31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop Vision-board maken

Vision-board maken als persoonlijke geluks-routemap

Sta jij in de startblokken om jouw dromen te realiseren, maar weet je nog niet zo goed waar te beginnen?

Heb jij wensen of doelen in je leven die je graag wilt bereiken?

Ik help je graag op weg naar een nieuwe start. van je leven Het doel van deze workshop is om op een laagdrempelige en creatieve manier contact te maken met de dromen en wensen die in je hart leven. Want bezig zijn met je verlangens, wensen of doelen die je graag wilt bereiken, geeft ontzettend veel energie. Het gevoel dat jouw droom werkelijk wordt en voor jou echt binnen handbereik is. Je dromen stapje voor stapje uit laten komen, wat is er nu fijner?

Wat is er nu zo leuk aan een vision-board workshop?

Door aan jouw vision-board te werken, maak je een eerste stap naar de verwezenlijking van je verlangens ; het is een heerlijk creatieve manier om met je persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Jouw vision-board mag jouw innerlijk gevoel weergeven, dat wat bij de verwezenlijking van je wens of droom hoort. Positieve gevoelens van geluk en blijheid zullen door het werken aan je vision-board geactiveerd worden, zodat de wet van aantrekkingskracht hier mee aan de slag kan gaan. De basisprincipes van de wet van aantrekkingskracht leg ik je tijdens de workshop uit, zodat jij ook na deze workshop thuis hiermee verder kunt. Magic bestaat ECHT!

Door het vision-board te maken, richt jij je op wat je GRAAG wilt zien verschijnen in je leven. Want wensen zijn voorgevoelens van datgene  waar je ook daadwerkelijk toe in staat bent om te realiseren!

Je kunt dit board op een plaats hangen waar je dagelijks herinnerd wordt aan je verlangens zodat je geïnspireerd en afgestemd blijft op deze goed voelende energie. Want, hoe vaker je het fijne gevoel ervaart van hoe het zou zijn als………., hoe sneller de wet van aantrekkingskracht het werk voor je kan doen, en datgene waar je op af bent gestemd, als bewijs in je leven zal brengen.

Je kunt allerlei onderwerpen uitkiezen. Je kunt een vision-board maken voor het realiseren van een materiële wens, een plek waar je graag wilt zijn of wonen, of bijvoorbeeld een droomreis die je wilt realiseren. Maar ook voor je bewustzijnsgroei, hoe jij je relatie tot je medemens wilt ervaren, je liefdesrelatie, gezin, je werk of elk ander onderwerp wat je aanspreekt.

Ik zorg voor alle materialen en een fijne sfeer waarin jij in alle rust jouw vision-board kunt maken. Tevens leer ik je over de basis kennis van de wet van aantrekkingskracht.

Ik heb diversen soorten afbeeldingen uit tijdschriften en catalogussen, maar als je iets specifieks wil wat bij jouw wens past, is het handig om zelf een paar (vak) tijdschriften mee te nemen, zodat je vision-board (40x50cm) ook echt aansluit op jouw persoonlijke wensen.

 

Praktisch:

Heb je een groepje van minimaal 4 mensen, jullie zijn welkom voor deze leuke privé workshop

 

Tijdsduur 3 uur (in middag of avond in overleg)

Locatie: Best Spirits (NB)

De workshop kost 35,= euro