Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop maak je eigen art-work & healing sessie

Altijd al met verschillende materialen willen werken op canvas doek?

 

Door het maken van een kunstwerk van powertex, en allerlei hulpmiddelen zoals natuurmaterialen, papier touw, kant, dunne stof, verf, zand, metaal, edelsteentjes, haal jij de kunstenaar in je naar boven!

Dit is een privé workshop, gericht alleen op jouw creatieveld 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 293254694_1087334301880321_5887027134681333514_n-1-1024x662.jpg

 

 

 

 

Door het werken aan je 3-d-art op canvas doek sta jij de creatieve stroom in jezelf toe. Het creëren geeft je de mogelijkheid om verschillende materialen tot een eenheid te maken, in de diverse laagjes van de structuren en materialen die je gebruikt ontstaat er een prachtig kunstwerk, waarin een stuk eigenheid en energie van jou als kunstenaar waarneembaar mag worden. Je mag zelf bijzondere symbolen (zoals onderdelen van een sieraad) meenemen, om te verwerken in je kunstwerk. Ik heb ook mooie metalen mandala afbeeldingen, en andere metalen en houten ornamentjes om in je schilderij te verwerken. Waar het in deze workshop om gaat is dat jij je artistieke kant, maar zeker ook je authentieke kant in jezelf gaat (her) ontdekken, en hier veel plezier en ontspanning uithaalt!

De edelsteentjes die jij in je doek verwerkt, kan je intuïtief kiezen, zodat jij de juiste edelstenen gebruikt die precies bij jou passen!

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is green-breath.jpg

 

 

 

Het eindresultaat zal een prachtig kunstwerk zijn, gevuld met jouw energie, kleuren, vormen en texturen!

De maat doek die we gaan gebruiken zal c.a. 40x60cm zijn.

Deze workshop is perfect om even tijd voor je zelf te maken, om jeZElf de ruimte te geven om tot expressie en expansie te komen. Er zit zoveel moois in jou verstopt, wat gezien mag gaan worden!!

Iets moois creëren, is niet alleen ontspannen maar haalt ook nog eens het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om even een fijne quality time voor jezelf in te lassen.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 292438237_1120701522126090_9054685566303091264_n-1-1024x461.jpg

 

 

 

Tijdens het creatieproces in deze workshop ga je een transformatie met jezelf aan Je zult merken dat tijdens het kunstzinnig bezig zijn veel oude ballast die de verbinding met jezelf en de spirituele wereld in de weg staat getransformeerd gaat worden. Kunstzinnig bezig zijn is een van de manieren om toegang te krijgen tot de grote kracht die in jou aanwezig is, en wat jouw eigen goddelijk potentieel en geboorterecht is!

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwasten-schoonmaken.jpg

 

 

 

 

 

Uit eigen ervaring heb ik mogen ondervinden dat kunstzinnig creëren helend werkt, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Als je creatief bezig gaat gaan je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, dit zal je ervaren als ontspanning, en een gevoel van eenheid en verbinding geven. Als de zielsverbinding weer herstelt, dan kan de creatiekracht in en om jou heen weer RUIM en vrijuit stromen. Je zult merken dat je intuïtie scherper wordt, en je zult magie in je leven gaan waarnemen!

 

Kortom, je komt dichter bij je authentieke ZELF, zonder erbij na te denken over hoe het moet of hoe het hoort, lekker spelen met kleuren, verf en materialen, de tijd vergeten, en opgaan in het creatieproces!

 

Praktisch:

Deze combi workshop duurt 4 uur, waarvan jij 2.5 uur heerlijk in het creatieproces op mag gaan, en het laatste uur een ontspannende healing sessie mag ontvangen in de kristal kamer, met als afronding een trekking uit het lichtwerkers kaarten dek

Je mag je eigen lunch meenemen

Kristal-Tensor-healing sessie – Jacqueline van de Koevering

Samen kunnen we een datum plannen, dit gaat in overleg.

Jouw bijdrage 165,= euro

Aanmelden kan via: info@mooistecreaties.nl