31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Workshop mini chembuster 17cm

 

 

Workshop tafel model chembuster maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De chembuster is een bijzonder ornament wat levensenergie, liefde en kracht uitstraalt! Het staat teven prachtig als kunstwerk in je woon of werkplek

Wat kan een chembuster voor je betekenen?

Een chembuster transformeert onrustige negatieve energie zoals elektrosmog en chemtrails. Het heeft de kracht om deze ongezonde energievelden te reinigen en laat daar voor in de plaats positieve levensenergie in je omgeving stromen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze chembuster is dus een super sterke transformator, die ook klachten zoals vermoeidheid, onrust, hoofdpijn, oorsuizen kunnen oplossen als deze chembuster in je leefomgeving wordt geplaatst.

Ook voor het ontgiften en opladen van je drinkwater, het sneller laten groeien van planten en gewassen,  het opladen van zaden, het opladen van edelstenen, het ontgiften van je medicatie, is de chembuster zeer dienstbaar! Het maakt de omgeving stralingsvrij, de energie wordt hierdoor voelbaar rustiger.

De chembuster ondersteunt je in het uitdragen van jouw zielsmissie, en versterkt de creatiekracht in afstemming op je verlangens. Het is een krachtig portaal naar de kosmos, en heeft een sterke liefdesenergie. Ook tijdens meditatie kan de chembuster gebruikt worden, om je sterker af te stemmen op je innerlijk wezen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn intentie is om bundels van liefde en licht op de aarde te verspreiden, door het maken van chembusters en orgonites, en dit aan andere lichtwerkers over te dragen! 

 

Transformation is not a future event, it’s a present activity 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het creatieproces

Met passie en liefde worden de chembusters tijdens de workshop gemaakt, ik ga je hierbij begeleiden. Jouw  bijzondere creatie wordt een pilaar van licht, verbinding, eenheid en liefde, die verbonden is met de lichtwereld van de kosmos.

Het tafel model chembuster wat we tijdens deze workshop gaan maken is een mooie tussenmaat. Het is c.a. 17 cm aan totale hoogte. De orgonite voet heeft een doorsnede van c.a.9 cm en een hoogte van c.a. 5cm, ze  zal rond de 650/700 gram gaan wegen. Jij kiest zelf de kleurnuances voor de opbouw, en je mag kiezen of je de orgonite voet met grote punt kristallen afwerkt of dat je de bovenkant liever rustig houdt.

Op de toppen van de 3 koperen buizen worden 3 orgonite ballen verwerkt, deze heb ik van te voren al gemaakt. Behalve dat het een prachtig aanzicht geeft, werken deze balletjes als krachtige connectors.

Op de bodem is de flower of life ingegoten met 24k echte bladgoud-deeltjes. Daarbovenop komt een grote koperen spiraal, wat ingegoten word door een combinatie van hars, shungite poeder en aluminiumvezels. Dit alles wordt zorgvuldig opgebouwd met de 3 koperen buizen, edelstenen, kristallen en alle benodigheden die deze creatie tot een ware krachtpatser maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle onderdelen van top tot bodem staan met elkaar in verbinding om hun werk te kunnen doen, zo zorgt de chembuster er tevens voor dat je innerlijk vermogen in kracht toeneemt, en dat je veel beter afgestemd kan blijven op je zielsmissie en het licht.

Het is het beste om de chembuster c.a. 30 uur  na  deze workshop uit te laten harden, daarom is het beter dat je de creatie op een later afgesproken tijdstip op komt halen in Best Spirits. Je kunt er ook voor kiezen om de chembuster heel goed verpakt, en aangetekend te laten versturen voor de bijdrage van 10,= euro.

Als extra verrassing mag jij je eigen TALISMAN maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Omdat ik het heerlijk vind om extra cadeautjes te geven, mag je ook nog eens je eigen Talisman gaan maken.

Tijdens deze workshop mag je hier mee aan de slag. Deze bijzondere creatie ga je maken van dezelfde hars als de chembuster mee opgebouwd is. Voor het maken ervan krijg je van mij een mal te leen, deze mag je gaan vullen met edelstenen, een kracht symbool, metaaldeeltjes, en heel veel positieve energie!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Talisman kan gebruikt worden als hanger voor aan je ketting, of voor bv in je auto, of om gewoon bij je te dragen. Jouw persoonlijke talisman heeft een krachtige beschermende werking, en zorgt voor voorspoed en gelukkige omstandigheden in je leven.

 

 

 

 

 

 

Deze compleet verzorgde workshop kost 99,= euro

(excl. 10,- euro aan eventuele aangetekende verzendkosten en verpakkingsmateriaal)

Deze workshop is inclusief:

  • geurloze 2 componenten epoxyhars
  • alle benodigde materialen, zoals  koperen buizen, kopervezels, koperdraad, metaal vezels, aluminium vezels, variatie aan edelstenen, shungite’s, kristal klusters, kracht symbool, kleurstoffen, polijst-middel, gebruik van gereedschap en voorzorg materialen als je mogelijk allergisch bent voor epoxy hars
  • koffie/thee/water en lekkers
  • maken van een talisman orgonite
  • gezelligheid en een fijne werksfeer
  • korting bon voor na bestellingen
  • en nog een leuke verassing!!

 

  •  Ennnnn………… misschien dat je zelf 5 minuutjes wilt ervaren hoe de OHM-room voelt, dit is een extra cadeautje van mij, wat uiteraard alleen in Best Spirits te beleven is!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

 

Workshop mini chembuster 17cm

 


Datum

Donderdag 14 november 18:45 – 21:45  uur

Jouw bijdrage: 99,= euro

BEST Spirits

Koningin Emmalaan 25 5684 BA Best

PRAKTISCH:

(het bedrag dient voor aanvang van de workshop digitaal betaald te zijn)

Opgeven kan via: info@mooistecreaties.nl