Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop soulpaint & healing combi sessie

Indivudele workshop soulpainten vanuit je hart & quantum healing sessie

Bij soulpainten gaat het om het proces van los komen van het denken en rust vinden in je hoofd. Het is een innerlijke ontdekkingsreis naar datgene wat in je leeft. Daardoor kom je dichter bij jezelf en kun je zonder na te denken over hoe het moet of hoort, spelen met verf en kleur. Shiften van de linkse hersenhelft naar je rechter hersenhelft, en daar de verbinding met je hartenergie maken. Het is een prachtige manier om op een ontspannen wijze met verborgen delen van jouw ZELF in contact te komen.

De creatieve weg naar je ware zelf!

Door het gebruik van kleuren verf en materialen, met blote handen of kwasten, zet het soulpainten je op een ontspannen manier fysiek in beweging. Door de energie die in jou leeft op doek te schilderen, kom je bij de diepere lagen van je ziel, waar waardevolle informatie op jou ligt te wachten. Wat jij voelt, ziet en ervaart, zal zich vanzelf vormen op doek. Wat wil je onbewuste jou vertellen? Je zult mogen zien dat je de stem van je ZELF echt kunt horen en ervaren, wellicht in klank, maar zeker in vormen, lijnen, en het totale energieveld wat zich aan jou gaat tonen!

Het is alsof de kleuren en vormen zelf bepalen wat er op jouw blanco canvas wenst te verschijnen. Altijd is het een waardevolle boodschap voor jou, die bij jouw levens blauwdruk hoort, een boodschap van je zielswezen.

Tijdens het soulpainten sta je de creatieve stroom in jezelf toe. Je mag weer spelen en genieten als een kind en verdwijnen in de kleuren, vormen en in het NU moment!

Intuïtief met alleen je handen, of toch liever met behulp van kwasten, je geeft jezelf de ruimte om het niet perfect te hoeven doen. Het gaat om verkennen en ontdekken!

Soms zul je blokkades tegenkomen en soms zal de innerlijke stroom je meenemen. Het aangaan van dit proces kan resulteren in een explosie van creativiteit, levenskracht en vreugde.  Naarmate er meer overgave is, wordt je intuïtie verfijnder. In feite werk je op een bezinnende, kunstzinnige en creatieve manier aan het grootste kunstwerk dat er is.

Wil jij je bewustwordingsproces helder krijgen en de krachtbron ervaren die jij in essentie bent, zodat jij met jouw talenten en mogelijkheden vol levensvreugde mag stralen? Laat het me weten, samen plannen we een datum in (behalve weekenden)

Ik zorg voor een prettige werkruimte, waar alle aandacht van jou naar het proces van je kunstwerk uit mag gaan.

Uiteraard zorg ik tussendoor voor koffie/thee/water en wat lekkers!

Na  c.a. 1,5 uur aan je kunstwerk  te hebben gewerkt, ronden we het creatieve gedeelte af, en mag je in totale ontspanning in de kristal healing room, waar je c.a.1 uur een energetische reset mag ondergaan in totale overgave en rust ontvang je de quantum healing. We sluiten daarna af met een lekkere lunch die ik voor je klaar maak, en je mag nog een persoonlijke lichtwerkers kaart trekken, om jouw transformatie proces helder te krijgen. 

Dit dagdeel zal dan ook c.a. 4 uur in beslag nemen.

De VIP workshop kost 155,= euro 

Quantum healing

Praktisch:

Datum : Samen plannen we door de weeks een datum

Aanvang 9: 30 uur – 13:30 uur

Het kunstwerk neem je na afloop van de workshop als herinnering mee naar huis.

Jouw bijdrage 155,= euro