Jacqske@rt: live with joy

Energetische nieuwsbrief April 2021

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is a-1.jpg

Briljantje April

** The universe is asking you..........
Show me your vibration, then I will show you miracles

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is b-1024x683.jpg


Lieve lezer,

Na een lange periode voelde ik dat het de juiste tijd is om een nieuwsbrief te versturen. De bijzondere tijd die we nu op aarde ervaren draagt bij aan het prachtige ascencieproces waar we collectief doorheen mogen shiften. De frequentie op aarde is enorm aan het stijgen, en zal de komende weken ons nog meer uit onze comfortzones gaan duwen. Het mooie is dat we het echt niet alleen hoeven te doen, de lichtwereld met al haar krachtige wezens helpt ons om door deze unieke tijd heen te komen, zodat we onze nieuwe vorm in de aarde kunnen verankeren, en tot ware manifestaties mogen overgaan.

De energie die op dit moment vanuit het kosmisch stelsel (de centrale zon) naar het aardse veld aan het komen is heeft een krachtig stijgende frequentie. Je zult het mogelijk afgelopen weken gevoeld kunnen hebben, dat we aan de voorbode van “iets” geheel nieuws zijn komen te staan. Wellicht zijn er veel oude blauwe plekken opnieuw bij je aangeraakt geweest, oude energetische wonden die je allang geheeld dacht te hebben. Zelf heb ik een pittige 2 weken mogen doorstaan, oud jeugd trauma waarvan ik dacht dat ik het allang met heel veel liefde en aandacht geheeld had kwam plotsklaps als een wervelwind bij me binnenvallen. De kleine trigger hierin was dat ik een afspraak gemaakt had bij mijn fsyio/ masseur, een van zijn medewerkers had mij gevraagd om buiten (in de sneeuwstorm, code geel) te wachten, omdat ik geen mondkapje draag. Ik voelde me na deze mededeling behoorlijk aan de kant gezet, ik ervaarde de wereld totaal op zijn kop. Want waarom moest ik met mijn gezond immuunsysteem buiten in de sneeuwstorm wachten, terwijl andere mensen met mondkapje warm binnen mochten zitten. Door dieper in te voelen waar deze frustratie en verdriet vandaan kwam, dook ik met een diepe sprong terug in een tijd die ik allang vergeten was. Ik begreep ook direct weer mijn ontzettend grote weerstand van de mondkapjes die ik nog nooit gedragen had en ook nooit zal dragen. Oud trauma waarbij ik met seksueel misbruik te maken had gehad, en waarbij een lap stof over mijn gezicht van pas was gekomen kwamen omhoog. Ik wist dat ik een keuze had om direct over te gaan in de slachtoffer rol, of de keuze had om in mijn eigen unieke krachtveld te duiken, en dat ik voor liefde en healing mocht kiezen. Dit laatste heb dan ook via honoponopono gedaan, ik heb mijn pijnstukken voor de laatste keer aangekeken, en heb het voorgoed in het “oude veld”  gelaten waar het op mocht gaan in het licht.

Waarom ik dit met je deel? Ik heb de afgelopen weken zoveel overeenkomstige verhalen gehoord van andere mensen, dat ik je een hart onder de riem wil steken, en graag met je wil delen dat dit de laatste energetische push is waar we doorheen gaan, die nog als het laatste randje van een geboorte voelt.

Heb vertrouwen lief medemens, bescherm jezelf waar nodig, laad je niet door oude energetische programma’s meer leiden of neerhalen, en weet dat er heel veel lichtwezens om je heen zijn om ons allen door deze aardse beproevingen heen te sluizen, zodat we ons licht op aarde kunnen verankeren!

Verder in deze nieuwsbrief wil ik nog andere leuke sites, workshops, en inspiratie met je delen, die je van pas kunnen komen in je transformatieproces.

Wie weet mogen we elkaar binnenkort van hart tot hart gaan ontmoeten.

