Jacqske@rt: live with joy

Connectie /inloop middag

Op elke donderdag middag van 12:30 – 14:30 uur (vanaf 6 okt tot eind Oktober) kan je een bezoekje brengen aan mijn praktijk/atelier.

Ik zet mijn deuren tijdens deze middag graag open om je de mogelijkheid te geven om mijn werk te komen bekijken, en met mij kennis te maken.

Ik faciliteer deze middag een laagdrempelig gezellig ontmoetingsmoment waar alles in de flow en het NU moment mag ontstaan. een fijne ontmoeting zonder vooropgezet plan, het moment samen “be”leven! Ons hart volgend met elkaars mening en grenzen respecterend. Gelijkgestemde ontmoeten, en indien je wenst wat in jou leeft delen, of een luisterend oor ontvangen, of juist bieden.

Mijn uitgangspunt tijdens deze middag is om van hart tot hart te connecten.

Tijdens deze 2 uur kan jij tevens je bestelling ophalen, een inzicht kaart uit een van mijn decks trekken, of even in rust helemaal tot je ZELF, komen, relaxed met een kopje thee, jouw oplaad momentje pakken, en even knus hangen op de grote loungebank.

Misschien wil je de ervaring beleven om even te verdwalen of op de foto te gaan met het mega grote lichtportaal die als muurschildering in mijn praktijk haar licht voor ons laat schijnen, of wil je mijn nieuwetijds kristallen bekijken of voelen hoe een Tensor licht ring nu in “real life” aanvoelt?

En………als de mogelijkheid zich op deze middag aandient, mag je van mij ook een kleine 5 minuutjes de helende ruimte in de Tensor/kristal kamer komen ervaren.

Het staat je tijdens deze 2 uur allemaal vrij, om DAT te beleven waar je het meest bij op je gemak voelt en voldoening uit haalt.

Kortom kom je hartje in mijn magisch fijne creatieplek ophalen als je wilt, en laat de energiefrequentie in mijn gecreeerde ruimte DAT in je aanraken waar je ziel naar verlangt.

Ik geef tijdens deze middag GEEN consulten, healingen, readingen, of workshops, heb je hier behoefte aan dan mag je hier een aparte afspraak voor maken. Inhoudelijke kennis over de creatieprocessen, en mijn inkoop bronnen zijn geen onderwerpen waar ik tijdens deze middag op in zal gaan.

Het uitgangspunt voor deze middag is elkaar echt ZIEN, mooie gesprekken hebben, elkaar inspireren, thuiskomen” in een warme huiselijke sfeer, en vooral jeZELF mogen ZIJN!

Wil je langskomen, dan stel ik het op prijs als je mij van te voren een berichtje stuurt. Om 12:30 uur openen mijn deuren, en uiterlijk 14:30 uur sluit ik weer af.

Whatsup OF sms : 06-34190620

Hier vind je mijn contact gegevens

Contact – Jacqueline van de Koevering

Liefs Jacqueline