ARTIST IN THE SPOTLIGHT Inge: By Birdy Photography

De kunstenaar in The spotlight: Inge Bird-Wouters

Fotografie is altijd al een grote passie van mij geweest. Ik herinner mij nog goed, dat ik tijdens mijn middelbare school, de oude spiegelreflexcamera van mijn vader kreeg, waarmee ik het liefst de natuur in trok. Later, tijdens mijn opleiding aan de Academie voor Beeldende Vorming, groeide mijn liefde voor fotografie verder uit. Vaak was ik tot ’s avonds laat nog in de ‘donkere kamer’ te vinden, om rolletjes te ontwikkelen en foto’s af te drukken. Na mijn afstuderen heb ik ruim 11 jaar les gegeven op een modeopleiding, waar ik vooral de creatieve vakken gaf.

Hier kan je alles verder lezen over Inge: by birdy – About me

Je kunt By Birdy photography en een groot deel van haar werk vinden op haar site: By Birdy Photography | Facebook