31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Geode orgonite tafeltjes

Maak kennis met het krachtveld van mijn art

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vanuit mijn liefde voor agaat geodes heb ik mezelf uitgedaagd om met kunsthars tafel bladen in de vorm van agaat geodes te gaan gieten. Mijn fascinatie voor de kwartskristal-vorming en mineraal-vorming die vanuit het hart van de agaat stenen groeit heeft bijgedragen aan het ontstaan van de unieke kunstobjecten in de vorm van mega krachtige orgonite tafeltjes.

De orgonite geode tafeltjes zijn echte eyecathers, en geven een persoonlijke touch aan je interieur.

Ze zijn speciaal bedoelt als pronkstuk voor je huis of werkplek, waar je bijvoorbeeld een krachtplek creëert met deze mega orgonite creatie.

 

 

Het tafeltje is dan niet alleen een sfeermaker, maar door de krachtige edelstenen die ik in het kunstwerk verwerk zorgt het voor een positieve sfeer in huis. De geneeskrachtige werking van de kristallen doen ook perfect hun werk in de omgeving waar het tafeltje wordt geplaatst. Je woon of werkplek wordt uitgebalanceerd in energie, wat een zeer positieve werking heeft op de leef/werk omgeving.

 

Zo verwerk ik altijd de gouden driehoek, die bestaat uit bergkristal, rozenkwarts en amethist, deze edelstenen versterken elkaars positieve energie. Ze transformeren onrustige energie, en zorgen voor gezonde levensenergie, waardoor je rust en harmonie gaat ervaren. Rozenkwarts is de ultieme liefdessteen, amethist zorgt voor inzichten en geeft een diepe ontspanning, bergkristal heeft een groot zuiveringsveld en zorgt voor harmonie, en versterkt alle andere edelstenen waar ze mee samen is. De herkimmer diamant is een krachtige healer met een zeer hoge trilling, en geeft een zacht voelende liefdes energie, het bevordert tevens je creativiteit en biedt ondersteuning in stukken waar je mee worstelt. Het is een krachtige steen die voor het vergroten van helderziendheid en je geestelijke vermogens zorgt. De golden healers hebben een krachtige genezende werking en zorgen voor innerlijke vrede. Ze versterken de doorstroming van energie, en helpen blokkades op te ruimen, en het contact met de goddelijke bron te versterken. Verder gebruik ik fijne deeltjes metaal en glitter.

Het creatieproces wat begint bij het maken van de mal, het gieten van tientallen flinterdunne gekleurde hars laagjes, het verwerken van de edelstenen en metalen die in het blad een juiste plek krijgen, het opbouwen van het hart van de geode en dan als laatste de afwerking en het monteren van de poten, alle stappen voer ik in de juiste volgorde uit in een tijdsbestek van c.a. 14 dagen.

Handmade with love!

 

(Dit orgonite geode tafelje is 100x80x40cm, en is te koop voor 499,=)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(dit orgonite geode tafeltje is reeds verkocht)

 

De keuzes uit de afmetingen:

100x80cm x 40 cm hoog

Prijs 499,= euro

 

80×60 x40 cm hoog

Prijs 475,= euro

 

60×40 x 40cm hoog

Prijs 425,= euro

 

50x30x 40cm hoog

Prijs 249,= euro

 

Je kunt kiezen uit de volgende soorten poten, deze zijn 40cm hoog

White of greywash beuken hout

Zilver metaal

Zwart metaal

Wit metaal

Alle poten die ik gebruik zijn demontabel, dat is handig met vervoer

 

 

Indien je over wilt gaan op een bestelling, dan mag je mij een mail sturen met de voorkeur van kleurnuances van het blad, en de poten.

Ik vraag een aanbetaling van 50%

Verzenden is mogelijk voor 50,= euro (speciale pakket service)

Ophalen in mijn praktijk in Best is mogelijk na afspraak

 

 

 

 

 

 

 

Made with love

Jacqueline van de koevering

info@mooistecreaties.nl