31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Kristal-grid (orgonite) workshop

 Fijne individuele workshop

 

 

 

 

 

 

 

Heb je je wel eens afgevraagd hoe een Kristal-grid werkt?

Een kristal-grid is een mooie vormgeving van een geometrisch gelegd patroon. Het is een perfect hulpmiddel wat voor alle doeleinden kan  worden gelegd, zoals genezing, bescherming, liefde, overvloed en welzijn.

De mogelijkheden zijn eindeloos………. net waar jouw verlangen naar uitgaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onze intenties kunnen we het universum in helpen door het vormen van een kristal-grid, het leggen van een edelsteen patroon kan echt tastbare veranderingen in je leven teweeg brengen, ik heb hier zelf ervaring mee, het is echt te gek!

 

 

 

 

 

 

Voorbeeld patroon voor het leggen van je edelstenen op de XL orgonite-grid

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Er bestaan speciale borden en planken om je edelstenen patroon  op uit te leggen,  en om af te stemmen op je verlangens. Maar omdat ik van mooie creaties houd, heb ik het kristal-grid-orgonite oplaad station bedacht.  Het is uniek, en het is een grote XL orgonite creatie tool, die niet alleen heel bijzonder is om te zien, maar ook voor super mooie resultaten zorgt om je afstemming met edelsteen patronen te manifesteren. Doordat het ook de functie heeft van orgonite (levens energie) geeft het een extra krachtige energie af op je edelsteen legging, die de manifestatie ten gunste komt!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In deze workshop ga je zelf je  uniek kristal-grid maken, gegoten in hars, gevuld met prachtige natuurlijke materialen. Dit orgonite grid heeft de doorsnede van 24 cm, en is c.a. 3 cm hoog en zal rond de 1100 gram komen te wegen. Je grid  krijgt de geometrische afbeelding van de flower of life, die je gaat inkleuren met verf en gaat versieren met edelstenen, bloemen,  kristallen en koper.  Je gaat dus geheel naar eigen wens in enkele lagen  je eigen POWER  kristal grid maken, wat geheel glad is aan de bovenkant. Als dit magische kunstwerk uitgehard is kan je deze thuis als oplaad-station  gebruiken om de afgestemde patronen van je favoriete edelstenen hierop uit te leggen, die aansluiten bij jouw verlangens.  Het boek met een tal van leg voorbeelden van Kiera Fogg zal je verder kunnen inspireren voor de verschillende mogelijkheden voor de leggingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De heilige geometrische afbeelding van de flower of life die in het orgonite kirstal-grid wordt verwerkt, werkt als een goddelijke vingerafdruk van de scheppingskracht. Dit heilig symbool die in je kirstal-grid verwerkt  gaat worden heeft het doel om jouw kristal leggingen te ondersteunen, het helpt om de energieën en de intenties die op dit oplaad station  gelegd  worden het universum in te sturen. Het is het symbool van de eeuwigheid, wat een basis is van harmonie en rust en de verbinding heeft met de bronenergie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit oplaad station verbindt zich met het energetisch netwerk van het universum, het zend 24/7 je afgestemde intentie uit, en als orgonite zorgt het tevens voor een zuivere levens energie in je huis, of werkplek.

Je creatie zal minimaal 30 uur mogen uitharden, daarna mag je deze in mijn atelier ophalen, of voor 7,50 euro thuis laten bezorgen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Achterkant

 

 

 

 

 

Zijkant

 

Ik ben super enthousiast om je deze workshop aan te bieden, het geeft je zoveel ongekende mogelijkheden,  en het is nog eens heel leuk om te doen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat zit er bij deze workshop inbegrepen:

  • Alle genoemde materialen, en het lenen van de mal
  • Het boek “de kristal gids” van Kiera Fogg, zodat je thuis alle patronen uit kunt leggen op jouw orgonite kristal-grid
  • Uitleg over hoe de wet van aantrekkingskracht op je verlangen werkt
  • Een prettig ontspannen werksfeer
  • Koffie/thee/lekkers
  • Verzendkosten inbegepen
  • Proef sessie in de kristal kamer van 10 minuten

 

 

 

 

 

 

 

Duur van de workshop c.a 3,5 uur

Dit is een individuele workshop, waarbij alle aandacht voor jou is, jouw bijdrage 177,= euro (incl verzendkosten)

 

Samen kunnen we een datum plannen, gaat in overleg.

 

Je mag zelf je lunchpakketje meenemen

 

 

 

Individueel: Kristal-grid (orgonite) workshop