Liefs Jacqueline

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is b86a950b10ef03c5b63eabf95bab0615.jpg


De kosmische antenne

De laatste tijd krijg ik regelmatig de vraag over de toename van een zoemend fluit geluid in een van de oren. Een scherpe hoge pieptoon, die behalve in de oren ook in de kruin waargenomen kan worden.
Bij mezelf is dit geluid sinds 2016 non-stop aanwezig, waarvan ik eerst dacht dat het een medische gerelateerde oorzaak was die ik door de aanrijding met een vrachtwagen waar ik bij betrokken was opgelopen had. Ik had geen vrede met het geluid wat is als onwelkom ervaarde, en ging op onderzoek uit.

Na veel info doorgespit te hebben ben ik erachter gekomen dat het een geheel andere reden heeft, dan oorspronkelijk door de dokters uitgesproken diagnose tinnitus. Namelijk dat heel veel mensen op het moment dat ze de fluittoon zijn gaan horen, opnieuw worden uitgelijnd met ons kosmisch thuisfront, waardoor ze de verandering van deze frequentie ook echt via de oren zijn gaan waarnemen.

In het binnenoor is het spiraalvormig slakkenhuis te vinden, deze heeft de functie als energetische antenne, die de trillingen kan ontvangen afkomstig uit hogere dimensies. Het spiraalvormig slakkenhuis in ons linkse oor werkt samen met onze linkse hersenhelft, en zorgt voor een sterke aarding. De spiraal in het rechteroor ontvangt de kosmische frequentie en maakt de verbinding met het kosmisch rijk. Beide werken in balans met elkaar, en hebben een belangrijke verbinding met het zenuwstelsel en onze hersenen. Als ze uitgebalanceerd  en in harmonie met elkaar vibreren, zorgt dit voor zowel een emotioneel, mentaal als spirituele activering en uitlijning.
Als je de fluittoon hoort, kan het zo maar zijn dat ook jij de kosmische lichtcoderingen fysiek kunt horen, die als transmissies via je hersenen binnenkomen. Het is een kosmische zender die in jou geactiveerd wordt om via de galactische zon jouw pijnappelklier te activeren. Je intuïtie wordt hierdoor vele malen versterkt, je zult energie anders kunnen waarnemen doordat je helder voelen, ruiken en helder weten in kracht zullen toenemen.

Het anders leren luisteren en ontvangen van de fluittoon heeft mijn leven veel meer verzacht, waar ik eerst nog in oplossingen zocht en in weerstand was tegen deze 24/7 uur durende fluittoon die mijn leven wist te beheersen, ben ik dit geluid in dankbaarheid gaan eren. Ik weet dat dit mijn fysiek hoorbare antenne met thuis is, de connectie met het lichtfront, de connectie met mijn tribe van "thuis".

Lieve lezer, ik hoop dat dit voor jou een geruststelling kan zijn, dat je mogelijk op een andere manier naar dit energetisch fluitconcert mag gaan luisteren, als het te pas en onpas voor jou waarneembaar is.

Everything in the Universe is within you!Op mijn website heb ik meerdere inspirerende filmpjes geplaatst die gevuld zijn met liefde, kracht en licht. In de uitdagende maar magische tijd waar we nu in leven hebben we wel wat extra handvatten nodig om ons energielevel te upgraden, in dieper vertrouwen durven af te dalen, en om onze prachtige eigen interne krachtbron te activeren. Dat we massaal de mogelijkheden weer mogen gaan gebruiken die voorheen voor ons ontoegankelijk of onzichtbaar is gebleven, samen kunnen we de trilling van de aarde verhogen in licht en liefde!
Let there be magic!!
Geniet!

Inspiratie filmpjes - Jacqueline van de KoeveringDeze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 19db3f9668883b0f090747231e475b0c.jpg
Leuk om spontaan de 3 woorden te ontvangen die op dit moment met jou resoneren 😊


Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 599d548a2314f272dfba1a3e1cc5da3d.jpg

Explore nature in your mind

Om de nodige positieve (online) vakantie vitamine op te doen, trakteer ik mezelf regelmatig met een online reisje op Youtube. Mijn hart ligt voor een groot deel op The Big Island op Hawaii, de liefde die ik voor dit prachtige stukje aarde voel is ongekend groot.

