Jacqske@rt: live with joy

Workshop energetisch lichtportaal

De workshop geef ik alleen op aanvraag voor je eigen samengestelde groepje van minimaal 2 tot max 5 personen

 

 

 

Wat kan een energetisch lichtportaal voor je betekenen?

Het lichtportaal is een bijzonder ornament wat onrustig verstoorde energie zuiverd en schone levensenergie uitzend. Dit speciale kunstwerk werkt ook nog eens als  echte eye-catcher in je huis, werkplek tuin, balkon of terras.

Een lichtportaal laat positieve levensenergie ( orgone ) in je omgeving stromen, wat zowel voor je fysieke en mentale gezondheid doeltreffend zijn werk mag doen.

Het is een super sterke transformator. Het lichtportaal ondersteunt je in het uitdragen van je zielsblauwdruk, jouw zielsmissie, en versterkt de creatiekracht in afstemming op je verlangens.

Ook voor het sneller laten groeien van planten en gewassen, het opladen van zaden, het opladen van edelstenen is het lichtportaal met zijn orgone energie zeer dienstbaar, het zorgt voor een liefdevolle en zachte energie in de ruimte waar het geplaatst wordt.

Lichtportalen, die voorheen cloudbusters genoemd werden, hebben een zeer krachtige werking.

Mijn intentie is om bundels van liefde en licht op de aarde te verspreiden, door het maken van de lichtportalen, en dit aan andere lichtwerkers over te dragen! 

Transformation is not a future event, it’s a present activity 

Het creatieproces

Met passie en liefde worden de lichtportalen  tijdens de workshop gemaakt, ik ga je hierbij begeleiden. Jouw  bijzondere creatie wordt een pilaar van licht, verbinding, eenheid en liefde, die verbonden is met de lichtwereld van de kosmos.

Het tafel model wat we tijdens deze workshop gaan maken is een mooie tussenmaat. Het is c.a. 35 cm aan totale hoogte, en heeft een doorsnede van c.a. 14 cm, en  weegt ruim 2,5 kg.

Op de bodem is de flower of life ingegoten, het 0-punt van de creatiekracht waarvan uit alles ontstaat, de basis van rust en harmonie. In de orgonie voet komt een koperen buis gevuld met bergkristal punten, omwikkeld met een dubbele koperen vortex die als krachtige energetische antenne werkt, die de schone levensenergie uitzend. Het geheel is ingegoten in een combinatie van 2 componenten kunsthars, shungite poeder, shungite gruis, shungite stenen, alle andere edelstenen en metaalvezels. De sandelhouten Merkaba die boven de orgone voet rust werkt als een roterend lichtveld, het biedt bescherming en ondersteund de spirituele groei. Sandelhout opent het hart, werkt beschermend en verwarmend, de bovenkant heeft 5 bergkristal punten en is omgeven door rozekwarts en metaal.​

De energetische werking:

Door de belastende werking en overprikkeling van elektromagnetische straling, ontstaat er een verstoorde balans van de natuurlijke energetische energiestroom van het lichaam en omgeving. Het resulteert vaak in het blokkeren van  de vrije (ki) levensenergie,  blokkeert vrije levensenergie stroom, waardoor er veel klachten kunnen ontstaan die vaak niet te verklaren zijn.
Het lichtprotaal reinigt ook het energetische veld om je heen, hierdoor ga je meer bewegingsruimte en vrijheid ervaren. Het lichtportaal kan dan ook heel goed zijn dienst doen om de energie in een woonhuis, werkruimte of praktijk ruimte energetisch schoon te houden. Het reinigt alle verstoorde energie.

Alle onderdelen van top tot bodem staan met elkaar in verbinding om hun werk te kunnen doen, zo zorgt het lichtportaal er tevens voor dat je innerlijk vermogen in kracht toeneemt, en dat je veel beter afgestemd kan blijven op je zielsmissie en het licht. Tijdens deze workshop ga je dan ook zelf stap voor stap je kunstwerk vormgeven, zodat het een mooie afgestemde creatie wordt van licht, liefde en verbinding!

Het eindresultaat:

De creatie moet goed uitharden, daarom kan je het lichtportaal na de workshop nog niet mee naar huis nemen. Ik verstuur de creaties veilig verpakt en aangetekend tegen jouw bijdrage van 15,= euro. Thuis kan je voor jezelf invoelen wat voor jou de beste plek is om het energetisch portaal te plaatsen.

Deze compleet verzorgde workshop kost 170,= euro

 

De workshop is alleen aan te vragen voor je eigen (familie of vrienden) groepje van 2 tot 4 personen.  Ik geef hier geen gemengde groepsworkshops meer in

 

Deze workshop is inclusief:

  • geurloze 2 componenten epoxyhars
  • alle benodigde materialen, zoals  koperen buis, dubbel gedraaid koperdraad, metaal vezels, aluminium vezels, variatie aan edelstenen, kracht symbolen, kleurstoffen, polijst-middel, gebruik van gereedschap
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • en nog een leuke verassing!!
  •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de energetische kristalkamer voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

Datum van deze  workshop in overleg

Nieuw:

Ik bied de mogelijkheid voor een privé workshop, waarin alle aandacht en tijd voor jou alleen is. Tijdens dit dagdeel krijg je na afronding van jouw energetisch kunstwerk een quantum healing sessie in de kristal ruimte van 1 uur. We sluiten daarna af met een lekkere lunch die ik voor je klaar maak, en je mag nog een persoonlijke lichtwerkers kaart trekken, om jouw transformatie proces helder te krijgen. Om het energetisch proces thuis voort te zetten ontvang je van mij een persoonlijk op het transformatie proces afgestemde healing tool.

Dit dagdeel zal dan ook c.a. 5 uur in beslag nemen.

De VIP workshop kost 269,= euro 

 

Hier kan je alles lezen over de krachtige werking van shungite waar ik grote fan van ben, en verwerk in de lichtportalen

Het magisch mineraal Shungite – Jacqueline van de Koevering

—————————————————————————————————————————————————————————————–

 

BEST Spirits

Koningin Emmalaan 25 5684 BA Best

PRAKTISCH:

(het bedrag dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl

Via deze link kan je de betaling voldoen: Workshop energetisch lichtportaal / chembuster – Jacqueline van de Koevering