Jacqske@rt: live with joy

Consult: tenen lezen

Lijkt het je leuk om je tenen te laten lezen? Het tenenlezen gaat uit van het holistische principe. Jouw lichaam en geest worden als 1-onlosmakelijk geheel gezien.

Tenenlezen is een momentopname waarbij je inzicht ontvangt over je persoonlijkheid, je karkater, en wellicht nog bijzondere eigenschappen waar je zelf nog geen helderheid over hebt.

Tenen lezen is een methode om je karakter, en gedrag te analyseren door de stand en de vorm van de tenen en nagels te interpreteren

Elke teen weerspiegelt een andere karaktereigenschap. Van uiterlijk vertoon tot op zielsniveau, je tenen kunnen veel over jouw persoonlijkheid vertellen.

Je tenen veranderen constant, ze tonen precies je gedrag, karakter en persoonlijkheid en de omstandigheden waarin je leeft.

Ik maak je door dit consult bewust van je sterke of minder sterke punten. Ik geef je helder inzicht in waar je eventuele blokkades liggen, en of je chakra’s uit balans zijn. Door het lezen houd ik jou je interne spiegel voor, de blauwdruk van je ware ZELF. Dit totaal overzicht werk ik voor je uit, en krijg je digitaal aangeleverd zodat je hier later weer op terug kunt kijken en de veranderingen kunt waarnemen.

Je tenen kunnen bijvoorbeeld verklappen dat je een gehaast persoon bent of juist gestructureerd, of dat structuur er juist niet toe doet en dat je makkelijk van de hak op de tak gaat. Ze laten zien of je (te) dienstbaar bent, of dat jouw zorgzaamheid juist ten koste gaat van jezelf. Laat jij je voor het karretje spannen? Ben jij onzeker of juist heel zeker van je zaken, of misschien wil jij je liever verstoppen voor je buitenwereld met je emoties? Jouw ambities wensen/verlangens, ook deze zijn in de tenen terug te lezen, hoe sta jij hier je mannetje of vrouwtje in? Communiceer jij diplomatisch, of op een lieve vriendelijke niet kwetsende manier, waarbij je de confrontatie met de ander liever uit de weg gaat? Of misschien ben jij echt het recht voor de raap type? Misschien is jouw wil wet, of valt daar weinig aan te tornen? Hoe zit het met jouw dagdromerij, kan jij goed afstemmen op het veld van ongekende mogelijkheden, en dwaal je graag met je gedachten af?

Dit zijn enkele voorbeelden die terug komen als karaktertrekken in jouw 2 mooie voeten, hoe gaaf is dit!

Waarom zou je je tenen laten lezen? Je krijgt helder inzicht in hoe je in het leven staat, je sterke kanten en je knelpunten, je vergroot hiermee je zelfkennis en wordt je bewust van bepaalde patronen en je talenten.

Wat je digitaal bij het maken van een afspraak per email mag aanleveren zodat ik het voorwerk kan doen:

2 foto’s van je voeten, zoals op deze pagina afgebeeld.

  • een van de voorzijde van de voeten
  • een van beide voeten van bovenaf goed in beeld

De opbouw van de sessie:

Na de kennismaking ontvang je een ontspannen voetenbad en een kopje thee. Ik zal je voeten om beurten voor je lezen, je mag dit als je wilt zelf opnemen. Na de reading mag je een korte  fonoforese behandeling ontvangen. Dit is een stemvorkbehandeling die door op een juiste positie op de voeten te zetten een geluidstrilling geeft wat stagnaties op mag lossen in je energieveld, door de trillingen die via de meridianen in de voeten geactiveerd worden, zal er ontspanning in je lichaam plaats vinden. Na de behandeling mag je nog een kaart trekken uit mijn orakeldeck, en sluiten we de sessie af.

Een consult duurt 60 minuten en bedraagt 65, – euro

Je mag vooraf via de ideal link de betaling voldoen