Jacqske@rt: live with joy

Online reading : antwoord op je meest brandende vraag

Worstel jij met vragen waar je meer helderheid over wilt hebben, zaken waar je in je hoofd over blijft malen en waarin je vastgelopen lijkt te zijn?

Met de laagdrempelig e-mail reading kan ik je levensvragen helder krijgen, zodat jouw levensenergie weer een doorstroom krijgt en jij lekkerder in je energiesysteem kan komen te zitten.

Mijn intentie met dit email consult is dat je inzicht krijgt over je meest brandende levensvraagstuk, bijvoorbeeld inzicht krijgt in je ziektebeeld, helderheid krijgt over de weg die je mag bewandelen, de diepere reden begrijpt waarom je steeds dezelfde situaties overkomen. Zodat je met diep vertrouwen en op eigen kracht jouw levensreis in overgave in het nieuwe tijdperk mag gaan beleven.


Enkele voorbeelden, maar wellicht heb jij een eigen specifieke vraag!

Het gaat dus om je meest brandende vraag, waar jij uitgebreid antwoord op krijgt!

 • Je hebt te maken met lichamelijke klachten of ziektes, en je wilt graag inzicht welke boodschap deze voor je hebben, zodat je de klachten zelf kunt helen.
 • Jouw leven voelt als een aaneengesloten drama, en je verlangt naar inzichten waarom je steeds dezelfde soort nare omstandigheden overkomen
 • Je bent vast gelopen in je leven, je voelt je bekneld in deze situatie, en je hebt helderheid en handvatten nodig
 • Je voelt je in een eeuwig durende wachtkamer, waar geen deuren voor je lijken te openen, het voelt alsof je er helemaal alleen voor staat
 • Je loopt al heel je leven tegen dezelfde uitdagingen aan, die je weg steeds lijken te versperren, en je van het uitdragen van je zielsmissie weerhouden
 • Je wilt je bewust worden van je talenten en mogelijkheden
 • Jij wilt de connectie aangaan met je eigen spirit team, zodat ze je bij kunnen staan in je proces. Je wilt graag begrijpen hoe je deze afstemming en samenwerking tot stand kan brengen
 • Wat zijn de signalen van “toevalligheden” in je leven, de synchroniteiten die een bewust doel hebben, en door jou gezien willen worden
 • Je bent er echt aan toe om het proces aan te gaan van het transformeren van je emotionele pijn
 • Je verlangt naar helderheid om je ziel tot volledig expressie te brengen, om voor jezelf en voor andere het licht op aarde te zijn, maar hoe?
 • Het beschermen van je energieveld, hoe doe je dat?


Misschien herken je dit?

Het kan goed zijn dat er een periode van meerdere jaren achter je ligt, dat je gedesoriënteerd was, dat er grote chaos of verwarring in je leven ontstond, zowel binnen in je, als om je heen. Terwijl jij je probeerde aan te passen aan alle veranderingen die je nieuwe realiteit leken te worden, dacht je te bezwijken, te verdrinken in de eindeloos diepe zee van emoties en verdriet en hier nooit meer uit te komen. Het is mogelijk dat je hier nog midden in zit, en dat je het gevoel hebt dat je in een eindeloos gesloten wachtkamer zit, waar de deur naar een nieuwe ruimte nooit open lijkt te gaan, en dat het voelt of “ze” je voor altijd vergeten zijn. Het “alleen op de wereld” gevoel, hopeloos, uitzichtloos, kansloos………..

Ik ken deze chaos, ik heb het doorleeft, tot in mijn botten mogen doorvoelen, fsyiek, mentaal, emotioneel, helemaal gesloopt, meerdere malen ervaren dat ik het niet zou redden, en gedacht dat ik voor eeuwig verdoemd zou blijven en in de steek gelaten was. Het was de black night of the soul, mijn ziel waarvan ik dacht dat ze me liet verzuipen in een diepe emotionele zee met een een ruwe golfslag en  een sterke onderstroming, maar die het mooiste plan voor mij aan het uitrollen was. Namelijk om een expansie van liefde en licht te worden, wie ik nu als” way-shower & pionier van de nieuwe tijd” van mezelf  ook echt mag zijn!


De collectieve verandering op aarde

De overgangsperiode waar we nu in zitten kan als een pittige energetische reis worden ervaren. Het loskomen van de driedimensionale wereld waar we eeuwen in geleefd hebben kan dan ook heel veel doorzettingsvermogen en energie kosten. Het leven in de 3e dimensie bestaat uit een lagere trilling, waarin we te maken kregen met oorzaak en gevolg, contrasten zoals goed en slecht, ziektes, uitdagingen, afwerken van karma, het uitwerken van pittige levenslessen. Zowel pijn als liefde kun je in deze dimensie heftig ervaren, waardoor je ziel de mogelijkheid heeft om sterk te kunnen groeien.

