31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Herdenking ’s piramide

 

 

 

De herdenking ’s orgonite die ik maak zijn speciaal gemaakt  om troost te bieden na het verliezen van je geliefde. Een prachtig piramide, gevuld met een sieraad, of een klein voorwerp waar je emotionele waarde bij voelt.

 

Deze bijzondere herdenking ‘s orgonite wordt met liefde en aandacht gemaakt ter nagedachtenis aan je dierbare. Fijn om op een speciaal altaartje te plaatsen, naast een kaarsje om je dierbare weer even dicht bij je te voelen.

 

Zelf heb ik fijne ervaringen met de herdenking ’s orgonite, ter nagedachtenis aan mijn ouders.

 

De speciale troost orgonite die ik maak zijn  gevuld met kunsthars, een persoonlijk sieraad van je dierbare, een mooi symbool zoals bijvoorbeeld een engeltje, edelstenen, koper, en natuurlijke elementen die met de aarde verbonden zijn.

 

Ook  is het mogelijk om de as of een kleine foto in de troost orgonite te verwerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Troost orgonite met een mondharmonica op een bedje van mos en edelstenen

 

De edelstenen die ik gebruik zijn speciaal afgestemd op deze troost orgonite, ik vul ze met seleniet, (dit is een engelensteen, die in contact staat met de engelenwereld), bergkristal  (deze edelsteen heeft een troostend en helende energie). Rozenkwarts (deze opent het hart om liefde te ontvangen en te geven, het heeft tevens een milde en zacht helende werking bij de ondersteuning  van  het verdriet om het verlies). In de bodem (onderkant van de piramide) kan ik indien gewenst een naam of woord ingieten, met een metalen vlinder of blad.

 

De orgonite piramide ‘s die ik maak zijn heel bijzonder, deze werken als een kosmische antenne, ze trekken energie uit de omgeving waar ze staan aan, bundelen deze, en stralen weer positieve en troostende energie uit . De herdenking ‘s orgonite is een mooie transparante piramide, laag voor laag is zorgvuldig  opgebouwd met alle omschreven elementen die deze piramide een prachtige en liefdevolle uitstaling geven. Elke  piramide is uniek, en  wordt speciaal afgestemd op jou, je zult merken dat je meer innerlijke rust en troost ervaart, de piramide zorgt tevens voor een rustige sfeer in je huis.

 

De herdenking ‘s orgonite zijn in 2 maten leverbaar:

Je hebt de keuze uit:

-15x15x16cm hoogte

-11x11x12 cm hoogte

 

Prijs 15cm: 140,= euro

Prijs 11 cm: 90,= euro

 

 

 

 

Bodem

 

Voorbeeld van een ingegoten hanger

 

Praktisch:

  • Je kunt me een digitale foto mailen, mocht je kiezen om deze in te laten gieten
  • Je kunt me het sieraad of herdenking ‘s voorwerp toesturen wat je in de orognite wilt hebben. Uiteraard ga ik hier zeer zorgvuldig mee om, en krijg je een ontvangstbevestiging van mij, naar ontvangst.
  • De bestelling van de troost orgonite duurt c.a.10 dagen
  • Ik vraag een vooruitbetaling van 30%, het resterende bedrag mag betaald worden als het pakket verzonden word (met track en trace)
  • Verzendkosten zijn 6,95 euro
  • Voor een bestelling kan je een mail sturen naar info@mooistecreaties.nl