Jacqske@rt: live with joy

3-D powertex kunst op doek

 

Altijd al met verschillende materialen willen werken op canvas doek?

Door het maken van een kunstwerk van powertex, en allerlei hulpmiddelen zoals natuurmaterialen, papier touw, kant, dunne stof, verf, zand, metaal, edelsteentjes, haal jij de kunstenaar in je naar boven!

 

Dit is een individuele workshop, wat mogelijk ook met 2 personenen gedaan kan worden

 

 

Door het werken aan je 3-d-art op canvas doek sta jij de creatieve stroom in jezelf toe. Het creëren geeft je de mogelijkheid om verschillende materialen tot een eenheid te maken, in de diverse laagjes van de structuren en materialen die je gebruikt ontstaat er een prachtig kunstwerk, waarin een stuk eigenheid en energie van jou als kunstenaar waarneembaar mag worden. Je mag zelf bijzondere symbolen (zoals onderdelen van een sieraad) meenemen, om te verwerken in je kunstwerk. Ik heb ook mooie metalen mandala afbeeldingen, en andere metalen en houten ornamentjes om in je schilderij te verwerken. Waar het in deze workshop om gaat is dat jij je artistieke kant, maar zeker ook je authentieke kant in jezelf gaat (her) ontdekken, en hier veel plezier en ontspanning uithaalt!

De edelsteentjes die jij in je doek verwerkt, kan je intuïtief kiezen, of je gebruikt hiervoor de speciaal afgestemde edelsteenkaarten, zodat jij de juiste edelstenen gebruikt die precies bij jou passen!

Het eindresultaat zal een prachtig kunstwerk zijn, gevuld met jouw energie, kleuren, vormen en texturen!

 

De maat doek die we gaan gebruiken zal c.a. 40x60cm zijn.

 

Deze workshop is perfect om even tijd voor je zelf te maken, om andere gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Iets moois creëren, is niet alleen ontspannen maar haalt ook nog eens het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om er even lekker uit te zijn.

Met deze creatieve workshop in een spiritueel jasje die ik aanbiedt, ga je ook merken dat je onbewust aan de slag gaat met het versterken van je intuitie.

Tijdens het creatieproces in deze workshop ga je een transformatie met jezelf aan Je zult merken dat tijdens het kunstzinnig bezig zijn veel oude ballast die de verbinding met jezelf en de spirituele wereld in de weg staat getransformeerd gaat worden. Kunstzinnig bezig zijn is een van de manieren om toegang te krijgen tot de grote kracht die in jou aanwezig is, en wat jouw eigen goddelijk potentieel en geboorterecht is!

Uit eigen ervaring heb ik mogen ondervinden dat kunstzinnig creëren helend werkt, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Als je creatief bezig gaat gaan je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, dit zal je ervaren als ontspanning, en een gevoel van eenheid en verbinding geven. Als de zielsverbinding weer herstelt, dan kan de creatiekracht in en om jou heen weer RUIM en vrijuit stromen. Je zult merken dat je intuïtie scherper wordt, en je zult magie in je leven gaan waarnemen!

Kortom, je komt dichter bij je authentieke ZELF, zonder erbij na te denken over hoe het moet of hoe het hoort, lekker spelen met kleuren, verf en materialen, de tijd vergeten, en opgaan in het creatieproces!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktisch:

Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

 

Jouw bijdrage 88,= euro

 

 

Aanmelden kan via: info@mooistecreaties.nl