Jacqske@rt: live with joy

Jouw tenen als spiegel!

Ben je ook erg nieuwsgierig naar wat jouw tenen over jouw karakter zeggen, maar je hebt geen mogelijkheid om naar mijn praktijk te komen? Een online sessie is dan een mogelijkheid om inzage te krijgen in jouw karakter en persoonlijkheid, heel leuk om over jezelf terug te lezen!

Tenenlezen is een momentopname waarbij je inzicht ontvangt over je persoonlijkheid.

Tenen lezen is een methode om je karakter, en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van de tenen en nagels te interpreteren

Elke teen weerspiegelt een andere karaktereigenschap. Van uiterlijk vertoon tot op zielsniveau, je tenen kunnen veel over jouw persoonlijkheid vertellen.

Je tenen veranderen constant, ze tonen precies je gedrag, karakter en persoonlijkheid en de omstandigheden waarin je leeft.

Het tenenlezen gaat uit van het holistische principe. Jouw lichaam en geest worden als 1-onlosmakelijk geheel gezien.

Ik maak je door dit consult bewust van je sterke of minder sterke punten. Ik geef je helder inzicht in waar je eventuele blokkades liggen, en of je chakra’s uit balans zijn. Door het lezen houd ik jou je interne spiegel voor, de blauwdruk van je ware ZELF. Dit totaal overzicht werk ik voor je uit, en krijg je digitaal aangeleverd zodat je hier later weer op terug kunt kijken en de veranderingen kunt waarnemen.

Je tenen kunnen bijvoorbeeld verklappen dat je een gehaast persoon bent of juist gestructureerd, of dat structuur er juist niet toe doet en dat je makkelijk van de hak op de tak gaat. Ze laten zien of je (te) dienstbaar bent, of dat jouw zorgzaamheid juist ten koste gaat van jezelf. Laat jij je voor het karretje spannen? Ben jij onzeker of juist heel zeker van je zaken, of misschien wil jij je liever verstoppen voor je buitenwereld met je emoties? Jouw ambities wensen/verlangens, ook deze zijn in de tenen terug te lezen, hoe sta jij hier je mannetje of vrouwtje in? Communiceer jij diplomatisch, of op een lieve vriendelijke niet kwetsende manier, waarbij je de confrontatie met de ander liever uit de weg gaat? Of misschien ben jij echt het recht voor de raap type? Misschien is jouw wil wet, of valt daar weinig aan te tornen? Hoe zit het met jouw dagdromerij, kan jij goed afstemmen op het veld van ongekende mogelijkheden, en dwaal je graag met je gedachten af?

Dit zijn enkele voorbeelden die terug komen als karaktertrekken in jouw 2 mooie voeten, hoe gaaf is dit!

Waarom zou je je tenen laten lezen? Je krijgt helder inzicht in hoe je in het leven staat, je sterke kanten en je knelpunten, je vergroot hiermee je zelfkennis en wordt je bewust van bepaalde patronen en je talenten. Als je kinderen hebt is het tevens voor jou als ouder heel fijn om helderheid en inzicht te krijgen over je kind zijn gedrag en gevoelens, een stuk inzicht in hun karaktereigenschappen, en krijg je helder waar ze extra ondersteuning in behoeven.

Lijkt het je leuk, stuur 2 duidelijke foto’s zoals ik via de mail aan jou zal doorgegeven, en ik zal jouw persoonlijk verhaal met je delen.

Een online consult bedraagt 45, – euro

Je krijgt digitaal de analyse van je tenen binnen 10 dagen toegestuurd

Je mag vooraf via de ideal link de betaling voldoen