Jacqske@rt: live with joy

Creatieve workshop Magic Wings

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze workshop Magic Wings neem ik je mee in het energieveld van de engelen wereld

Dit is een individuele workshop, eventueel met 2 personen te volgen.

Engelen hebben een hoge trilling, het zijn prachtige liefdevolle energieën die bereid zijn om ons te helpen in ons leven.

De ontdekking van hun aanwezigheid heeft mijn leven enorm veranderd, waardoor ik in de energie van liefde, overvloed, geluk en verbinding kon stappen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met deze creatieve workshop in een spiritueel jasje wil ik mijn inspiratie met je delen, zodat jouw leven ook aangeraakt wordt door deze bijzondere wezens, en jij in contact kan treden met hun magische energie.

In deze 2-delige workshop ga je zelf je engelenvleugel maken, een kracht exemplaar wat met stevig cardboard laag op laag opgebouwd wordt en waarbij jij met je intentie de connectie gaat leggen met de engelen energie. Vanuit het mooie engelen kaarten deck wat we vooraf gebruiken mag je inzichten ontvangen die bijdragen aan wat je nodig hebt.

 

 

 

 

 

 

 

De c.a. 90 cm x 33 cm grote vleugel ga je in 3 dimensionale vorm maken met powertex waarmee je dikke veren structuren maakt.  De toplaag van de vleugel ga je nadat deze met kleuren bewerkt is finishen met bergkristallen en selenietvezels, verwerkt in hars. Beide edelstenen hebben een hoge licht frequentie die verbonden is met de engelen wereld. Op de achterzijde van de vleugel komt jouw quote te staan, deze wordt net als de voorkant mooi afgewerkt. De etherische olie van de Circle of Angels gaat je tijdens het creatieproces ondersteunen,  alle engelen van deze krachtige engelenlijn staan tijdens het creatieproces in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent. Een heerlijke sensatie die door de Groene Linde mogelijk is gemaakt  en die we gaan gebruiken tijdens het maken van je vleugel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nodig de engelen energie uit in je huis of werkplek

Je eigen gecreëerde prachtige engelenvleugel kan je als wanddecoratie in je huis of werkplek hangen, het is jouw verbinding met het magisch mooie krachtveld waar wonderen uit mogen ontstaan! Het wordt een bijzonder kracht exemplaar, een perfecte blending van jouw liefdevolle intentie, bergkristallen, engelensteentjes, gevormd als mooie grote eye-cather voor je huis of werkplek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuele workshop

 

De workshop bestaat uit 2 delen van 2,5 uur, waarbij je stapsgewijs je krachtvleugel vorm gaat geven.

Jouw bijdrage 149,= euro, voor in totaal 2 bijeenkomsten, waarin alle materialen, drinken, lekkers en gezelligheid inclusief zijn!

Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

 

 

 

 

 

 

 

Details van de bergrkistallen en seleniet op de vleugel

 

 

 

 

 

 

 

Creatieve workshop Magic Wings