31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Mijn ontdekkingstocht van de orgonites

Hoe de orgonites mijn energieveld veranderde

In onze hedendaagse maatschappij ontkom je simpelweg niet aan blootstelling van allerlei straling.

Het heeft veel voordelen, maar als je er gevoelig voor bent, dus ook veel nadelen! Het enige wat je kunt doen is jezelf beschermen.

Zo heb ik zelf jaren lang met mijn gezondheid gekwakkeld, elke maand voelde ik me wel meerdere dagen grieperig en zwaar vermoeid, ik sliep slecht en voelde me neerslachtig, opeens intens verdrietig en enorm onrustig terwijl daar eigenlijk geen reden voor was.

Van mensen om me heen kreeg ik regelmatig de vraag hoe het kwam dat ik zo snel vermoeid was of dat ik weer eens griep verschijnselen had. Zelf had ik het antwoord daar niet op, en na meerdere medische onderzoeken bleek ik volgens de artsen kern gezond te zijn.

De onmacht over het niet de baas kunnen zijn over mijn eigen gezondheid, en de vinger er niet op te kunnen leggen wat er met me aan de hand was, zorgde voor een start van zoektocht.

Uiteindelijk kwam ik op het internet  uit en kwam erachter dat ontzettend veel mensen dezelfde klachten hadden als ik, en dat hun klachten te wijden waren aan een overgevoeligheid voor electrosmog straling. Door de frequentie die zendmasten uitstralen, de wifi die onze woonkamer/werkplek binnenkomt, de smartmeters in huis die als ziekmakers en onzichtbare boosdoeners kunnen werken!

Nu ik het probleem wist, kon ik niet anders dan hier een oplossing voor vinden. Na een lange speurtocht las ik over de werking van orgonites gevuld met edelstenen, metaal/koper deeltjes gegoten in kunsthars. Ik werd weer hoopvol, het voelde alsof ik de oplossing voor mijn gevoeligheid van electro smog straling in handen had. Ik ging me verdiepen in de werking van deze piramides, volgde online workshops en besloot  dat ik deze orgonites zelf zou gaan maken, het was het proberen waard!

De veranderingen die ik ervaarde nadat ik mijn eerste orgonite piramide klaar had uitte zich in beter en dieper slapen, ik voelde me veel energieker, stress symptomen waren verdwenen, mijn immuunsysteem werd stabiel en de griepverschijnselen en aanvallen van hoofdpijn bleven uit. Het bijzondere was dat ik me enorm geïnspireerd voelde om mijn bedrijf verder vorm te geven, mezelf weer in groepen te bevinden, en het mooie was dat mijn creatiekracht, waarvan ik voelde dat ik hier niet meer bewust mee bezig kon zijn weer volledig in versterkte vorm terug gekomen was. Kortom ik werd een totaal ander persoon!

Ondertussen heb ik al heel wat mensen voorzien van deze krachtpatsers, en heb bijzonder mooie reacties van de uitwerking van de orgonite mogen ontvangen!

Bij mij en vele andere werkt het dus fantastisch! Ik gun het jou ook dat jij je gezond en fit voelt!

Jacqueline