Jacqske@rt: live with joy

Eye’s on art

Je eigen iris als kunstwerk aan de wand

Eye’s…… the windows to another world, where the beauty lies in the eye of the beholder

Hoe gaaf is het om je eigen iris als eye catcher aan de muur te hangen!

Ogen zijn de spiegels van je ziel, ze laten letterlijk zien wie je bent, zelfs de irissen tonen aan wat je hebt meegemaakt in je leven. De eye art maak ik aan de hand van jouw eigen gekleurde iris, deze gebruik ik als uitgangsvorm. Je iris mag jij mij aanleveren via 3 foto’s.

Deze bijzondere kunst laat ik ontstaan door vele lagen gekleurd hars die ik met een bepaalde techniek giet en bewerk. Het is echt uniek om naar je eigen oog te kijken!

Hoe gaaf is het dan ook om jouw oog aan de wand te hebben hangen, of de ogen van je kinderen tegen een grote muur, of het oog van je geliefde, eigenlijk is alles mogelijk.

Ook van huisdieren maak ik voor jou een prachtige iris als kunstwerk in je huis of werkplek.

Je hebt de keuze uit de volgende opties

  • 2 tot 3 irissen door een explosie in elkaar verweven en geblend, op een rond houten bord van 55cm doorsnede prijs 325,= euro (incl verzendkosten in NL)
  • 2 tot 3 irissen door een explosie in elkaar verweven en geblend, op een rond houten bord van 90cm doorsnede prijs 425,= euro (incl verzendkosten in NL)
  • Iris op hout met mogelijkheid voor ophangen, 80 cm doorsnede: prijs 275,= euro (incl verzendkosten in NL)
  • Iris op hout met mogelijkheid voor ophangen, 35 cm doorsnede: prijs 120,= euro (incl verzendkosten in NL)
  • Iris op hout met mogelijkheid voor ophangen, 20 cm doorsnede: prijs 75,= euro (incl verzendkosten in NL)
  • Iris als orgonite disk met zilver kleurige standaard 10 cm doorsnede: prijs 59,= euro. De edelstenen worden afgestemd op jouw energieveld (incl verzendkosten in NL)
  • Iris als orgonite disk mogelijkheid voor ophangen, 20 cm doorsnede: prijs 99,= euro De edelstenen worden afgestemd op jouw energieveld (incl verzendkosten in NL)
  • Iris als orgonite disk mogelijkheid voor ophangen, 35 cm doorsnede: prijs 135,= euro De edelstenen worden afgestemd op jouw energieveld (incl verzendkosten in NL)
  • Iris op een hoog kwaliteits canvas doek op houten spieraam, mogelijk in de maten: 30x30cm – 50x50cm – 70x70cm – 90x90cm. Zwarte achtergrond, high gloss afwerking. Prijs op aanvraag
  • Heb je een bepaalde maat als wens? Laat het mij weten

Wat heb ik van jou nodig?

Ik heb 3 close up foto’s van je oog nodig. 1 van voor, en 2 van iedere zijkant. Je kunt het beste in het daglicht fotograferen, hier krijg je nog tips voor.

Kies je voor een orgonite disk, dan mag jij je geboortedatum en een persoonlijke foto aan mij mailen, ik stem dan af op jouw huidige energieveld, en verwerk in de orgonite de edelstenen en metalen die voor jou dienstbaar zijn.

De verwerktijd is c.a. 3 weken, omdat er heel veel dunne laagjes gegoten moeten worden, die allen een lange droogtijd hebben.

Bij een opdracht vanaf 2 verschillende ogen geef ik een korting van 10 %. Bij opdrachten boven de 250,= euro vraag ik een aanbetaling van 50 procent

Wil jij je oog door mij laten maken? Mail dan naar info@mooistecreaties.nl

Voorbeeld foto van oog

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220522_133306-581x1024.jpg

Iris van bovenstaande voorbeeld foto gemaakt 10 cm als orgonite disk op standaard

Iris als orgonite disk 10 cm op zilveren standaard

Iris op 35 cm hout met ophang systeem