31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

De nieuwe energie op aarde

The eye of GOD

 

Ik wil een stukje delen over mijn persoonlijke ervaringen die ik de laatste maanden mocht doorleven.

Tijdens een wandeling rond december merkte ik dat ik de natuur heel anders waarnam, ik zag het gras, de planten en bomen die hun winterslaap hielden vol vibratie en kleur. Als ik goed keek zag ik dat alles groener leek dan de kleuren die in de lente te zien zijn. Ik voelde geen verbazing, maar alsof het altijd al zo was geweest. Deze gewaarwording breidde zich uit door de energie die ik in de lucht ging zien, kleine fotoom achtige deeltjes, leken een dans samen te maken, samen te klonteren en weer los te komen om hun eigen weg te gaan. Dit gebeurde vaak als ik buiten in de natuur wandelde, waar ik een sterke verbinding voel met ALLES WAT IS. Op een dag was ik thuis aan het werk, toen ik voor mij een lichtbal van energie in volle snelheid zag routeren, deze bal bewoog zich langs mijn lichaam af, alsof ik gescand werd. Een bijzonder moment waar ik toen ook heel erg van onder de indruk was, omdat ik het nog nooit zo overduidelijk had gezien. Na al deze niet “aardse” ervaringen, besloot ik om opnieuw naar de bossen te gaan, ik ging op een bankje zitten en staarde voor me uit. Opeens hoorde ik een bekende stem, die ik herkende van 2014, toen deze stem heel luid en duidelijk aan mij vroeg, Jacqueline ben je klaar voor het grote avontuur, ben je klaar om je scholing aan te gaan. Ik weet nog dat ik schrok, want er was niemand te zien om mij heen, en de huivering van het woord“scholing” ging door mijn hele lichaam. De stem vroeg wederom aan mij, Jacqueline ben je klaar voor the next ride. Deze keer schrok ik niet van de stem, omdat ik deze herkende, ik dacht nog, hoor ik dat goed “next ride” en voelde……., niet weer hé, niet weer een volgende fase in het scholingstraject, ik ben blij dat ik eindelijk mijn leven na alles wat ik afgelopen jaren meegemaakt heb weer op de rit heb.

 

Ik schoot direct weer in het denken, met mijn herinneringen dwaalde af naar binnen de jaren achter mij waren een rollercoast aan ontwikkelingen geweest, waarin ik de wereld gemeen, onterecht had gevonden, en waar ik ook heel erg boos was geweest op de lichtwereld. Het was of een elastiek mij terug trok in de tijd, ik herinnerde mij mijn onmacht, de pijnen, de frustratie, en ook de eenzaamheid, en het niet begrepen worden van wat ik meemaakte Ik voelde mijn vibratie van vreugde en blijheid zakken naar een nieuwe laag van angst die gebaseerd was op “in de steek gelaten te zijn”. Ik bedacht me direct hier wil ik nooit meer zijn, ik wil weg uit dit energieveld van zwaarte, direct voelde ik de elastiek weer in mijn rug die mij alle rek gaf die ik nodig had, en boemmm ik was weer op het bankje genietend van de geuren, kleuren en het geruis van de grote bomen.

De stem sprak weer tegen mij, wat je nu weer even mocht voelen, zal je niet meer hoeven te ervaren, als je alles wat je geleerd hebt en je eigen hebt gemaakt echt gaat (be)LEVEN in je fysieke werkelijkheid. De stem sprak verder, je gaat deze nieuwe rit niet alleen aan, er zullen mensen zijn die met je nieuwe energieveld resoneren, en die met je samen gaan werken om het licht op aarde te vergroten. Er komt een collectief van lichtwerkers bij elkaar die ieder hun eigen deel mogen uitdragen op het aardse veld. Er zal chaos zijn, maar je zal weten hoe je met een verhoogde vibratie dit circus kunt doorzien, en hoe je afgestemd op het kosmisch veld jouw weg hierin kunt banen. Het zal niet altijd makkelijk zijn, maar weet dat jij en alle lichtwerkers dit niet alleen doen. Er staat ongekend groot team spirits vanuit het licht te popelen om met jullie samen te werken. Stem af op wat er door je heen mag stromen, en volg je pad vol vertrouwen.

