Jacqske@rt: live with joy

Godinnen orgonites

De aarde is in sneltrein vaart aan het shiften naar een hoger bewustzijn. Dit vraagt aan alle aardse vrouwelijke lichtpilaren om het licht wat je in je draagt GROOTS naar buiten te laten schijnen.

De godinnen energie is een sterke levensenergie die in jezelf te vinden is. Een vaak goed verborgen veld, wat toegewijd is aan moeder aarde, met al haar helende krachten, haar helder weten en voelen, haar kosmische liefdes verbinding, en haar hart gecentreerd bewustzijn.

Je mag je eigen godinnenkracht weer gaan (h)erkennen zodat wij deze energie samen op aarde als een grote lichtbundel collectief met elkaar kunnen verbinden.

Erken jouw vrouwelijke godin energie. Jouw krachtig vrouwelijk energieveld wat je weer compleet mag omarmen en jeZELF toe mag eigenen.

Met de godinnen orgonites die ik maak wil ik een bijdrage leveren aan het GROOTS laten schijnen van jouw licht, een fysiek kracht ornament, gevuld met een krachtige combinatie aan edelstenen en metalen, die jou dagelijks mag herinneren aan jouw unieke godinnenkracht. Stuk voor stuk handmade with a lot of love from me.

Binnenkort kun je via mijn webshop je eigen godin in het klein of groot bestellen