Jacqske@rt: live with joy

Art from nature

The nature has a sound for those who listen

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 245356927_842028679793735_4178506646504709554_n-1024x757.jpg

Wandelend door het bos voel ik met regelmaat het rijk van de natuur spirits die met mijn energieveld contact maken. In connectie met de bos elementen weet ik precies waar ik heen geleid mag worden. Het begint vaak met een zachte fluistering, waar een grote aantrekkingskracht mij uitnodigt om naar een bepaald gedeelte in het dichtbegroeide bos te gaan. Enkel vertrouwend op de roep volg ik zonder te verdwalen het pad waar een onderdeel van de natuur op me wacht om tot kunstwerk omgevormt te worden, klaar om in een nieuw energetisch jasje het leven door zich heen te laten stromen en zijn schoonheid te laten zien.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220401_112740-461x1024.jpg

De energetische kunst die ik maak is niet alleen heel bijzonder om te zien, maar het pulserend hart van de natuur wezens is zelfs te voelen in het kunstwerk. De edelstenen die ik in de bast en op de rand van de bast verwerk hebben tevens ieder hun specifieke werking.

Mijn favoriet zijn de dikke schorsdelen van iep boom, deze boom draagt de energie van:
rechtvaardig, praktisch, vergevingsgezind, vertrouwen, helder verstand, humoristisch, veerkrachtig, spiritueel, beschermend en vooral helend.

https://youtube.com/shorts/9iXTinWIjH8?feature=share

Ik kan dit energetische kunstwerk ook op jouw energieveld afstemmen, net als tijdens het creatieproces van de afgestemde orgonites, verbind ik mij met jouw energieveld en voel wat jij aan edelstenen, mineralen en kristallen nodig hebt. Behalve de genoemde materialen, verwerk ik lichtcode taal in het kunstwerk, heilige geometrische coderingen die via jouw energieveld de werking mogen doen. Een liefdevolle krachtige boost aan magische energie, die ondersteunend is aan jouw bewustzijn’s proces op fysiek, spiritueel en emotioneel level. Het kunstwerk kan aan de achterzijde een hangwerkje krijgen, zodat het aan de muur zijn werk mag doen, of ik kan het op een sokkel maken. Dit afgestemde energetische kunstwerk is c.a 30×20 cm, laag op laag opgebouwd met edelstenen, metalen, lagen hars, en pure aarde klei. Jouw favoriete kleurnuance mag je zelf aangeven.

Prijs inclusief verzendkosten 155,= euro

Het is elke keer weer een nieuw avontuur waar ik in meegeomen wordt. De flow van de natuur bepaald mede de kleuren van haar nieuwe jasje, en zo ook de inhoud aan edelstenen en andere objecten. Het is een mooi blending van meerdere materialen waar het leven van de natuurmaterialen nog in te voelen is.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220401_111032-768x1024.jpg

Link naar reeds gecreerde soulmates in mijn webshop

(00aa) Soulmates: wood + crystals Archieven – Jacqueline van de Koevering

Via mijn online winkelstraatje wil ik het nieuwe leven aan gaan bieden, hier zijn de energetische kunstobjecten te bewonderen.

Link youtube filmpje

(2) 20220419 162524 1 1 11 – YouTube