31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop lichtportaal orgonite

 

 

Workshop Lichtportaal maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat kan een  lichtportaal voor je betekenen?

 

Mijn intentie is om bundels van liefde en licht op de aarde te verspreiden, door het maken van de lichtportalen, en dit aan andere lichtwerkers over te dragen! 

Het lichtportaal is een bijzonder ornament wat levensenergie, liefde en kracht uitstraalt! Dit speciale kunstwerk werkt ook nog eens als  echte eye-catcher in je huis, tuin, balkon of terras.

Een lichtportaal laat positieve levensenergie ( orgone ) in je omgeving stromen, wat zowel voor je fysieke en mentale gezondheid doeltreffend zijn werk mag doen.

Het is een super sterke transformator. Het lichtportaal ondersteunt je in het uitdragen van je zielsblauwdruk, jouw zielsmissie, en versterkt de creatiekracht in afstemming op je verlangens.

Ook voor het sneller laten groeien van planten en gewassen, het opladen van zaden, het opladen van edelstenen is het lichtportaal met zijn orgone energie zeer dienstbaar, het zorgt voor een liefdevolle en zachte energie in de ruimte waar het geplaatst wordt.

Lichtportalen, die voorheen cloudbusters genoemd werden, hebben een zeer krachtige werking.

 

 

Transformation is not a future event, it’s a present activity 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het creatieproces

Met passie en liefde worden de lichtportalen  tijdens de workshop gemaakt, ik ga je hierbij begeleiden. Jouw  bijzondere creatie wordt een pilaar van licht, verbinding, eenheid en liefde, die verbonden is met de lichtwereld van de kosmos.

Het tafel model wat we tijdens deze workshop gaan maken is een mooie tussenmaat. Het is c.a. 48 cm aan totale hoogte, en heeft een doorsnede van c.a. 11 cm, en  weegt ruim 3 kilogram

Op de bodem is de flower of life ingegoten met echte bladgoud-deeltjes. Daarbovenop komt een grote koperen spiraal, wat ingegoten word door een combinatie van hars, shungite poeder en aluminiumvezels. Dit alles wordt zorgvuldig opgebouwd met de 5 koperen buizen, edelstenen, kristallen en alle benodigheden die deze creatie tot een ware krachtpatser maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze zijn dus van de bodem tot de top gevuld met diverse lagen, zoals bergkristallen, grove rvs vezels, fijne aluminium vezels, fijne kopervezels, koperdraad, shungite stenen, shungite poeder, een edelsteen mix van o.a.  lapis, amazoniet, tijgeroog, rozekwarts, amethist, jaspis, aqaumarijn, zwarte toermalijn, mosagaat, rookkwarts, citrien, malachiet, labradoriet, agaat, en kwarts, etc. Alles wordt verwerkt in 2 componenten kunsthars, en als je het mooi vind is er een mogelijkheid om de chembuster in gekleurde lagen op te bouwen.

Om de bovenste laag hars waar de koperen buizen het daglicht zien een mooi aanzicht te geven, wordt deze afgewerkt met 5 klusters van bergkristallen en seleniet, dit wordt verwerkt met een speciaal daarvoor bestemde UV-hars.

Het getal 5 zie je vaker voorbij komen voor de benodigdheden in de opbouw van dit energetisch kunstwerk omdat dit getal de frequentie van vrijheid heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle onderdelen van top tot bodem staan met elkaar in verbinding om hun werk te kunnen doen, zo zorgt het lichtportaal er tevens voor dat je innerlijk vermogen in kracht toeneemt, en dat je veel beter afgestemd kan blijven op je zielsmissie en het licht. Tijdens deze 2x 2,5 uur durende workshop ga je dan ook zelf stap voor stap je kunstwerk vormgeven, zodat het een mooie afgestemde creatie wordt van licht, liefde en verbinding!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is het beste om de creatie c.a. 30 uur  na het 2e deel van deze workshop uit te laten harden, daarom is het beter dat je de creatie op een later afgesproken tijdstip op komt halen in Best Spirits. Je kunt er ook voor kiezen om je creatie heel goed verpakt, en aangetekend te laten versturen voor de bijdrage van 15,= euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde 2-delige workshop kost 195,= euro

(excl. 15,- euro aan eventuele aangetekende verzendkosten en verpakkingsmateriaal)

Deze 2 delige workshop is inclusief:

  • in een klein groepje van max 4 personen
  • geurloze 2 componenten epoxyhars
  • alle benodigde materialen, zoals  koperen buizen, kopervezels, koperdraad, metaal vezels, aluminium vezels, variatie aan edelstenen, shungite’s, kristal klusters, kracht symbool, kleurstoffen, polijst-middel, gebruik van gereedschap en voorzorg materialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • koffie/thee/water en lekkers
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • korting bon voor na bestellingen
  • en nog een leuke verassing!!

 

  •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

Datum van deze 2-delige workshop

Datum:

Nader te bepalen


—————————————————————————————————————————————————————————————–

BEST Spirits

Koningin Emmalaan 25 5684 BA Best

PRAKTISCH:

(het bedrag dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl

 

2-delige workshop lichtportaal