Mijn eerste ontmoeting op het eiland heeft mijn leven voorgoed veranderd. De start van een radicale transformatie mocht ik op het eiland ontvangen, een reis van loslaten en opnieuw ontvangen, een magische reis die dan ook enkele jaren zou gaan duren. De liefde die ik voel voor het zwemmen met de vrije dolfijnen, de geur van de tropische bloemen, het gezang van de vogels in combinatie met de harde zeeslag van de robuuste oceaan. Deze vitaminen zijn in overvloed voor ons aanwezig, ook al kunnen we nu nog niet fysiek reizen, onze mind is zoveel meer in staat als wij denken. Dankbaar voor de wetenschap, dat frequenties van plezier, ontspanning, liefde en genot atlijd tot onze beschikking zijn en dat we de trilling in ons fysiek lichaam hiermee kunnen verhogen ten gunste van ons fysiek en mentaal welzijn, en het licht op aarde.

Onderstaande filmpjes geven een mooie indruk van het eiland, die ik graag met je deel.

------------------------------------------------------------
Hawaii, USA 🇺🇸 - by drone [4K]🏄‍♂️🏝 - YouTube
(1) Hawaii 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music - YouTube
(1) Hawaii Magical Snorkel With Dolphins at 2 Step Beach, Big Island Hawaii - YouTube


Om jezelf even weg te laten dromen in de bestemming van je eigen dromen, hier nog een leuke link:
(1) Little Birdie Travel - YouTube (1) Little Birdie Travel - YouTube------------------------------------------------------------


Kom je eigen orgonites maken

De workshop orgonites maken is weer in volle gang.

Ik heb voor vrijdag 21 mei nog  een paar plekjes vrij.

De eerdere datums zijn al volgeboekt.

Wil je zeker zijn van een plek, meld je dan aan via: info@mooistecreaties.nl (mailto:info@mooistecreaties.nl)

Er is weer veel animo, ik vind het ook heel belangrijk om in volledige vrijheid weer samen te mogen connecten.

Mocht je belangstelling hebben, je bent van harte welkom om je eigen creaties te maken in mijn atelier/praktijk in Best
Workshop orgonites maken - Jacqueline van de Koevering Workshop orgonites maken - Jacqueline van de Koevering

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_6786-3-2-924x1024.jpg
------------------------------------------------------------Nieuwtje!

Binnenkort ga ik de mogelijkheid aanbieden om de workshop orgonite  geode bij mij te komen volgen.
Je gaat dan je eigen geode orgonite schijf maken van c.a. 20 cm.

Lijkt het je leuk om een eigen geode te maken die je aan de muur kunt hangen, stuur me dan alvast een mailtje dat je interesse hebt.
De inhoudelijke info, en een filmpje wat nog in de maak is komen over een paar weken op mijn site te staan.
https://youtu.be/QU8DAIHXFfo

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is d3bfd3c4d021ff3e67cc4d0819f61c25.jpg
------------------------------------------------------------

Healing in de kristalkamer

Ben je toe aan een totale ontspanning, waar zacht energetische aanrakingen in de energetische kristalkamer een bijdragen bieden op een zeer diep level van je fysiek en energetisch lichaam?
Lees dan verder op deze pagina, of voel je welkom om deze bijzondere sessie te boeken.
Gun jezelf rust, uit rust komt levenskracht en groei!

Zie de pagina: Quantum kristal healing - Jacqueline van de Koevering Quantum kristal healing - Jacqueline van de Koevering


Zie het filmpje: https://youtu.be/afWmaIH4-1U

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kristal-room-211x300-1.jpg
------------------------------------------------------------

Jacqueline van de Koevering


** BEST SPIRITS
------------------------------------------------------------

CENTRUM VOOR IEDEREEN DIE VANUIT EEN ONGEDWONGEN SFEER IN BEWUSTZIJN WIL GROEIEN EN IN ZIJN EIGEN KRACHT WILT KOMEN STAAN!

E-mail: info@mooistecreaties.nl

Volg mij op FB: (1) Jacqueline: Art from my heart | Facebook (https://www.facebook.com/jacquelinevandekoeveringvanbakel/?modal=admin_todo_tour)