De journey van de trouwringen

If you want it, and expect it, it will be yours very soon!

 
Hoe de trouwringen van mijn ouders op een “eigenwijze” manier hun eindbestemming kregen in een orgonite!
 
Met dit bijzondere verhaal neem ik je even mee terug in de tijd………..
 
In Maart ging ik op bezoek bij een bijzonder medium genaamd Ellen Versney. In de anderhalf uur tijd dat ik bij haar op bezoek was voelde het of ik op visite was bij mijn overleden ouders. Het was een heel intens fijne reading gevuld met liefde, blijdschap en verwondering en waarbij ik een hoop persoonlijke boodschappen mocht ontvangen en waar ik de liefdevolle energie van mijn ouders van kop tot teen door me heen voelde stromen.
 
Wat voor mij heel speciaal aan deze reading was, was dat mijn moeder vertelde dat ze op de hoogte was dat ik haar foto en haar medaillon in een orgonite had gegoten, als nagedachtenis aan haar als mijn moeder en mijn vriendin.
 
Dit bijzondere verhaal had ik later met mijn zus gedeeld, die op haar beurt 1,5 mnd later ook een afspraak met Ellen maakte. Mijn zus had me gevraagd om mee te gaan, maar die ochtend had ik al een afspraak elders gepland, ik vertelde haar nog als mijn afspraak voor die ochtend niet door kan gaan, dan ga ik toch nog met je mee……..
 
En zo gebeurde het, de ochtend van het consult belde mijn afspraak mij op om door te geven dat ze ziek was! Er leek hier iets bijzonders voorbestemd te zijn!
 
Samen gingen we naar de sessie, mijn zus kreeg een mooie reading, en wederom kwam mijn vader ook deze keer nog even op de proppen om een boodschap aan mij door te geven. Hij vertelde dat ik afgelopen week naar een sieraad van hem opzoek was geweest, dat ik dit heel graag zou willen verwerken in een herinnerings-orgonite ter nagedachtenis aan hem. Ook dit klopte weer helemaal, ik was een paar dagen van te voren in mijn huis zoekende geweest en had alleen zijn bril en pijp gevonden, maar beide waren te groot om in te gieten. Ook had ik aan hun trouwringen gedacht, maar ik was in de veronderstelling dat deze naar een neef waren gegaan.
 
Ik wist dat er andere wegen mogelijk waren, dus in gedachte visualiseerde ik een sieraad van mijn vader wat ik zou kunnen verwerken in een orgonite, en ik bedankte het universum voor hun hulp!
 
De grote verassing kwam toen mijn zus (die niet van mijn wens afwist) vertelde dat zij het was die de trouwringen van onze ouders al jaren in bezit had. Nu begreep ik waarom ik bij deze sessie aanwezig had mogen zijn, het was perfect gepland geweest, zodat ik zonder omweg de trouwringen van onze ouders mocht ontvangen om ze een mooie eindbestemming volgens mijn plan te geven!
 
Wat een mooie reading, wat een prachtige loop van omstandigheden. We zijn allemaal de creators van onze eigen bestemming, dit was er weer een prachtig voorbeeld van!
Met dank aan Ellen en mijn zus Rikie, en de hulp van mijn beide ouders is deze herdenkings-orgonite met niet 1 maar 2 ringen toch gemanifesteerd!
Liefs Jacqueline