Jacqske@rt: live with joy

Creatieve workshop Magic Wings

 

 

There is always an angel by your site!

Dit is een 2-delige privé workshop waar alle tijd en aandacht voor jouw mooie energieveld is.

Vanuit het engelenrijk is er voor ons altijd een enorme support en steun, Engelen hebben een hoge trilling, het zijn prachtige liefdevolle energieën die bereid zijn om ons te helpen in ons leven.

De ontdekking van hun aanwezigheid heeft mijn leven enorm veranderd, waardoor ik in de energie van liefde, overvloed, geluk en verbinding kon stappen.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 8b32dda77f4bfe16a29b85c0a03de684-164x300-1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens deze workshop Magic Wings neem ik je mee in de engelen wereld

Dit is een 2-delige privé workshop waar alle tijd en aandacht voor jouw mooie energieveld is.

Vanuit het engelenrijk is er voor ons altijd een enorme support en steun, Engelen hebben een hoge trilling, het zijn prachtige liefdevolle energieën die bereid zijn om ons te helpen in ons leven.

De ontdekking van hun aanwezigheid heeft mijn leven enorm veranderd, waardoor ik in de energie van liefde, overvloed, geluk en verbinding kon stappen.

 

Waar bestaat deze combi workshop uit?

Dit is een 6 uur durende workshop, verdeeld in 2 ochtenden van elk 3 uur. We gaan we samen het creatieproces aan, er wordt niet alleen een aanspraak gedaan op je creativiteit, maar je gaat ook vanuit hart verbinding contact maken met de engelen wereld, waarbij jouw persoonlijke engel een belangrijke rol gaat spelen.

De ochtenden zullen ingepland worden van 10:00 – 13:00 uur, waarbij ik je mee ga nemen in een creatief veld van liefde en verbinding. Tijdens het 2e deel ga je de engelen vleugel afwerken, nadien mag je een heerlijke kristal/tensor healingsessie ondergaan in de kristalkamer. Jouw engelen vleugel neem je naar de 2e ochtend mee naar huis.

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is istockphoto-1317324763-612x612-1.jpg

 

Wat ga je maken?

In deze 2-delige workshop ga je zelf je engelenvleugel maken, een kracht exemplaar wat  laag op laag opgebouwd wordt en waarbij jij in afstemming de verbinding gaat leggen met jouw persoonlijke engelen energie.

De c.a. 90 cm x c.a. 30 cm grote vleugel ga je laag op laag in een 3 dimensionale vorm maken met o.a. speciale structuur pasta waarmee je dikke veren laag mee maakt.  De toplaag van de vleugel ga je nadat deze met kleuren bewerkt is afwerken met bergkristallen, rozenkwarts, selenietvezels, en metaalvezels verwerkt in hars. Op de achterzijde van de vleugel komt jouw quote te staan, deze wordt net als de voorkant mooi afgewerkt. Op de achterkant ga je een bevestiging maken. De gekozen edelstenen hebben een hoge licht frequentie die verbonden is met de engelen wereld.

 

HET MAGISCH VELD

Tijdens deze mooie workshop ga je een lichttransmissie ervaren, je gaat contact maken met jouw persoonlijke engel, hier gebruik ik o.a. de speciale Tensor licht ring voor,  die afgestemd is op de etherische wereld van liefde, licht, puurheid en zuiverheid.  Je waant je in een energiebad met krachtige meester kristallen, en zacht liefdevolle engelen stenen. Een muzikale ondersteuning van de engelen frequentie begeleid de verbinding die jij gaat maken met jouw eigen unieke engelen wezen. Hiervan ga jij de vleuges creëren, afgestemd op jouw trillingsveld.

De etherische olie van de Circle of Angels gaat je tijdens het creatieproces vergezellen, alle engelen van deze krachtige engelenlijn staan tijdens het creatieproces in een kring om je heen. Ze overstelpen je met liefde en ondersteunen je bij alles waar je mee bezig bent.

Deze workshop is dan ook een heerlijke welkom thuis sessie in jeZELF!

Met deze fijne workshop wil ik mijn inspiratie met je delen, zodat jouw leven ook aangeraakt wordt door deze bijzondere wezens, en jij in contact kan treden met hun magische energie.

Vanuit het mooie engelen kaarten deck mag je na het ontstaan van jouw engelen vleugel een kaart trekken, die helemaal zal resoneren met het energieveld wat jij gecreëerd hebt.

 

Nodig de engelen energie uit in je huis of werkplek

Je eigen gecreëerde prachtige engelenvleugel kan je als wanddecoratie in je huis of werkplek hangen, het is jouw verbinding met het magisch mooie krachtveld waar wonderen uit mogen ontstaan! Het wordt een bijzonder kracht exemplaar, een perfecte blending van jouw liefdevolle intentie, bergkristallen, engelensteentjes, gevormd als mooie grote eye-cather voor je huis of werkplek.

 

De workshop bestaat uit 6 uur, waarbij je stapsgewijs je eigen krachtvleugel vorm gaat geven.

Jouw bijdrage 269,= euro, voor in totaal 2 bijeenkomsten, waarin alle materialen, edelstenen, verf, hars, en alles wat erbij komt kijken. Uiteraard zorg ik voor koffie/thee/water, lekkers, gezelligheid en harts-verbinding!

Na de 2e ochtend kan jij je engelen vleugel mee naar huis nemen.

Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

 

Alles nog op een rijtje:

  • Dit is een 6 uur durende workshop, verdeeld in 2 ochtenden van elk 3 uur.
  • We gaan we samen het creatieproces aan, er wordt niet alleen een aanspraak gedaan op je creativiteit, maar ook vanuit hart verbinding contact maken met de engelen wereld, waarbij jouw persoonlijke engel een belangrijke rol gaat spelen.
  • De ochtenden zullen ingepland worden van 10:00 – 13:00 uur, waarbij ik je mee ga nemen in een creatief veld van liefde en verbinding.
  • Tijdens het 2e mag je een heerlijke kristal/tensor healingsessie ondergaan in de kristalkamer, waar ik je energetisch ziels-veld voor jou zal vertalen.
  • Legging uit het engelen kaartendeck