31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

5-Dimensionale Andara Kristallen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Andara het krachtige manifestatie kristal

 

 

Graag wil ik je kennis laten maken met deze bijzondere Monatomic lava kristallen

 

 

Het kristal met de 5-dimensionale en allerhoogste liefdes frequentie!

De Andara is niet zomaar een zomaar een steen, maar is een niet veel voorkomend kristal met een hoge frequentie, wat zich steeds meer  aan de oppervlakte van de aarde laat zien, om de trilling van liefde en licht in de mensheid en de aarde te verhogen.

Het is een bewustzijnskristal, die lichtinformatie vrijgeeft en waar je mee kunt communiceren. Ze zijn nu zichtbaar op de aarde geworden, nadat ze eeuwenlang diep in de binnenaarde hebben gezeten. Ze zijn bereid om de mensen die er klaar voor zijn te helpen bij de overgang naar hogere energetische dimensies. De Andara kristallen werken rechtstreeks op ons DNA en stemmen onze resonantie af op de energie van de 5e dimensie, ze helpen om nieuwe portalen voor ons te openen. Deze kristal verhoogt in korte tijd je trillingsniveau, waardoor je bij de kosmische kennis komt.

Je vermogen tot helder weten/zien wordt door deze kristallen geactiveerd, doordat ze direct de verbinding aangaan met de kleine kristallen die zich in je pijnappelklier bevinden. Het zijn krachtige healing tools die je helpen je om contact te maken met onderbewuste stukken in jezelf, en deze te transformeren naar kennis en inzicht. De Andara’s kunnen als een soort energetisch lichtvoertuig worden gebruikt om een innerlijke reis te maken, bijvoorbeeld tijdens meditaties.De andara kristal helpt je om het leven te manifesteren waar je naar verlangt, het is een sterke manifestatie tool.Ze begeleiden ons om ons eigen meesterschap binnen te stappen en ons te herinneren welke krachtbron wij in ons diepe wezen zijn, zodat we dit uit kunnen dragen in de wereld. Het is dan ook GEEN gebroken glas wat ik aanbiedt maar een kristal voor de pioniers van de nieuwe tijd, de Andara’s hebben een super sterke creatie kracht, die vragen om connectie en samenwerking vanuit je hart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Andara’s zijn verbonden met de Heilige Geometrie en de kubus van Metatron, en hebben een extreem hoge energetische frequentie, die overeenkomt met hogere dimensies van licht en liefde.Ze zijn een hoog vibrerend helingsinstrument dat op alle niveaus werkt. Zowel fysiek, emotioneel en spiritueel, zijn het echt magische tools. Deze kristallen zijn goede reinigers voor de chakra’s, meridianen, en helpen het menselijk immuunsysteem in balans te brengen. Het kristal is krachtig, werkt ontgiftend en beschermend en ontdoet je van iedere vorm van negativiteit. De helende trilling is niet van deze wereld, maar verbonden met de goddelijke lichtwereld.

Het daglicht wat door de Andara gebundeld word, geeft een hoge frequentie van krachtige stralen, gevuld met transformerende en genezende energie. Ze absorberen en reflecteren tegelijkertijd het licht, waardoor ze als krachtig helingsinstrument werken, en je een versnelling in het transformatieproces van het goddelijke bewustzijn geven.

De tinten van de kristallen kunnen variëren in kleurnuances en licht schakelingen. De kristallen zijn allen uniek in frequentie, energie en vorm. De Andara’s nemen dan ook zelf de trilling aan van een naam, een frequentie die perfect afgestemd is op hun multidimensionaal bewustzijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De naam Andara betekent REIZEN DOOR HET LICHT, wat haar naam ook eer aandoet. Deze bijzondere kristallen waren al bekend bij de hogere oude beschavingen, zoals Lemurië , Atlantis, en bij de Maya’s. Ze werden toen al door priesteressen en priesters in geheime healing-tempels gebruikt voor een verhoogde spirituele ontwikkeling, voor de totale healing van het energielichaam, healing op afstand, en om te manifesteren.

Je zult weten hoe en wanneer je ziel tot je zal spreken om de Andara’s in je leven uit te nodigen. Ze kunnen in je droom verschijnen of door synchroniciteit kunnen ze zichzelf in je energieveld laten zien. Hoe dan ook ze zullen tot je spreken als jij er klaar voor bent en het de bedoeling is dat jij met deze kristallen gaat werken!

Andara is dus een natuurlijk vulkanisch glas wat in de meest prachtige kleuren verkrijgbaar is. Dit komt door de zeldzame spoor elelmenten van minerale afzettingen van metaaloxiden die in de bodem aangetroffen worden. Andara’s zijn 5D kristallen die monatomisch van structuur zijn. Deze Monatomic metaal elementen hebben een enkel atoom en gedragen zich anders dan normale metalen. Ze bestaan uit o.a. goud, zilver, irdium, rhodium, chroom en platina. De smaragdgroene Andara op de foto is bijvoorbeeld in 2012 gevonden op de Ruiz vulkaan in Colombia. Veel exemplaren bevatten nog een stukje gesteente van de berg en kunnen glasbelletjes en streepjes hebben van bruin lava.

