Jacqske@rt: live with joy

Groep workshop geode spiegels

Kom zelf 2 unieke geode spiegels maken bij mij in Best.

Behalve dat ik deze workshp als privé combi sessie aanbiedt, geef ik nu ook de mogelijkheid om in groepsverband lekker creatief te komen zijn. en kan je zelfs 2 speigels maken.

De geplande datum staat onder aan de pagina. Maar heb je een groepje van minimaal 3 personen, dan kunnen we ook een andere datum samen inplannen.

De spiegel kan gezien worden als symbool van je fysieke en spirituele reflectie. De symboliek die met de spiegel wordt geassocieerd, heeft zijn wortels in een zeer ver verleden. Behalve voor het zien van de eigen verschijning, werd de spiegel gebruikt voor het aanschouwen van innerlijke wijsheid. In de oudheid werden spiegels gemaakt van gepolijst brons, hooggepolijste zwarte steen of stilstaand water.

Enkele van de oudste tekeningen tonen afbeeldingen van Egyptische godinnen die in handspiegels staren, waarbij ze met hun geest doorgang konden vinden in een lichtportaal waar ze delen van zichzelf mochten inzien. Symbolisch staat licht dan ook voor verlichting, bewustzijn en wijsheid.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is eab41ddbaab1cbc65d37411e74bdbcb6.jpg

Samen met de andere deelnemers gaan we ieder onze eigen spiegel maken. Op de spiegel ga je met bepaalde technieken heel veel kleine ruwe bergkrisal, amethist, seleniet, en rozenkwarts verwerken, in combinatie met fijne kopervezels. Het is jouw persoonlijk en uniek kunstwerk dat aan je wand mag prijken!

Je gaat een ronde en ovale spiegel met een goud kleurige omlijsting maken. Je mag dus 2 verschillende maten maken, namelijk de 25 cm diameter, of c.a. 35×20 cm.

De keuze voor een gouden omlijsting…………………..

Goud staat vooral symbool voor de zon, levenskracht en groei. Het brengt warmte en het geeft je energie en zuivert je lichaam.Goud helpt ook om duidelijkheid te scheppen en om besluiten te nemen. Het is de kleur van spirituele zieners en het trekt overvloed aan. Het vergroot je bewustzijn en helpt je om in aanraking te komen met wijsheid, diepe kennis en plezier. De woorden die met goud resoneren zijn : voorspoed, gezondheid, succes, liefde, medeleven, moed, passie, overvloed, welzijn, waardering, veiligheid, humor, erkenning, zonnig, medeleven, en healing.

Jouw bijdrage 111,= euro
Deze dient vooraf betaald te zijn, zodat je plek ook defintief is.

Ik zorg voor thee/koffie/ water en lekkers, een pretiige werksfeer en alle benoemde materialen. De spiegels moeten 24 uur uitharden. Daarom kan de spiegel pas na enkele dagen verstuurd worden. De kosten zijn hier 7,50 voor. België 13,= euro

De groep zal uit maximaal 6 deelnemers bestaan.

Datum:

Zondag 2 oktober (vol geboekt)

Met je eigen groepje van minimaal 2 personen, max 6 personen kan je een privé workshop beleven, we plannen samen een datum