Jacqske@rt: live with joy

Afgestemde orgonite met reading

Hoe gaat het:

Ik verbind me met jouw energieveld via jouw naam, foto en datum van geboorte. Ik wordt hierdoor met beelden door jouw energieveld geleid, wat inhoud dat ik delen van vorige levens mag zien en stukken uit dit leven die voor jou van waarde zijn en die een belangrijke sleutel zijn om jouw ziel ondersteunend te zijn in dit aardse leven. Ik hoor en zie welke vormen, edelstenen en in jouw orgonite mogen verschijnen, en wordt meegenomen in een veld van kleuren en symbolen. Wat ik zie wordt verwerkt in de afgestemde orgonite, er kunnen bloemblaadjes, bloemen, en andere creaties in verwerkt worden, die ik allemaal van te voren laat ontstaan uit edelstenen, metaalvezels en hars. Deze worden uiteindelijk heel nauwkeurig ingegoten in de piramide. 

De omschrijving van de opbouw en de reading van jouw energieveld krijg je digitaal toegestuurd.

Tijdens het aanmaken van de 2 componenten hars speel ik 432 hertz muziek, de goddelijke grondtoon, die door de hars wordt geabsorbeerd. Ik ontvang tijdens het creatieproces van de spirits initiatie codes, die ik energetisch in de orgonite verwerk, en die ondersteunend zijn in jouw proces.

Als je een speciale wens hebt, of een afstemming, dan kan ik deze voor je verwerken in een wens-bottle. Deze wens krijg ik van jou van te voren aangeleverd, en verwerk ik op een speciale manier in de top van de orgonite. Alles is energie, zo ook letters en je focus en aandacht op je te realiseren verlangens. Je wens wordt door de kosmische energie die door de orgonite stroomt het universum ingestuurd. Je wordt dagelijks herinnert aan je verlangen, waardoor je afgestemd blijft, en wensen echt uit kunnen komen!

https://youtube.com/shorts/jbU1xkomlBA?feature=sharehttps://youtube.com/shorts/jbU1xkomlBA?feature=share

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 880ccd0083d7d06e800b8cc84bed99da-207x300.jpg

Met veel passie en liefde maak ik voor de pioniers van de nieuwe tijd een orgonite afgestemd op jouw energieveld

Deze magisch mooie kunst creaties maak ik niet alleen, maar samen met de lichtwereld. De orgonites die mogen ontstaan zijn energetisch verweven met het energieveld van mijn klant. Het zijn dus niet alleen mooie objecten om te zien, maar zijn zorgvuldig laag op laag opgebouwd met edelstenen, mineralen, metalen, hars, andere natuurmaterialen en zuivere liefde.

De bundel van informatie die ik tijdens het afstemproces via jouw foto ontvang, vertaal ik in de orgonite. Je ontvangt dan ook geen “standaard” gekleurde laagjes orgonite,  maar een waar kunstwerk, exact afgestemd op jouw trillingsfrequentie.

Elk onderdeel wat ik verwerk vertaald een deel van de boodschap die voor jou mag ontstaan, de complete kunst creatie vormt met alle elementen een grote liefdes bundel van licht en pure levensenergie. Een bijzonder prachtige kunstcreatie die jou in liefde mag dienen in de levensfase waar jij je nu in bevind, en die je raakt op zielsniveau! De omschrijving van de opbouw in combinatie met de reading krijg je digitaal verzonden.

De keuze uit maten staan hieronder, de afmeting is gemeten vanuit de zijkant van de piramide top/bodem.

Hier zijn de mogelijkheden aan maten te bekijken

Op bestelling Afgestemde orgonite 12 cm – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)

Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd