Jacqske@rt: live with joy

Intuïtieve massage

STROOMT HET WAT MINDER?

Ervaar je regelmatig een gevoel van onrust of spanning? Voelt je hoofd vol, ga je door een pittige tijd, en is eigenlijk alles te veel voor je. Heb je het gevoel soms overmant te worden door emotie? Of ervaar je ongewenste vermoeidheid, waarbij je eigenlijk jezelf helemaal wilt ontzien van iedere vorm van inspanning?

Dan wil ik je met de intuïtieve massage graag helpen om weer in totale overgave, onspanning en rust te komen.

Intuïtieve massage is een ontspannende massage waarbij ik intuïtief en vanuit mijn hart masseer. Dankzij mijn gave kan ik mij op je energieveld afstemmen en kan ik voelen als chakra’s uit evenwicht zijn. Ik leid mijn handen automatisch naar de juiste plek, waar heling nodig is. Als ik me verbind met jouw energieveld levert dit vaak heldere inzichten over wat je lichaam jou probeert te vertellen. Ik ga de verbinding weer maken tussen de verschillende delen van je lichaam, zodat jij je lichaam weer als een geheel kunt ervaren. De massage bestaat uit zachte en stevige technieken met een fijne etherische olie, net wat bij jou past en nodig is. Ik gebruik tijdens de massage tevens edelstenen en kristallen, die een helende werking hebben in het gehele lichamelijke proces. Een veilige omgeving, zachte sfeer muziek, en fijn geurende etherische olie dragen bij aan deze totale zenn belevening.

De massage is dan ook niet alleen gericht op de ontspanning van je spieren, maar juist ook op je geestelijke ontspanning en stress vermindering.

Vooraf aan deze massage gaan we samen op onderzoek wat je klachten of spanningen in je lichaam je willen vertellen. Ervaar je een blokkade, probleem en/of spanning op een bepaald gebied? Dan stroomt dit tevens door op andere gebieden zoals je emotioneel, mentaal en energetisch lichaam.

De ontspannende massage kan zowel lichamelijke als emotionele processen op gang brengen. Hieruit krijg je een beter beeld naar welke signalen je kunt luisteren en hoe je voor jezelf kunt zorgen.

Tijdens de massage hoef jij helemaal niets. Het enige waar ik je toe uitnodig is om in stilte te voelen wat het met je doet. Hoe voelt het in jouw lijf?

De ervaringen en inzichten vanuit de sessie kunnen je handvaten geven om de balans in jezelf te herstellen, deze zal ik nadien met je delen.

Inclusief voor en na gesprek, uit/aan kleden duurt deze sessie c.a 60 minuten, daarna ga jij ontspannen en voldaan weer naar huis.

Jouw bijdrage 70, = euro

De massage vind plaats in mijn praktijkruimte in Merselo

Wil je een massage boeken, dan mag je voor het inboeken van deze afspraak via de ideal link de betaling voldoen. (afspraken die niet vooraf betaald zijn kunnen geen doorgang vinden)

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl

Liefs Jacqueline


Algemene vragen:

Massages die minimaal 24 uur van tevoren niet afgezegd worden, worden voor 100% in de rekening gebracht.

Moet ik een afspraak inplannen of kan ik gewoon langs komen?
Ik werk alleen op afspraak, zodat ik voor jou als mijn gast de tijd kan nemen.

Moet ik iets mee nemen?
Nee, ik zorg voor alles

Betaling: graag vooraf via de ideal link

Welke kleren laat ik aan?
Je kleed jij je uit tot aan je ondergoed. Je bent toegedekt met handdoeken en ik sla deze alleen open op de plek waar gemasseerd wordt. Voor of tijdens de massage mag je altijd aangeven waar jij je niet prettig bij voelt, dan houdt ik daar rekening mee.

Ik geef GEEN erotische massage!!

Om een afspraak in te boeken (vanaf half feb weer mogelijk) mag je een mail sturen naar info@mooistecreaties.nl