31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Lichtportaal: made by Jacqueline

Transformation is not a future event, it’s a present activity Afbeelding blog 'Peuterdriftbui en een hartje van klei '

 

 

Maak kennis met het lichtportaal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat doet dit bijzonder gevormd krachtig kunstwerk?

Een lichtportaal laat positieve levensenergie ( orgone ) in je omgeving stromen. De meeste mensen kennen deze krachtexemplaren als chembusters, maar aangezien ze zoveel meer doen dan chemtrails neutraliseren, creëer ik ze als lichtportalen.

Hoe werkt het?

Zowel voor je fysieke en mentale gezondheid doet een lichtportaal doeltreffend zijn werk.

Het is een super sterke transformater. De lichtportalen zorgen ervoor dat zware belastende energie van 4/5 G masten, computers, smartphones, magnetrons, zendmasten en wifi geneutraliseerd worden, waardoor de ongezonde energie die deze objecten uitstralen in grote mate in hun negatieve kracht beperkt worden.

Tevens ondersteund het lichtportaal je in het uitdragen van jouw zielsmissie en is het een sterk manifestatie-tool, het vergroot namelijk je creatiekracht in afstemming op je verlangens. Het lichtportaal zorgt tevens voor het transformeren van onrustige energie, die het omzet in KI-energie (pure levensenergie)

Ook voor het sneller laten groeien van planten en gewassen, het opladen van zaden, het opladen van edelstenen is het lichtportaal met zijn orgone energie zeer dienstbaar, het zorgt voor een liefdevolle en zachte energie in de ruimte waar het geplaatst wordt.

Lichtportalen die in de volksmond ook wel cloudbusters / chembusters worden genoemd hebben een zeer krachtige werking als levensenergie generator.

 

De lichtportalen die ik maak bestaan uit een basis orgonite voet, met krachtige edelstenen, mineralen en metalen. De bovenste laag van de orgonite voet wordt afgewerkt met bergkristal klusters.

 

De creaties zijn op het hoogste punt gemeten c.a. 60cm hoog, bestaan uit 3 buizen, waarvan de middelste buis een koperen geleide vortex heeft, en zijn afgetopt met golden healers.

De  energetische reikwijdte van het lichtportaal is ruim voldoende voor een grote vila incl grote tuin uit te zuiveren.

 

De prijs inclusief verzendkosten in Nederland 275,= euro In België leverbaar tegen meerprijs die gebaseerd is op verzenden.

Als je een voorkeur hebt voor een kleurstelling (2 kleur-nuances) dan mag je dit voor de bestelling aangeven. De verwerktingstijd zal c.a. 2 weken bevatten.

 

Ik geef GEEN workshops meer om de lichtportalen te maken, ik maak ze enkel nog op bestelling!