31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop lichtportaal orgonite

 

 

Workshop Lichtportaal / Chembuster maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het lichtportaal is een bijzonder ornament wat levensenergie, liefde en kracht uitstraalt! Dit speciale kunstwerk werkt ook nog eens als  echte eye-catcher in je huis, tuin, balkon of terras.

Wat kan een  lichtportaal voor je betekenen?

Het transformeert onrustige negatieve energie zoals elektrosmog en chemtrails. Het heeft de kracht om deze ongezonde energievelden te reinigen en laat daar voor in de plaats positieve levensenergie in je omgeving stromen.

Het is dus een super sterke transformator, die ook klachten zoals vermoeidheid, onrust, hoofdpijn, angst, ptss, oorsuizen kan oplossen.

Ook voor het ontgiften en opladen van je drinkwater, het sneller laten groeien van planten en gewassen,  het opladen van zaden, het opladen van edelstenen, het ontgiften van je medicatie, is het lichtportaal zeer dienstbaar! Het maakt de omgeving stralingsvrij, de energie wordt hierdoor voelbaar rustiger.

Het ondersteunt je in het uitdragen van jouw zielsmissie, en versterkt de creatiekracht in afstemming op je verlangens. Het is een krachtig portaal naar de kosmos, en heeft een sterke liefdesenergie. Ook tijdens meditatie kan het lichtportaal gebruikt worden, om je sterker af te stemmen op je innerlijk wezen.

De reden waarom deze moderne lichtportalen vaak chembusters worden genoemd, is dat ze worden gebruikt om hedendaagse fenomenen, bekend als chemtrails, tegen te gaan. De chemtrails in de lucht, die we kennen als dikke witte strepen die uitwaaieren en een mistige sluier in de lucht leggen, verdwijnen veel sneller als er een chembuster in de tuin of balkon staat. Chemtrails verschijnen aan de achterkant van een hoogvliegend straalvliegtuig en lijken aanvankelijk op normale contrails. De overeenkomst met contrails eindigt wanneer je je realiseert dat ze niet snel oplossen en juist in lijnen of rasterpatronen of als een netwerk in de lucht worden neergelegd.

Ik ga hier niet uitgebreid benoemen wat voor negatieve en ongezonde effecten de chemtrails kunnen hebben, hier zijn genoeg wetenschappelijke bewijzen, filmpjes en info over te vinden. Ook op deze pagina kan je hier meer over lezen:https://jacquelinevandekoevering.nl/chembuster-made-jacqueline/

Mijn intentie is om bundels van liefde en licht op de aarde te verspreiden, door het maken van de lichtportalen, en dit aan andere lichtwerkers over te dragen! 

 

Transformation is not a future event, it’s a present activity 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het creatieproces

Met passie en liefde worden de chembusters / lichtportalen  tijdens de workshop gemaakt, ik ga je hierbij begeleiden. Jouw  bijzondere creatie wordt een pilaar van licht, verbinding, eenheid en liefde, die verbonden is met de lichtwereld van de kosmos.

Het tafel model wat we tijdens deze workshop gaan maken is een mooie tussenmaat. Het is c.a. 48 cm aan totale hoogte, en heeft een doorsnede van c.a. 11 cm, en  weegt ruim 3 kilogram

Op de bodem is de flower of life ingegoten met echte bladgoud-deeltjes. Daarbovenop komt een grote koperen spiraal, wat ingegoten word door een combinatie van hars, shungite poeder en aluminiumvezels. Dit alles wordt zorgvuldig opgebouwd met de 5 koperen buizen, edelstenen, kristallen en alle benodigheden die deze creatie tot een ware krachtpatser maken!

