Jacqske@rt: live with joy

Alles over de andara’s

 
 
 
 
 
 
 
 

Graag wil ik je kennis laten maken met deze bijzondere Monatomic andara’s

 

 

De prachtige tool met de 5-dimensionale en allerhoogste liefdes frequentie!

De Andara is niet zomaar een zomaar een steen, het heeft een hoge frequentie van licht en liefde.

Andara wordt ook wel vulkanisch glas genoemd wat in de meest prachtige kleuren verkrijgbaar is. Dit komt door de zeldzame spoor elementen van minerale afzettingen van metaaloxiden die in de bodem aangetroffen worden. Andara’s zijn monatomisch van structuur.

De vibratie in deze andara’s zijn zo hoog dat het nooit hoeft te worden gereinigd omdat het alleen maar liefde vasthoudt en geen negativiteit absorbeert. Om deze reden dient het tevens als een geweldig hulpmiddel om het hart te helen. 

Je zult weten hoe en wanneer je ziel tot je zal spreken om de Andara’s in je leven uit te nodigen. Ze kunnen in je droom verschijnen of door synchroniciteit kunnen ze zichzelf in je energieveld laten zien. Hoe dan ook ze zullen tot je spreken als jij er klaar voor bent en als het de bedoeling is dat jij met deze kristallen gaat werken!

De andara’s worden nog wel eens voor gesmolten (door de mens gemaakt) glas aangezien. Er worden dan ook behoorlijk veel “fake” Andara’s  aangeboden. Ik durf dan ook te garanderen dat de Andara’s die ik aanbied ECHT zijn.  Als je de zuivere Andara’s  eenmaal vanuit je hart geactiveerd hebt, en hier een liefdesverbinding mee hebt gelegd, kan je net als ik dit zelf in je energieveld ervaren.

Het werken met een Andara is niet voor iedereen weggelegd, ze komen dan ook enkel in je leven als je er klaar voor bent!

Nog een tip: een andara kies je dus altijd vanuit je eigen gevoel, en niet vanuit ratio.

En…… resoneer je niet met de Andara waar jij je tot aangetrokken hebt gevoeld, dan stort ik het geld retour, deze garantie heb je van mij. 

Wanneer een andara haar licht naar je stuurt, reageren je hersenen via je ogen op deze frequentie en zetten een uniek systeem in jou in werking. Rechtstreeks op cellulair niveau naar alle cellen van je lichaam en je ziel.
De andara waar je aandacht naar wordt getrokken wordt gehoord door je ziel die het sein doorgeeft aan je emotioneel en fysiek lichaam. Het is vaak een directe ingeving, een gevoel waar je niet onderuit komt, en die je lijkt te achtervolgen!

Het bijzondere is ook dat de naam Andara REIZEN DOOR HET LICHT betekent, wat haar naam ook eer aandoet. Deze bijzonder mooie andara’s waren al bekend bij de hogere oude beschavingen, zoals Lemurië , Atlantis, en bij de Maya’s. Ze werden toen al door priesteressen en priesters in geheime healing-tempels gebruikt voor een verhoogde spirituele ontwikkeling, voor de totale healing van het energielichaam, healing op afstand, en om te manifesteren. De Andara’s werken dan ook rechtstreeks op ons DNA en stemmen onze resonantie af op het kosmisch web van licht en liefde. 

Lady Nellie, een medicijnvrouw uit California heeft ooit de eerste gevonden. In 1967 vond ze op haar landgoed een prachtig groene steen wat op een kristal leek en veel van gestold water weg had. 10 jaar na deze bijzondere vondst, vond zij er nog meer van deze schatten uit de aarde.  Heel veel later, rond het jaar 2012 zijn er op meerdere plekken in de wereld deze prachtige andara’s gevonden.

De smaragdgroene Andara op de foto is bijvoorbeeld in 2012 gevonden op de Ruiz vulkaan in Colombia. Veel exemplaren bevatten nog een stukje gesteente van de berg en kunnen glasbelletjes en streepjes hebben van bruin lava. 