De vibratie in deze kristal is zo hoog dat het nooit hoeft te worden gereinigd omdat het alleen maar liefde vasthoudt en geen negativiteit absorbeert. Om deze reden dient het tevens als een geweldig hulpmiddel om het hart te helen. 

 

De kristallen worden nog wel eens voor gesmolten (door de mens gemaakt) glas aangezien. Er worden dan ook behoorlijk veel “fake” Andara’s  aangeboden.Ik durf dan ook te garanderen dat de Andara’s die ik aanbied ECHT zijn.  Als je de zuivere Andara’s  eenmaal vanuit je hart geactiveerd hebt, en hier een liefdesverbinding mee hebt gelegd, kan je dit net als ik zelf in je energieveld ervaren. Je voelt de kracht van de hoge dimensies in je systeem vibreren en kan dan ook zelf voelen dat je een echte Andara in je handen hebt!

De ontwaakte lichtwerkers kunnen het kristal wezen wat in de steen leeft dan ook zelf ervaren. Ze zijn speels en verbindend, sprekend tot ons, werken met ons, en zorgen voor een versmelting met ons bewustzijn.  Ze helpen ons op vele diepgaande en subtiele manieren. Er zijn mensen die denken dat de Andara hetzelfde is als de Obsidiaan, maar toch is de werking van de obsidiaan weer heel anders dan de Andara, en heeft deze een andere frequentie trilling. Het word vaak gebruikt als de zoekterm voor de Andara, omdat deze relatief nog weinig voorkomt. Om met de kristallen te werken moet je open staan om de verbinding vanuit je hart met ze aan te gaan, van de Andara’s te gaan houden, en hun bewustzijn in je op te nemen. Vanuit je verstand en rationeel denkvermogen  is het onmogelijk om hun trilling te voelen.

 

Lady Nellie, een oudere indianen medicijnvrouw uit California heeft ooit de eerste Andara kristal gevonden. In 1967 vond ze op haar landgoed een prachtig groen kristal wat zij nog nooit in haar leven had gezien, het leek op gestold water. 10 jaar na deze bijzondere vondst, vond zij nog meer van deze prachtige Andara kristallen. Kort daarna zorgde een aardbeving ervoor dat deze schat aan kristallen weer afgedekt werd, maar gelukkig zijn er rond het jaar 2012 op meerdere plekken in de wereld deze prachtige kristallen opgedolven.

De reden dat dit bijzonder kristal met één van de hoogste trillingen die ooit in een kristal zijn teruggevonden nu meer bekendheid krijgt, is dat deze energie nodig is voor de verandering waar de mensheid momenteel op aarde doorheen gaat.  Deze bijzondere kristallen zijn ook niet voor iedereen weggelegd, ze gaan ook veelal naar de pioniers van de nieuwe tijd, de way-showers en lichtwerkers van de nieuwe aarde.  Deze mensen worden op de meest bijzondere manieren geroepen door dit magisch kristal, om de trilling van liefde en licht in de mensheid en de aarde te gaan verhogen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
Tip voor het kiezen van een Andara

 

Het kristal kiest ten alle tijden JOU
Het voelt jouw frequentie, jij weet intuitief om welk kristal dit gaat
Het kristal roept je pas als jij vanuit je hartenergie volledig open staat om haar te ontvangen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je op de foto klikt van de gele Andara kristal, kan je de andere Andara’s bekijken


 
Mijn eerste ontmoeting met het Andara kristal

Het moet tegen de ochtend geweest zijn dat een lichtwezen mij vriendelijk vroeg om op de rand van mijn bed te gaan zitten. Toen ik daar plaatsnam vroeg het mijn handen te openen. Ik was in de fase tussen slapen en waken in. Ik werd gevraagd om niet te kijken wat er in mijn handen werd gelegd, maar alleen te voelen. Wat ik voelde was ongekend groot, ik voelde een vibrerende rotatie die door een steen veroorzaakt werd. Ik voelde mijn handen wijd uitdijen en trillen. Ik zei aarzelend, maar dit kan ik toch niet echt voelen, dit kan ik toch niet in mijn echte aardse leven ervaren, hier ben ik niet goed in. Het lichtwezen knikte lachend alleen maar ja en vroeg me om de steen in mijn leven uit te nodigen. De enige informatie die ik van het lichtwezen had gekregen was dat het een lava gesteente betrof. Eenmaal wakker herinnerde ik me de droom tot in detail, en was ik onder de indruk van wat ik tijdens mijn droom had mogen voelen.