 

 

 

 

 

 

 

 

Ze zijn dus van de bodem tot de top gevuld met diverse lagen, zoals bergkristallen, grove rvs vezels, fijne aluminium vezels, fijne kopervezels, koperdraad, shungite stenen, shungite poeder, een edelsteen mix van o.a.  lapis, amazoniet, tijgeroog, rozekwarts, amethist, jaspis, aqaumarijn, zwarte toermalijn, mosagaat, rookkwarts, citrien, malachiet, labradoriet, agaat, en kwarts, etc. Alles wordt verwerkt in 2 componenten kunsthars, en als je het mooi vind is er een mogelijkheid om de chembuster in gekleurde lagen op te bouwen.

Om de bovenste laag hars waar de koperen buizen het daglicht zien een mooi aanzicht te geven, wordt deze afgewerkt met 5 klusters van bergkristallen en seleniet, dit wordt verwerkt met een speciaal daarvoor bestemde UV-hars.

Het getal 5 zie je vaker voorbij komen voor de benodigdheden in de opbouw van dit energetisch kunstwerk omdat dit getal de frequentie van vrijheid heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle onderdelen van top tot bodem staan met elkaar in verbinding om hun werk te kunnen doen, zo zorgt het lichtportaal er tevens voor dat je innerlijk vermogen in kracht toeneemt, en dat je veel beter afgestemd kan blijven op je zielsmissie en het licht. Tijdens deze 2x 2,5 uur durende workshop ga je dan ook zelf stap voor stap je kunstwerk vormgeven, zodat het een mooie afgestemde creatie wordt van licht, liefde en verbinding!

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is het beste om de creatie c.a. 30 uur  na het 2e deel van deze workshop uit te laten harden, daarom is het beter dat je de creatie op een later afgesproken tijdstip op komt halen in Best Spirits. Je kunt er ook voor kiezen om je creatie heel goed verpakt, en aangetekend te laten versturen voor de bijdrage van 15,= euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als extra verrassing mag jij je eigen TALISMAN maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ik het heerlijk vind om extra cadeautjes te geven, mag je ook nog eens je eigen Talisman gaan maken.

Tijdens het 1e deel van deze workshop mag je hier mee aan de slag. Deze bijzondere creatie ga je maken van dezelfde hars als de chembuster mee opgebouwd is. Voor het maken ervan krijg je van mij een mal te leen, deze mag je gaan vullen met edelstenen, een kracht symbool, metaaldeeltjes, en heel veel positieve energie!

De Talisman kan gebruikt worden als hanger voor aan je ketting, of voor bv in je auto, of om gewoon bij je te dragen. Jouw persoonlijke talisman heeft een krachtige beschermende werking, en zorgt voor voorspoed en gelukkige omstandigheden in je leven.

Jouw persoonlijk gemaakte creatie kan je in het 2e deel van deze workshop zelf uit de mal geboren laten worden. Jouw creatie neem je dan ook natuurlijk mee naar huis!

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde 2-delige workshop kost 195,= euro

(excl. 15,- euro aan eventuele aangetekende verzendkosten en verpakkingsmateriaal)

Deze 2 delige workshop is inclusief:

  • fijn in een klein groepje van max 4 personen
  • info over het lichtportaal/ chembusters en de helende en transformerende werking voor je omgeving
  • geurloze 2 componenten epoxyhars
  • alle benodigde materialen, zoals  koperen buizen, kopervezels, koperdraad, metaal vezels, aluminium vezels, variatie aan edelstenen, shungite’s, kristal klusters, kracht symbool, kleurstoffen, polijst-middel, gebruik van gereedschap en voorzorg materialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • koffie/thee/water en lekkers
  • maken van een talisman orgonite
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • korting bon voor na bestellingen
  • en nog een leuke verassing!!

 

  •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

Datum van deze 2-delige workshop

Datum:

Maandag 14 april & 21 april

Tijd 19:00 – 21:30 uur

Deze workshop kan dus ook individueel gedaan worden, hier vraag ik 20, euro extra voor

—————————————————————————————————————————————————————————————–

BEST Spirits

Koningin Emmalaan 25 5684 BA Best

PRAKTISCH:

(het bedrag dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl

 

2-delige workshop lichtportaal