Deze krachtige healer activeert je vermogen tot helder weten/voelen/zien doordat ze direct de verbinding aangaat met de kleine kristallen die zich in je pijnappelklier bevinden. Het zijn krachtige healing tools die je helpen je om contact te maken met onderbewuste stukken in jezelf, en deze te transformeren naar kennis en inzicht. De Andara’s zijn verbonden met de Heilige Geometrie en de kubus van Metatron. Ze zijn goede reinigers voor de chakra’s, meridianen, en helpen het menselijk immuunsysteem in balans te brengen. 

De Andara’s kunnen tevens als een soort energetisch lichtvoertuig worden gebruikt om een innerlijke reis te maken, bijvoorbeeld tijdens meditaties. Ze begeleiden ons om ons eigen meesterschap binnen te stappen en ons te herinneren welke krachtbron wij in ons diepe wezen zijn, zodat we dit uit kunnen dragen in de wereld. 

De Andara’s nemen dan ook zelf de trilling aan van een naam, een frequentie die perfect afgestemd is op hun multidimensionaal bewustzijn. Het daglicht wat door de Andara gebundeld word, geeft een hoge frequentie van krachtige stralen, gevuld met transformerende en genezende energie. Ze absorberen en reflecteren tegelijkertijd het licht, waardoor ze als krachtig helingsinstrument werken, en je een versnelling in het transformatieproces van het goddelijke bewustzijn geven.

De ontwaakte lichtwerkers kunnen de frequentie en bewustzijn wat in de andara leeft dan ook zelf ervaren. Het voelt speels en verbindend, het kan tot ons spreken, met ons samen werken en zorgt voor een versmelting met ons  eigen wezen. Ze helpen ons op vele diepgaande en subtiele manieren. Er zijn mensen die denken dat de Andara hetzelfde is als de Obsidiaan, maar toch is de werking van de obsidiaan weer heel anders dan de Andara, en heeft deze een andere frequentie trilling. Het word vaak gebruikt als de zoekterm voor de Andara, omdat deze relatief nog weinig voorkomt. Om met deze prachtige andara’s  te werken moet je open staan om de verbinding vanuit je hart  aan te gaan en hun bewustzijn in je op te nemen. Vanuit je verstand en rationeel denkvermogen  is het onmogelijk om hun trilling te kunnen ervaren

De reden dat eze bijzondere andara’s met één van de hoogste trillingen die ooit in een kristal of steen zijn teruggevonden nu meer bekendheid krijgt, is dat deze energie nodig is voor de verandering waar de mensheid momenteel op aarde doorheen gaat.  Ze zijn ook niet voor iedereen weggelegd, ze gaan ook veelal naar de pioniers van de nieuwe tijd, de way-showers en lichtwerkers van de nieuwe aarde. Deze mensen worden op de meest bijzondere manieren geroepen, om de trilling van liefde en licht in de mensheid en de aarde te gaan verhogen!

Activatie/verbinding van de andara

 

 

NOG ANDERE INFORMATIEVE LINKS OVER DE ANDARA’S

(OM TE BEKIJKEN KLIK OP DE LINKS)

(1) ALL ABOUT ANDARA’S – YOUTUBE

HOME (ELEMENTALASCENSION.COM)

(1) DO CRYSTALS, ANDARAS & STATUES REALLY WORK WITH LISA TRANSCENDENCE BROWN – YOUTUBE

ANDARAS – AWAKENING TO REMEMBERING

Een gechannelde vertaling vanuit het Engels ( google translate ) over Andara Kristallen door Micheal Love – Jacqueline van de Koevering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties van klanten

