een klein briefje met een wens of boodschap met de spirits te delen. Ik kocht enkele van deze magische potjes, en gaf ze cadeau aan de mensen die ik liefhad. Binnen 1 jaar heb ik alle manifestaties van mijn geliefden (inclusief die van mezelf) uit zien komen.

Tijdens het maken van mijn orgonites stem ik altijd af op de  kosmische liefdesenergie. Omdat wij mensen sterk visueel zijn ingesteld kwam ik op het idee om een soortgelijk wens-potje in de orognites te gaan maken, maar dan van transparant glas. Hoe leuk is het dan ook dat jij tijdens deze workshop jouw eigen wens wens kan verwerken in je piramide, zodat deze energetish de kosmos ingestuurd wordt. Jouw persoonlijke manifestatie orgonite vibreert dus prachtig met jouw energieveld. Magic is all yours!

Wens op je handgeschreven briefje

Je mag ook alvast gaan nadenken over een wens of verlangen die jij de kosmos in wilt sturen, want deze wens die je op een hele speciale manier gaat verwerken in je orgonite zal door de krachtige energie van de piramide zijn weg gaan vinden in het universum, want magic bestaat ECHT!!

Ik heb een speciale methode gemaakt, waardoor jouw orgonite toch in lagen opgebouwd kan worden, zonder dat we uren op de uitharding van de lagen hoeven te wachten voordat je een nieuwe laag kunt gieten.

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.

Deze compleet verzorgde workshop duurt  3 uur en kost 145,= euro

Dit is inclusief:

  • het gebruik van de mal (deze geef ik je tijdens de workshop in bruikleen)
  • info over de orgonites, en de helende en transformerende werking
  • het maken van 1 grote orgonite van c.a. 12/15 cm zijkant gemeten( met geurloze epoxyhars )
  • alle benodigde materialen, zoals hars, koper, metaal, edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, gebruik van gereedschap en beschermingsmateriaal
  • een sierlijk wensbolletje
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • en nog een leuke verassing!!
  • Omdat je kunstwerk moet uitharden of drogen, zal ik het later goed en veilig verpakt naar je versturen, verzendkosten in NL bedragen 10 euro verzenden (of aangetekend 15,= euro) België tegen meerprijs

Jouw bijdrage voor deze workshop is 145,= euro

Via deze link kan je de betaling voor deze workshop voldoen

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.

Locatie: EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit

Ik werk tijdens deze workshop in kleine groepjes van max 4 personen!

Mogelijkheid voor een prive workshop: Als je liever alleen deze grote piramide wilt komen maken is dat mogelijk tegen meerprijs van 55,- euro