31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Lichtportaal: made by Jacqueline

Transformation is not a future event, it’s a present activity Afbeelding blog 'Peuterdriftbui en een hartje van klei '

 

 

Maak kennis met de lichtportalen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chembusters, ook wel bekend als cloudbusters hebben een zeer krachtige werking.

Na mijn inziens en ervaring werken ze als lichtportalen, en dat is dan ook de naam die ik aan deze krachtpatsers heb gegeven.

 

Wat doet deze creatie?

Een lichtportaal transformeert onrustige negatieve energie zoals elektrosmog en chemtrails. Het heeft de kracht om deze ongezonde energievelden te reinigen en laat daar voor in de plaats positieve levensenergie ( orgone ) in je omgeving stromen.

Zowel voor je fysieke en mentale gezondheid doet een lichtportaal doeltreffend zijn werk.

Het is een super sterke transformator, die ook klachten zoals vermoeidheid, onrust, angst, ptss, hoofdpijn, oorsuizen kan oplossen, en het ondersteund je in je bewustzijnsproces! Het lichtportaal ondersteunt je in het uitdragen van je zielsblauwdruk, jouw zielsmissie, en versterkt de creatiekracht in afstemming op je verlangens.

Ook voor het sneller laten groeien van planten en gewassen, het opladen van zaden, het opladen van edelstenen, het ontgiften van je medicatie, is het lichtportaal met zijn orgone energie zeer dienstbaar! Het maakt de omgeving stralingsvrij, de energie wordt hierdoor veel rustiger.

 


Over de grondlegger: Wilhelm Reich experimenteerde met wat hij cloudbusters noemde om het weer aan te passen. Hij had veel succes hiermee! Zie voor meer info over Wilhelm https://www.youtube.com/watch?v=sPV-JExUPns

 

De reden waarom deze moderne lichtportalen ook vaak cloudbusters en chembusters worden genoemd, is dat ze worden gebruikt om hedendaagse fenomenen, bekend als chemtrails, tegen te gaan. De chemtrails in de lucht, die we kennen als dikke witte strepen die uitwaaieren en een mistige sluier in de lucht leggen, verdwijnen veel sneller als er een chembuster in de tuin of balkon staat.

 

 

 

 

 

 

Chemtrails verschijnen aan de achterkant van een hoogvliegend straalvliegtuig en lijken aanvankelijk op normale contrails. De overeenkomst met contrails eindigt wanneer je je realiseert dat ze niet snel oplossen en juist in lijnen of rasterpatronen of als een netwerk in de lucht worden neergelegd.

(Chemtrails zijn chemicaliën die in de lucht worden gespoten door vliegtuigen onder leiding van “geo-engineering”. Sommige van de ingrediënten in deze chemtrails zijn aluminium, barium, strontium. Echt gezond voor ons lichaam is dit niet! Het internet staat vol theorieën over het bestaan ​​van chemtrails, als je hierover wilt lezen, adviseer ik je om youtube filmpjes hierover te gaan bekijken)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In kleurrijke lagen opgebouwd

 

 

 

 

 

 

Afgewerkt met bergkristallen

 

 

 

 

Hoe is het opgebouwd

Met passie en liefde worden de lichtportalen door mij gemaakt, het zijn pilaren van licht, verbinding, eenheid en liefde, die verbonden zijn met de lichtwereld van de kosmos.

De lichtportalen die ik creëer zijn bedoelt als tafel en/of tuinmodel, ze zijn van de bodem tot de top gevuld met diverse lagen, zoals bergkristallen, metaaldeeltjes, kopervezel, koperen spiralen,  shungite poeder, shungite stenen, een edelsteen mix van o.a.  lapis, amazoniet, tijgeroog, rozekwarts, amethist, jaspis, aqaumarijn, zwarte toermalijn, satijnplaat (seleniet) mosagaat, rookkwarts, malachiet, labradoriet, agaat, zwarte toermalijn en kwarts. Ook is er het OHM (heilig) symbool ingegoten Alles is verwerkt in kunsthars.

 

 

 

Op de bodem ligt een grote koperen spiraal, die in verbinding staat met 4 kristallen omwikkeld met een koperen vortex en  met 4 shunigte stenen. De koperen buizen (tot 60cm hoog + 1.5 +1.2 cm doorsnede) zijn gevuld met bergkristallen en kwarts, met hun koperen draad maken ze verbinding met de bodem. De toppen van de koperen buizen staan bergkristallen op verwerkt. Een dikke laag shunigte (hars)poeder, met daarop metalen, kwarts, edelstenen in groot en klein formaat, kopervezels zijn laag op laag opgebouwd in dit lichtportaal. De bovenkant worden afgedekt met bergkristallen voor een mooie aanblik, maar zeker ook voor de sterke geleiding van de energie!  Ik heb speciaal voor 5 koperen buizen gekozen omdat dit getal de trilling van vrijheid heeft.

Alle onderdelen van top tot bodem staan met elkaar in verbinding om hun werk te kunnen doen, zo zorgt de chembuster er tevens voor dat je innerlijk vermogen in kracht toeneemt, en dat je veel beter afgestemd kan blijven op je zielsmissie en het licht.

 

 

 

Het lichtportaal is een bijzonder ornament wat liefde en kracht uitstraalt, en het staat ook nog eens bijzonder in je tuin, balkon of terras. Maar ook kan deze beauty bv in een meditatie groep gebruikt worden, om sterker af te stemmen op je innerlijk wezen

 

Ik maak ze op bestelling, als 5-buis tafelmodellen, in de lengte van max 60 cm.Het gewicht is ruim 3.5 kilogram

De creatie tijd voor het lichtportaal op bestelling ligt tussen de 1 á 2 weken

Ik kan ze speciaal voor een gezondheidsdoel maken, vraag naar de mogelijkheden

Prijs 345,= euro (inc verzenden)

Voor de 3 buis lichtportalen betaal je 20,= euro minder.

Met de tijdelijke actie krijg je 20 procent korting, gebruik de code die op de site is te vinden.

 

*XL lichtportaal van 145 cm totale hoogte x 22 cm hoge orgonite voet met een doorsnede van 18/25cm  is ook mogelijk voor 695,= euro (inc transport via een koeriersbedrijf naar Nederland, naar België is bespreekbaar tegen meerprijs)

Heb je voorkeur voor een laag speciaal soort edelstenen die je in het lichtportaal verwerkt wilt hebben, dan kan dat tegen meerprijs.

 

 

 

De exacte prijzen zijn in mijn webshop te vinden van de diverse varianten

 

Bij interesse kan je een mail sturen naar: info@mooistecreaties.nl

 

Liefs Jacqueline

 

 

Workshop Chembuster