31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Het drinken van Shungite water

Wat is een Shungite:

 

Shungite is een unieke steensoort uit het Noordwesten van Rusland, in Karelië aan de Zhunga rivier. En is minstens 2 miljard jaar oud.  Al zeker 400 jaar wordt de steen geroemd om zijn genezende en antibacteriële eigenschappen. Het is een natuurlijk materiaal met een specifieke kristalstructuur, gebaseerd op koolstof. De steen wordt ook wel “De Steen van Leven” genoemd. Shungite is de poort naar het kwantumveld, de verbinding tussen hemel en aarde, bron energie in zijn puurste vorm! De steen die voor manifestaties zorgt!

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar helpt het drinken van het water je bij:

Als je het water drinkt waar de shungite in heeft gelegen, helpt dit om eczeem, psoriasis, wondgenezing en de huid  te versterken en te verjongen. Ook hebben Russische wetenschapers die de steen hebben onderzocht gemerkt dat door het water van de steen te drinken het helpt bij het herstel van een ernstige of chronische ziekte van de maag, lever, darmen, nieren en stofwisseling.

Huidproblemen herstellen sneller door de plekken te deppen met Shungite water. Als je enkele stenen in bad legt, krijg je heel geneeskrachtig badwater, dat gezuiverd en in energie verhoogd is. Zeer zuiverend en een krachtige beschermer. Ook voor dieren die onrustig zijn, of gezondheidsproblemen hebben werkt het drinken van het shungite water.

Het vermindert ook stress en reinigt het lichaam van ballast door slechte omgevingsenergie. Ook brengt de steen verlichting bij hoofdpijn, rugpijn, reuma, slaapproblemen en stabiliseert het bloed.

De steen absorbeert negatieve energie die het omzet in positieve. Shungite werkt op moleculair niveau, het bevrijdt je atomen van negatieve verbindingen, patronen en energieën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe te gebruiken:

  1. Spoel de fles de eerste keer dat je deze gaat vullen met kraanwater uit
  2. Leg de stenen in de fles (let op, deze geven af)
  3. Vul de schone fles met kraanwater
  4. De fles met water en shungite stenen dient minimaal 12 uur opgeladen te worden, daarna is het klaar voor consumptie . Dat de stenen een zwart stofje afgeven is verder geheel onschadelijk voor de consumptie
  1. Schenk het water in een glas, en drink hier minimaal 2 glazen per dag van
  2. Herhaal het proces van het water vullen voor onbeperkt hergebruik

 

Een speciale ART fles met een orgonite hanger, en bijgeleverde shungite stenen voor in de fles kost 25,- euro inclusief verzendkosten

Deze zijn te bestellen in mijn online winkel