 • Een mooie reactie van een klant die in haar praktijk met de andara’s werkt: De Andara’s inspireren mij en mijn clienten enorm, maar ook vrienden zijn enthousiast over de trilling van deze mooie lichtwezens.Ik ervaar zelf steeds de unieke trilling die zoveel mag aanraken in mijn fysieke systeem en in mijn verbinding met het al of één. Kinderen vinden de kleuren prachtig en kiezen eigenlijk altijd voor een Andara om die tijdens de sessie bij zich te houden de andere kristallen/mineralen worden steeds minder gekozen. De rust die de Andara’s brengen is ongekend, eenieder kiest welke het meest aanspreekt en verbindt zich met de energie van de Andara en de ontspanning die mag ontstaan is enorm.bij meditaties zijn de beelden duidelijker en ben ik sneller daar waar het universum mij leidt. Heerlijk zo’n familie om mee te werken
 • Lieve Jacqueline, Dankjewel voor het prachtige Andara en het heel bijzondere kunstwerk dat ik van je mocht ontvangen. 
  Het Andara voelt voor mij als een soort poort naar elfenmagie, sprankeling, helderheid en natuur en ik merk dat mijn hart er een vreugdesprongetje van verlichting, vreugde en enthousiasme door maakt. Ik heb zin om op reis te gaan en nieuwe werelden te verkennen. 
 • Ik wil je nog laten weten dat ik zo blij ben met mijn andara, de omschrijving die ik nadien nog enkele keren gelezen heb, verbaasd me nog steeds. De veranderingen in mijn leven zijn GROOTS te noemen, sinds ik de andara in mijn leven heb. Wat een liefde straalt er van mijn kristal uit, dank dat je dit werk mogelijk maakt lieve jacqueline
 • Waar h g. voor mij direct als een soort welkom thuis feestje voelde, vind ik met name Wave of Atlantis nog spannend. Terwijl deze andara juist een enorme aantrekkingskracht op me had en me ‘niet losliet’… Ik heb nog even getwijfeld of ik het wel ‘goed’ had gevoeld en de juiste keuze heb gemaakt, bang dat ze misschien toch niet bij mij op haar plek is, maar voel ook duidelijk dat ze er écht voor mij is. Het lijkt wel of White Eagle me in al die ‘stevige’ kracht van Wave of Atlantis letterlijk LUCHT geeft. Ik geniet van haar helderheid, sprankeling, wijsheid, licht en kracht. Grappig eigenlijk, hoeveel vormen kracht heeft. White Eagle laat me glimlachen, voelt speels en bijna een beetje flirterig zelfs. Zo wijzen ze me samen de weg
 • Ik heb zojuist de envelop met daarin mijn bestelling geopend en……..WoW wat een liefde stroomde er uit de envelop.
  Met liefde ingepakt en nog een cadeau erbij!
   Ik voelde meteen de rustgevende liefdevolle energie van de Cosmic Ray via mijn handen.
   Nogmaals hartelijk dank!
 • Dankjewel voor je berichtje, en ik verheug me heel erg op dit kristal. Ergens voel ik er al een band mee, en lijkt het zelfs een beetje op thuiskomen. Bedankt dat je dit mooie werk doet! Heel veel liefs,
 • Beste Jacqueline, Hartelijk dank voor het pakketje en het extraatje welke vandaag (zoeven) ontvangen en uitgepakt is. De Andara’s zijn voelbaar prachtig!!
 • Wat een prachtige steen, we zijn er allebei erg blij mee. De één als gever, de ander als ontvanger.
 • De omschrijving van mijn andara klopte precies, tijdens de meditaties heb haar energie sterk in mijn lichaam aanwezig gevoeld. Tijdreizen is dus echt mogelijk, zo bijzonder mooi om dit mee te mogen maken. Dankjewel voor alles wat je mogelijk maakt.
 • De Andara is aangekomen. Bedankt! Ik heb meteen even gevoelt en de energie ging naar mijn hart en vandaar omhoog naar mijn hoofd en via mijn benen naar mijn voeten. Een fijn gevoel. Warme groet
 • De andara heb ik van de week mogen ontvangen. Ik was best wel kritisch, vooral omdat ik van een vriend te horen had gekregen dat er ook veel gekleurd glas wordt verkocht onder de naam andara. Ik wilde daarom zelf erachter komen of de andara die een sterke aantrekkingskracht op mij had ook echt fysiek door mij te voelen zou zijn. Ik heb heb de steen mee naar bed genomen. Wat er voor het slapen gaan gebeurde kon ik echt niet verzonnen hebben. Ik voelde de tintelingen door mijn lichaam gaan, en voelde een en al liefde. Iets wat ik al lang niet meer zo intens heb mogen voelen. Ik draag haar nu altijd bij me, gaat overal met me mee op reis. Een diepe dank uit mijn hart lieve Jacqueline.
 • Vandaag de aqua bridge ontvangen, een heerlijke energie is direct te voelen. Alleen het uitpakken is al een feestje op zich. Wat doe je dat prachtig en met liefde.
 • Ik wil je laten weten dat ik nu een tijdje met de andara kristallen werk binnen mijn praktijk. De energie is zo zuiver en liefdevol, ze hebben bij mogen dragen aan bijzondere healingen van mijn klanten. Dankjewel dat jij en deze kristallen zoveel moois mogelijk hebben gemaakt.
 • De steen is super, zodra ik er verbinding mee maak begint alles in me te trillen☺. Wat een energie!!
 • Dank je wel voor de snelle levering en het mooie inpakken. Ik kijk al uit naar morgen, als de tweede steen komt.
 • Sinds ik de Andara’s bij mij in huis heb, hebben er bijzonder mooie ontwikkelingen in mijn leven plaats mogen vinden. De zwaarte in ons huis is verdwenen, veel meer liefde en verbinding is tussen ons gezin te voelen. Ik wilde dit even met je delen.
 • De prachtige energie van de kristallen! Ik blijf alles magisch mooi vinden wat de Andara’s betreft!
 • Sorry deze kon ik niet laten liggen, ze zijn allemaal zo fijn van energie! Bedankt
 • Wil je even laten weten dat ik ontzettend blij ben met mijn Andara kristal. Wat een wonder in alle opzichten!
 • Ik heb inmiddels verschillende andara kristallen bij je gekocht, waarvan ik er drie als hanger heb gemaakt. Ze zijn echt zo fijn! Je doet goed werk 😉 bedankt!

