31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Aboriginal veren bundel dot-painten

 

 

 

Lijkt het je leuk om een bundel van dotpaint  en stripe-veren te maken, dan ben je met deze workshop op de juiste plek.

 

 

Vroeger tekenden Aboriginals met gekleurd poeder voorstellingen op de grond. Dat deden ze vaak bij religieuze gebeurtenissen. Later maakten Aboriginals de kunst ook op papier en op veren.

 

Deze kunst wordt dotpainting  of stripe-paining genoemd, ze gebruiken kleurrijke verf om hun veren met stippen of strepen te bewerken. Deze gekleurde veren worden gebundeld als “smudge prayer” feathers,  ze worden afgewerkt met leer en versiersels,  zodat ze gebruikt kunnen worden tijdens hun rituelen.

 

 

 

 

 

Heb jij zin om aan de slag te gaan met deze bijzondere workshop?

Ik zorg voor alle materialen, zoals verf, leer, huid, edel-steentjes, touw, kralen etc.

 

Deze workshop is perfect om even tijd voor je zelf te maken, om andere gelijkgestemde mensen te ontmoeten. Iets moois creëren, is niet alleen ontspannen maar haalt ook nog eens het beste in je naar boven. Bovendien is het een uitstekende manier om er even lekker uit te zijn.

Met deze creatieve workshop in een spiritueel jasje die ik aanbiedt, ga je ook merken dat je onbewust aan de slag gaat met het versterken van je intuitie.

Tijdens het creatieproces in deze workshop ga je een transformatie met jezelf aan Je zult merken dat tijdens het kunstzinnig bezig zijn veel oude ballast die de verbinding met jezelf en de spirituele wereld in de weg staat getransformeerd gaat worden. Kunstzinnig bezig zijn is een van de manieren om toegang te krijgen tot de grote kracht die in jou aanwezig is, en wat jouw eigen goddelijk potentieel en geboorterecht is!

Uit eigen ervaring heb ik mogen ondervinden dat kunstzinnig creëren helend werkt, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Als je creatief bezig gaat gaan je linkse (rationele) en rechtse (creatieve) hersenhelft in samenwerking met elkaar aan het werk, dit zal je ervaren als ontspanning, en een gevoel van eenheid en verbinding geven. Als de zielsverbinding weer herstelt, dan kan de creatiekracht in en om jou heen weer RUIM en vrijuit stromen. Je zult merken dat je intuïtie scherper wordt, en je zult magie in je leven gaan waarnemen!

Kortom, je komt dichter bij je authentieke ZELF, zonder erbij na te denken over hoe het moet of hoe het hoort, lekker spelen met kleuren, verf en materialen, de tijd vergeten, en opgaan in het creatieproces!

 

 

Praktisch:

Datum volgt nog

 

Tijdsduur c.a. 2,5 tot 3 uur

Locatie: wordt nader bekend gemaakt

De workshop kost 45,= euro

 

 

Bij interesse graag aanmelden via:  info@mooistecreaties.nl