31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop vinger print schilderen

 

Benieuwd naar het unieke verhaal in jouw vinger print?

Ik nodig je uit om je vinger print te komen schilderen tijdens deze kunstzinnige workshop, zodat jij op een unieke manier heerlijk op kunt gaan in het creatieproces, en verrassende informatie te horen krijgt over jouw aangeboren vaardigheden en talenten!

 

Ga je mee?

 

Mogelijk heb je wel eens gehoord dat de lijnen in je handen je ziel weerspiegelen? Klinkt als een spannend verhaal, maar wat blijkt? De haarfijne lijntjes die als netwerk te zien zijn op je vingertoppen kunnen wel degelijk veel zeggen over je persoonlijkheid.

Ieder mens is uniek, we zijn allen onderdeel van het universum. We hebben een universele, “creatieve kracht” in ons, alleen zijn we dit door de jaren heen vergeten. Alle kennis die we mogelijk ooit nodig kunnen hebben om tot creatie te komen is al in ons aanwezig, en staat verfijnd in onze handen en dus ook in onze vingertoppen weergegeven.

De nadruk op de vingertoppen heeft een hele speciale betekenis. Dit is zo, vanwege het feit dat de vorm en de details van elke vingerafdruk, uniek voor de betreffende persoon zijn. Iedereen die leeft of ooit in deze wereld heeft geleefd, heeft een uniek paar vingerafdrukken, dit is dus al KUNST OP ZICH!

 

De opbouw van de workshop:

We beginnen met het verven van een effen achtergrondkleur op je canvas doek, deze kan dan alvast drogen. Daarna maak je een vingerafdruk van de vinger die jouw voorkeur heeft, hier maken we een digitale foto van. (het is dus handig als jij zelf je tablet of telefoon meeneemt)

Jouw vinger print ga je uitvergroot op je canvas doek tekenen, hierbij krijg je alvast wat karakter eigenschappen duidelijk, doordat je de vorm van het lijnenspel goed kunt zien. Na eigen wens kan het inkleuren van de lijntjes dan plaatsvinden. Indien je een abstracte uitstraling aan je doek wilt geven kan jij je laten leiden door je gevoel en schilderen wat op het doek wenst te verschijnen!

 

Finger-printing is vrij uniek, het is een prachtige manier om op een ontspannen wijze je eigenschappen beter te leren kennen

Ik zorg voor een prettige werkruimte, waar je op je gemak aan je kunstwerk kunt werken.

Jij krijgt een uitleg van jouw persoonlijke lijnenspel in je vingers

 

 

Praktisch:

Datum mei – juni

Aanvang ochtend of middag

Tijdsduur 3 uur

Locatie: wordt nader bekend gemaakt

De workshop kost 55,= euro

Max 10 deelenmers