 
Tip voor het kiezen van een Andara
Het kristal kiest ten alle tijden JOU
Het voelt jouw frequentie, jij weet intuitief om welk kristal dit gaat
Het kristal roept je pas als jij vanuit je hartenergie volledig open staat om haar te ontvangen!

 

Als je op de foto klikt van de gele Andara kristal, kan je de andere Andara’s bekijken


 
Mijn eerste ontmoeting met het Andara kristal

Het moet tegen de ochtend geweest zijn dat een lichtwezen mij vriendelijk vroeg om op de rand van mijn bed te gaan zitten. Toen ik daar plaatsnam vroeg het mijn handen te openen. Ik was in de fase tussen slapen en waken in. Ik werd gevraagd om niet te kijken wat er in mijn handen werd gelegd, maar alleen te voelen. Wat ik voelde was ongekend groot, ik voelde een vibrerende rotatie die door een steen veroorzaakt werd. Ik voelde mijn handen wijd uitdijen en trillen. Ik zei aarzelend, maar dit kan ik toch niet echt voelen, dit kan ik toch niet in mijn echte aardse leven ervaren, hier ben ik niet goed in. Het lichtwezen knikte lachend alleen maar ja en vroeg me om de steen in mijn leven uit te nodigen. De enige informatie die ik van het lichtwezen had gekregen was dat het een lava gesteente betrof. Eenmaal wakker herinnerde ik me de droom tot in detail, en was ik onder de indruk van wat ik tijdens mijn droom had mogen voelen.

Na een paar dagen was ik de droom alweer vergeten, totdat ik de gestolde lava op the Big island waar ik twee keer was geweest weer op een foto zag. Ik herinnerde me plotseling weer flarden van de droom terug, de droom die me informatie had geboden over de steen. Ik vroeg me af of het  een stuk zwart lava was geweest wat in mijn handen was gelegd, de steen bleef me bezig houden, ik had een verlangen om erachter te komen waarom het lichtwezen mij de steen gegeven had. Het hield me in de greep van onwetendheid, en een grote mate van nieuwsgierigheid om dit kristal te mogen ontdekken.

Diezelfde nacht kon ik niet slapen, ik zat te veel in mijn hoofd, ik besloot om midden in de nacht uit bed te gaan en me te verbinden met het sterrenstelsel. Ik voelde een liefde door me heen stromen en een zachte fluistering dat ik verder af mocht zakken in mijn hartenergie, ik voelde dat er een connectie tot stand kwam met een kristal. De stem sprak zacht verder, ik moest even op mijn telefoon kijken. Toen ik hier gehoor aan gaf, zag ik een artikel en een foto van een prachtig groen/turkoois kristal op mijn beeldscherm. Ik wist dat dit een aanknoping betrof wat me duidelijkheid zou geven over het kristal waar ik naar verlangde.

