Jacqske@rt: live with joy

Agenda voorjaar 2023

Van de workshop orgonites maken en je eigen edelsteen mala maken staan de datums al vast. De andere workshops zijn op aanvraag met je eigen samengesteld groepje van minimaal 2 deelnemers. Een datum kan in overleg gepland worden.

Liever een privé workshop? Ook daar zijn diverse mogelijkheden voor, allemaal te bekijken op mijn site.

Bezoekje brengen aan de winkel?

Wil je overdag een keer naar de winkel of naar de kristalkamer komen kijken, ik werk voorlopig op afspraak. De openmiddag is door mijn volle agenda komen te vervallen.

Om de rust en privacy voor mijn klanten te bewaren tijdens de healing sessies, massage, en (privé) workshops, werk ik uitsluitend op afspraak. 

Om een bezoekje te brengen mag je een mail sturen naar info@mooistecreaties.nl GROEPS WORKSHOP : CREATIE VAN JE EIGEN MALA

Workshop: knoop je eigen dazzling joy mala!   – Jacqueline van de Koevering

Datum ZONDAG 21 MEI

13:00 – 17:00 UUR

Deze middag komt gast docent Nanda naar het bewustzijnscentrum in Gemert, en gaat samen met jou de meest mooie mala’s maken. Stap voor stap leert ze je de knoop techniek, en ga jij onder leiding van Nanda je eigen mooie mala knopen van echte edelstenen.

Jouw deelname is 75,= euro, inclusief alle edelsteen kralen en de andere materialen zoals de moeder kraal, en de symboliek hanger, voor het maken van jouw zelf samengestelde mala.

De kralen mag jij op voorhand uitkiezen, zodat je ook weet wat de gekozen edelstenen voor jou kunnen doen.

Wil jij je plaats reserveren, dan mag je een mail sturen naar: nanda_narain@live.nl

Locatie Adres Kruiseind 53 Gemert