We gaan nu collectief door een periode die ik voor het gemak de 4e dimensie noem. Vanuit deze weg kunnen we naar een geheel nieuw energieveld groeien, namelijk de 5e dimensie waar ons bewustzijn op een hoge frequentie gaat vibreren. Dit is een ervaring, een sensatie, een beleving wat we nog niet eerder in deze hoge staat van ZIJN meegemaakt hebben, een betere vertaalslag hiervan is de hemel op aarde!

De 4e dimensie kan je zien als de overgangsfase, ik schets het voor de duidelijkheid als een brug die tussen de 3e en de 5e dimensie in staat. In deze staat van ZIJN lijkt het begrip tijd niet te bestaan, je ervaart steeds het NU moment. Je kunt het gevoel hebben dat de tijd niet meer bestaat, dat je deze zelfs vergeet, en dat tijd/ruimte/locaties je niet meer eigen zijn.  Het is of delen van je denkvermogen uitgeschakeld zijn, ( je hoofd voelt vol watten)  Je hebt het gevoel dat je heel veel vergeet en dat jij je af en toe in niemandsland begeeft, en hierin je weg aan het zoeken bent. Dit alles gebeurt om je de mogelijkheid te bieden om je linkse en rechtse hersenhelft uit te balanceren, en je verder af te dalen in je hartenergie.

In deze dimensie staat het gevoel van eenheid centraal, je voelt jezelf veel meer verbonden met andere mensen, de natuur, het universum, lichtwezens, gidsen, engelen, en je gaat hier verder naar op onderzoek. Je kan pure liefde voelen voor andere onbekende mensen, en je hebt een verlangen om je zielsopdracht ten uitvoer te brengen, ook als je de inhoud hiervan nog helemaal niet duidelijk hebt. Je gaat veel bewuster eten, leven en consumeren, en je gaat een diepere connectie met de aarde en het niet aardse ontwikkelen.

Je gaat talenten in jezelf ontdekken, zoals creativiteit, spiritualiteit, en hebt een verlangen om in bewustzijn te groeien, en deze passies van jou met de wereld te delen. Het ego gaat er steeds minder toe doen, omdat je vanuit  hartfrequentie reageert en handelt. Je gaat zelfs voelen dat de ruimte rondom je hart veel zachter en liefdevoller aanvoelt.  Je ervaart het verlangen van je ziel wat zich wil manifesteren, het trekt op allerlei manieren je aandacht om een bijdrage te leveren als geschenk aan de aarde en het collectief bewustzijn.

De verschuiving van de 3e naar de 5e dimensie is een extreem grote reis, die nog nooit eerder in een van onze incarnaties heeft plaatsgevonden. Het is dus van groot belang dat je beseft dat het er niet toe doet WAT jij hier op aarde komt doen, maar dat jij in jezelf de liefde, kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen ontwikkeld, om je bewustzijn te verhogen, zodat jouw bijdrage van ongekende waarde zal zijn voor de evolutie van de mensheid op de wereld.

En zoals het op elke reis gaat, hebben we vaak wel iemand die als reisgids zich aandient, en ons begeleid in dit levens avontuur. Ik ben zo’n reisgids, en door mijn eigen levenservaringen ben ik bekend op de weg van spirituele groei.


De voordelen van het email consult

 • Schrijven(typen) zet een geheel ander cognitief proces in gang, dan bv praten. Het raakt diepere lagen van ons emotioneel energieveld, die door het zelf schrijven bewust kunnen worden.
 • Je hebt geen reisafstand en reistijd
 • Je kunt je vragen en antwoorden meerdere keren terug lezen, zodat het diep in je systeem kan indalen, en energetisch zijn werk kan doen
 • Het werkt laagdrempelig, en je kunt er mee bezig zijn wanneer het jou uitkomt
 • Je mag een uitgebreid vraagstuk per betaald email consult inbrengen, waar jij van mij een uitgebreid antwoord op ontvangt. Het is wel fijn als je het vraagstuk, of wat je ook wilt delen zo uitgebreid mogelijk probeert te omschrijven. Voor mij is het makkelijker om hier dan op in te tunen, de vibratie tussen de letters op te pakken, en jou hiermee verder in te begeleiden.
 • Het uitgebreide antwoord wat je van ons krijgt, geeft je de mogelijkheid om hier nog een reactie op te geven.


De kosten voor dit online consult bedraagt 55,= euro. Dit mag je voor aanvang van het schrijven van je mail voldoen.

Deze reading is alleen op jou afgestemd, en is dus niet voor vragen van andere mensen bedoelt.

Rechtstreekse betaallink

EMAIL CONSULT : ANTWOORD OP JE MEEST BRANDENDE VRAAG – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


De uitdagingen in mijn leven die mochten zorgen voor een totale shift in mijn leven

Lees hieronder: