Jacqske@rt: live with joy

Indivudele workshop Soulpainten vanuit je hart

De creatieve weg naar je ware zelf!

Wil jij je bewustwordingsproces helder krijgen en de krachtbron ervaren die jij in essentie bent, zodat jij met jouw talenten en mogelijkheden vol levensvreugde mag stralen?

Tijdens het soulpainten sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in de kleuren, vormen en in het NU moment!

Intuïtief met alleen je handen, of toch liever met behulp van kwasten, je geeft jezelf de ruimte om het niet perfect te hoeven doen. Het gaat om verkennen en ontdekken!

Soms zul je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen. Het aangaan van dit proces kan resulteren in een explosie van creativiteit, levenskracht en vreugde.  Naarmate er meer overgave is, wordt je intuïtie verfijnder. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is,

Dit kunstwerk is: Jij als prachtig authentiek mens!

 

Bij soulpainten gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Het is een innerlijke ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur.

 

Door het gebruik van kleuren verf en materialen, met blote handen of kwasten, zet het soulpainten je op een ontspannen manier fysiek in beweging. Door de energie die in jou leeft op doek te schilderen, kom je bij de diepere lagen van je ziel, waar waardevolle informatie op jou ligt te wachten. Wat jij voelt, ziet en ervaart, zal zich vanzelf vormen op doek.

Het is alsof de kleuren en vormen zelf bepalen wat er op jouw blanco canvas wenst te verschijnen. Altijd is het een waardevolle boodschap voor jou, die bij jouw levens blauwdruk hoort!

Het is een prachtige manier om op een ontspannen wijze met verborgen delen van jouw ZELF in contact te komen.

Ik zorg voor een prettige werkruimte, waar alle aandacht van jou naar het proces van je kunstwerk uit mag gaan.

Uiteraard zorg ik tussendoor voor koffie/thee/water en wat lekkers!

Na  c.a. 2,5 uur aan je kunstwerk  te hebben gewerkt, ronden we de workshop af door met elkaar te te kijken naar de kleurrijke doeken die zijn ontstaan, je bent vrij om daar iets persoonlijks over te delen.

 

Het kunstwerk neem je na afloop van de workshop als herinnering mee naar huis.

 

Ik geef je tijdens deze workshop de gelegenheid om 5 minuutjes in de kristal – healing kamer op het orgonite/tachyon bed te komen liggen, een bijzondere ervaring, voor lichaam en geest. (zie onderstaande linjk)

Quantum kristal healing

Praktisch:

Datum : Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

Jouw bijdrage 88,= euro