Ik las het artikel over de Andara kristal en haar afkomst en was direct verliefd op dit lava gesteente. Mijn onderzoek naar dit kristal met de goddelijke frequentie had mij meegenomen in haar wereld. Ik las alles wat ik over deze magische kristallen kon vinden, ik herinnerde me een van mijn vorige levens, dit was de healing tool waar ik toen mee had gewerkt.

Via het internet kwam ik een advertentie tegen waar het kristal als verkocht stond aangeduid.  Ik hoorde dezelfde stem weer tegen mij spreken, dat ik deze persoon tijdens deze nacht een mail moest sturen met de vraag of hij nog meerdere Andara’s had die de wereld in mochten. Het bleek een perfecte synchroniciteit te zijn geweest, binnen een week had ik mijn eigen Andara in ontvangst mogen nemen, de man had nog een 1 stuk liggen, wat schijnbaar op mij had liggen wachten, dit kristal was magisch mooi en had ook nog eens de vorm van een natuurlijk gevormd hart.

Mijn smaragd groene kristal heeft me tijdens de eerste kennismakingsweek meegenomen in de geheimen van de wereld van de Andara’s. Via uittredingen net voordat ik in slaap viel mocht ik de geometrische werking die van binnenuit het kristal gevormd werd bekijken en voelen. Ik werd door het lichtwezen in de energie van een grote Andara geplaatst, waar het kristal als een bewegend helder omlijnd netwerk van perfect in elkaar overlopende en bewegende vormen aan mij tentoongesteld werd. Het leek of ik de energie zelf werd, ik roteerde, pulseerde en bewoog mee, en zag allerlei driehoeken/vierkanten/vormen in en om mij heen, en voelde me EEN met het grote netwerk van informatie. Ik mocht de krachtige frequentie voelen van licht en liefde, en de verbinding die het had met bronenergie.Ik zag het lichtwezen mij nauwlettend in de gaten houden, alsof ze op afstand wilde zien hoe ik de trilling en het schouwspel mezelf eigen maakte. Het Andara kristal wilde dat ik haar helemaal zou leren begrijpen, dat ik haar kon omschrijven, kon voelen, kon ervaren, zodat haar soortgenoten doorgegeven zouden kunnen worden aan andere lichtwerkers.

De bedoeling is dat we met behulp van de Andara’s samen de aarde in licht en liefde verder mogen verhogen en verbinden. Onze creatiekracht mogen we aan gaan wenden om ons hele wezen in trilling te verhogen, zodat we de lichtcodes die we ontvangen van deze lava gesteentes kunnen integreren in de aarde, en andere hierin mogen begeleiden!

De Andara energie toont me steeds weer moeiteloos nieuwe wegwijzers om de vervolgstappen te nemen, zodat ik geleid wordt naar de mooiste ECHTE Andara’s.  De kristallen die ik aanbied zijn dan ook zelf persoonlijk door mij uitgekozen en komen uit Colombia en Californië. Ik kies ze intuïtief van dichtbij of op afstand, vanuit de meest bijzondere plekken over de wereld. Ik durf dan ook te garanderen dat deze Andara’s echt zijn en een hoge liefdes frequentie bezitten. De mensen waar ik mee samenwerk en waar ik deze kristallen van koop, zijn zelf dan ook lichtwerkers, die in zuivere afstemming vanuit het hart de energie van deze bijzondere kristallen kunnen voelen vibreren, en ze de wereld in sturen als ze hier klaar voor zijn.

Welke kleur dan ook, alle Andara’s bezitten een hoge goddelijke trilling, ze zijn uniek en one of a kind. Ze zijn klaar om aan hun nieuwe bestemming te beginnen en een ziels -connectie aan te gaan, zodat ze zich in licht en liefde met de nieuwe ontvangers mogen verbinden om hun healingswerk en creatiekracht verder vorm te geven op aarde.

Liefs Jacqueline