Na een paar dagen was ik de droom alweer vergeten, totdat ik de gestolde lava op the Big island waar ik twee keer was geweest weer op een foto zag. Ik herinnerde me plotseling weer flarden van de droom terug, de droom die me informatie had geboden over de steen. Ik vroeg me af of het  een stuk zwart lava was geweest wat in mijn handen was gelegd, de steen bleef me bezig houden, ik had een verlangen om erachter te komen waarom het lichtwezen mij de steen gegeven had. Het hield me in de greep van onwetendheid, en een grote mate van nieuwsgierigheid om dit kristal te mogen ontdekken.

 

Diezelfde nacht kon ik niet slapen, ik zat te veel in mijn hoofd, ik besloot om midden in de nacht uit bed te gaan en me te verbinden met het sterrenstelsel. Ik voelde een liefde door me heen stromen en een zachte fluistering dat ik verder af mocht zakken in mijn hartenergie, ik voelde dat er een connectie tot stand kwam met een kristal. De stem sprak zacht verder, ik moest even op mijn telefoon kijken. Toen ik hier gehoor aan gaf, zag ik een artikel en een foto van een prachtig groen/turkoois kristal op mijn beeldscherm. Ik wist dat dit een aanknoping betrof wat me duidelijkheid zou geven over het kristal waar ik naar verlangde.

Ik las het artikel over de Andara kristal en haar afkomst en was direct verliefd op dit lava gesteente. Mijn onderzoek naar dit kristal met de goddelijke frequentie had mij meegenomen in haar wereld. Ik las alles wat ik over deze magische kristallen kon vinden, ik herinnerde me een van mijn vorige levens, dit was de healing tool waar ik toen mee had gewerkt.

Via het internet kwam ik een advertentie tegen waar het kristal als verkocht stond aangeduid.  Ik hoorde dezelfde stem weer tegen mij spreken, dat ik deze persoon tijdens deze nacht een mail moest sturen met de vraag of hij nog meerdere Andara’s had die de wereld in mochten. Het bleek een perfecte synchroniciteit te zijn geweest, binnen een week had ik mijn eigen Andara in ontvangst mogen nemen, de man had nog een 1 stuk liggen, wat schijnbaar op mij had liggen wachten, dit kristal was magisch mooi en had ook nog eens de vorm van een natuurlijk gevormd hart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn smaragd groene kristal heeft me tijdens de eerste kennismakingsweek meegenomen in de geheimen van de wereld van de Andara’s. Via uittredingen net voordat ik in slaap viel mocht ik de geometrische werking die van binnenuit het kristal gevormd werd bekijken en voelen. Ik werd door het lichtwezen in de energie van een grote Andara geplaatst, waar het kristal als een bewegend helder omlijnd netwerk van perfect in elkaar overlopende en bewegende vormen aan mij tentoongesteld werd. Het leek of ik de energie zelf werd, ik roteerde, pulseerde en bewoog mee, en zag allerlei driehoeken/vierkanten/vormen in en om mij heen, en voelde me EEN met het grote netwerk van informatie. Ik mocht de krachtige frequentie voelen van licht en liefde, en de verbinding die het had met bronenergie.Ik zag het lichtwezen mij nauwlettend in de gaten houden, alsof ze op afstand wilde zien hoe ik de trilling en het schouwspel mezelf eigen maakte. Het Andara kristal wilde dat ik haar helemaal zou leren begrijpen, dat ik haar kon omschrijven, kon voelen, kon ervaren, zodat haar soortgenoten doorgegeven zouden kunnen worden aan andere lichtwerkers.

De bedoeling is dat we met behulp van de Andara’s samen de aarde in licht en liefde verder mogen verhogen en verbinden. Onze creatiekracht mogen we aan gaan wenden om ons hele wezen in trilling te verhogen, zodat we de lichtcodes die we ontvangen van deze lava gesteentes kunnen integreren in de aarde, en andere hierin mogen begeleiden!

De Andara energie toont me steeds weer moeiteloos nieuwe wegwijzers om de vervolgstappen te nemen, zodat ik geleid wordt naar de mooiste ECHTE Andara’s.  De kristallen die ik aanbied zijn dan ook zelf persoonlijk door mij uitgekozen en komen uit Colombia en Californië. Ik kies ze intuïtief van dichtbij of op afstand, vanuit de meest bijzondere plekken over de wereld. Ik durf dan ook te garanderen dat deze Andara’s echt zijn en een hoge liefdes frequentie bezitten. De mensen waar ik mee samenwerk en waar ik deze kristallen van koop, zijn zelf dan ook lichtwerkers, die in zuivere afstemming vanuit het hart de energie van deze bijzondere kristallen kunnen voelen vibreren, en ze de wereld in sturen als ze hier klaar voor zijn.

 

 

 

 

 

 

 

Welke kleur dan ook, alle Andara’s bezitten een hoge goddelijke trilling, ze zijn uniek en one of a kind. Ze zijn klaar om aan hun nieuwe bestemming te beginnen en een ziels -connectie aan te gaan, zodat ze zich in licht en liefde met de nieuwe ontvangers mogen verbinden om hun healingswerk en creatiekracht verder vorm te geven op aarde.

 

Liefs Jacqueline