Jacqske@rt: live with joy

Activatie/verbinding van de andara

Tips voor de activering van jou als hoeder van licht, in samenwerking met  je Andara kristal

 

 

 

 

 

 

Omdat ik van meerdere mensen de vraag heb gekregen hoe ze het samenwerkingsverband met de Andara kunnen activeren, heb ik meerdere stappen uitgeschreven. Neem ze als advies, want jij weet diep van binnen het beste hoe jij de activatie met je lichtkristal tot stand kan brengen.

 

Het samenwerkingsverband met jouw Andara kristal werd al reeds opgestart toen het energieveld van het kristal jou als de aardse hoeder uit had gekozen, hoe prachtig is deze eerste stap!!!

 

Om de connectie energetisch te integreren in zowel je fysiek en etherisch lichaam heb ik enkele oefeningen uitgeschreven, zodat de lichtverbinding op cellulair level verder in jou geactiveerd mag worden.

  • Kies een juist moment, waarin je een half uur ongestoord tijd hebt voor jezelf.
  • Als het mogelijk is kies je een ruimte uit waar het daglicht alle ruimte heeft om jou en je kristal te verlichten.
  • Sluit je ogen, en haal 3x diep adem vanuit je buikgebied, en laat alle spanning los.
  • Grond jezelf door de connectie te voelen met het hart van moeder aarde.
  • Neem je Andara in je handen, voel de structuur, haar vormgeving, en stel je open om haar energieveld te voelen. Zie hoe het daglicht van alle kanten haar facetten belicht, en je kristal van binnenuit laat stralen.
  • Maak vanuit je hart energie bewust contact met je Andara, door in je hoofd of hardop uit te spreken dat je het samenwerkingsverband wilt activeren. Neem ruim de tijd hiervoor, jij voelt zelf aan wat goed voor jou is.
  • Stuur jouw waardering en liefde voor de Andara naar jouw kristal toe, en probeer deze sensatie ook echt te voelen in je lichaam.
  • Visualiseer de licht en liefde activatie die NU plaats mag vinden tussen jou en je Andara kristal. Zie dat jullie samenwerking voor het hoogste goed voor jeZELf en het grote collectief op aarde al haar diensten mag verwezenlijken.
  • Sluit af door zowel je kristal als jeZELF te bedanken voor het activeren van deze licht verbinding voor het grote goed voor de aarde en het kosmisch stelsel.

 

 

Nog andere informatieve links over de andara’s

(om te bekijken klik op de links)

(1) All About Andara’s – YouTube

Andaras – Awakening To Remembering

Home (elementalascension.com)

(1) Do Crystals, Andaras & Statues really work with Lisa Transcendence Brown – YouTube

Andara Crystals (tools4transformation.com)

 

 

 

 

Een hele mooie connectie gewenst!

Liefs Jacqueline van de Koevering