Jacqske@rt: live with joy

Geode orgonite tafels

Vanuit mijn liefde voor agaat geodes heb ik mezelf uitgedaagd om met kunsthars tafel bladen in de vorm van diverse soorten geodes te gaan gieten. Mijn fascinatie voor kwartskristal-vorming en mineraal-vorming die vanuit het hart van de agaat stenen groeit heeft bijgedragen aan het ontstaan van de unieke kunstobjecten in de vorm van mega krachtige orgonite tafeltjes.

De orgonite geode tafeltjes zijn echte eyecathers, en geven een persoonlijke touch aan je interieur

Ze zijn speciaal bedoelt als pronkstuk voor je huis of praktijk of werkplek, waar je bijvoorbeeld een krachtplek creëert met deze mega orgonite creatie. Schitterend als altaar voor mooie waardevolle spulletjes op te zetten, in je huis of praktijk.

De tafeltjes zijn dan niet alleen een sfeermaker, maar door de krachtige edelstenen die ik in het kunstwerk verwerk zorgt het voor een positieve sfeer in huis. De geneeskrachtige werking van de kristallen doen ook perfect hun werk in de omgeving waar het tafeltje wordt geplaatst. Je woon of werkplek wordt uitgebalanceerd in energie, wat een zeer positieve werking heeft op de leef/werk omgeving.

Zo verwerk ik altijd de gouden driehoek, die bestaat uit bergkristal, rozenkwarts en amethist, deze edelstenen versterken elkaars positieve energie. Deze combinatie zuivert onrustige energie, en zorgt voor gezonde levensenergie, waardoor je ook rust en harmonie gaat ervaren.

Rozenkwarts is de ultieme liefdessteen, amethist zorgt voor inzichten en geeft een diepe ontspanning, bergkristal heeft een groot zuiveringsveld en zorgt voor harmonie, en versterkt alle andere edelstenen waar ze mee samen is. De herkimmer diamant is een krachtige healer met een zeer hoge trilling, en geeft een zacht voelende liefdes energie, het bevordert tevens je creativiteit en biedt ondersteuning in stukken waar je mee worstelt. Het is een krachtige steen die voor het vergroten van helderziendheid en je geestelijke vermogens zorgt. De golden healers hebben een krachtige genezende werking en zorgen voor innerlijke vrede. Ze versterken de doorstroming van energie, en helpen blokkades op te ruimen, en het contact met de goddelijke bron te versterken. Verder gebruik ik fijne deeltjes metaal en glitter.

Het creatieproces wat start bij het opbouwen van de mal, het gieten van tientallen flinterdunne gekleurde hars laagjes, en het verwerken van de edelstenen en metalen die in het blad een juiste plek krijgen. Het hart van de geode bouw ik zo natuur getrouw mogelijk op. Als laatste vindt de afwerking en het monteren van de poten plaats, alle stappen voer ik in de juiste volgorde uit in een tijdsbestek van c.a. 3 weken.

Met heet drinken kan je het beste een onderzetter gebruiken, met scherpe voorwerpen dien je voorzichtig te zijn op de tafel (hetzelfde als bij glazen tafels)

Een krachtig energetisch kunstwerk, handmade with love!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is ced5e0c0a28caf1d677577890cc9b0b3.jpg

De keuzes uit de afmetingen:

100x80cm x 40 cm hoog Prijs 575,=

80×60 x40 cm hoog Prijs 475,= 

60×40 x 40cm hoog Prijs 399,= 

50x30x 40cm hoog Prijs 325,=

Je kunt kiezen uit de volgende soorten poten, deze zijn 40cm hoog

  • White of greywash beuken hout
  • Zilver metaal
  • Zwart metaal
  • Wit metaal

Extra opties

  • Teak houten boomstam/wortelpoot (robuuste uitstraling verschild per onderstel) extra optie 90,= 
  • Extra optie: orgonite kristal geode in de wortel poot verwerkt, in dezelfde kleurstelling als het blad.  Extra optie 45,=

Alle poten die ik gebruik zijn demontabel, dat is handig met vervoer ( met uitzondering van de boomstam voet)

Indien je over wilt gaan op een bestelling, dan mag je mij een mail sturen met de voorkeur van kleurnuances van het blad, en de poten. Een foto van je favoriete kleur steen of geode sturen mag ook!

Ik vraag een aanbetaling van 50%

Verzenden is mogelijk voor 50,= euro (speciale pakket service)

Ophalen in mijn praktijk in Best is mogelijk na afspraak

Made with love

Jacqueline van de koevering

info@mooistecreaties.nl