Toen ik dit hoorde barste ik in tranen uit, alleen in de bossen, niemand om me heen alleen de stem en de natuur. Ik voelde dat dit de waarheid was, maar durfde dit niet te geloven. Hoezo chaos, hoezo circus op aarde, waarom ik, wat gaat er gebeuren, dit kan helemaal niet??????

Een paar weken later toen ik in bed lag voelde ik een totale rust over me komen, een blijdschap alsof ik moest lachen om een goede grap, maar er was niets te zien of te herinneren waarom ik zo vrolijk was. Opeens voelde ik me dieper wegzakken maar was ik me nog wel bewust wat er in de kamer gebeurde. Ik zag vanuit het niets coderingen binnen komen, die via mijn hart mijn hele lijf doorgingen. Ik kon niet nadenken, ik was in totale overgave. Het was alsof ik de kleurtjes en vormgevingen zag die ik door een caleidoscoop vroeger wel eens had aanschouwt. Het was magisch mooi, mini mandala’s en andere figuurtjes vlogen door elkaar, in elkaar rond elkaar, ze vormden een levensbloem vorm, dan weer naar een ShriYantra, en andere vormen, het was een prachtige film waar ik naar mocht kijken.

De periode die hierop volgde voelde regelmatig als magisch, het energetisch “gordijn” tussen het aardse en de niet “fysieke” lichtwereld werd in korte tijd versterkt. Met regelmaat zag ik mijn overleden ouders die me vertelde dat ze op hun unieke manier deel uit maakte van de aardse ontwikkelingen die NU gaande zijn. Tijdens de healingen die ik geef zag ik de meest mooie beelden, engelen wezens, lichtwezens en coderingen die in en om mijn klanten heen vibreerde, ongekend gaaf!

Vorige week waren René en ik een midweekje in een hotel uitwaaien aan zee om onze trouwdag te vieren. Tijdens het ontbijt voelde ik een enorme golf van zwaarte om me heen, ik keek rondom me, maar kon geen bijzondere zaken ontdekken die me deze vibes gaven. Ik probeerde verder te genieten van het ontbijt toen een golf van onrust, boosheid, frustratie als een bak energie over mij heen gegoten werd. Ik voelde dat ik iemand de schuld wilde geven, die dit veroorzaakt had. Ik wilde dit niet laten merken aan mijn man die nog lekker aan het genieten was. De energie bouwde zich op rondom mij, maar niet in mij, ik probeerde te voelen wat er nu precies gaande was. Ik zag een beeld van mezelf in een transparante cocon die zich bevond in een netwerk wat over de aarde uitgerold werd, en waar ik de neiging had om van weg te vluchten. Later die ochtend toen ik me met de zee, het strand en het zonlicht weer kon verbinden voelde ik mezelf weer uit mijn cocon komen, en voelde ik mezelf weer vol licht en liefde, en in een nieuwe vorm verbonden met het aardse veld.

 

Een paar dagen geleden toen ik mijn haren aan het wassen was voelde ik de badkamer vullen met heel veel liefde, ik raakte enorm ontroerd zonder aanneembare reden. Ik probeerde snel de shampoo uit mijn haren te spoelen want ik voelde de tranen van geluk spontaan over mijn wangen glijden. Door mijn kruin voelde ik een verbinding, een aanraking, wat heel mijn lichaam liet vibreren. Ik voelde mijn vader heel dicht bij mij, en tijdens het afdrogen kijkend in de spiegel voelde ik dat hij mij over mijn wangen aaide zoals hij altijd deed als hij wilde laten weten dat hij van mij hield. Ik brak wederom in tranen uit, deze keer een mengelmoes van het grote gemis, maar ook de dankbaarheid van wat mij allemaal overkwam. Ik hoorde hem zeggen, huil al je opgeslagen verdriet eruit, verbind je dan opnieuw met de energie van verwondering die het leven je biedt. In het energieveld van liefde, verwondering, en licht kunnen we moeiteloos contact met elkaar hebben! (Ohhhh my…….. zo dankbaar, zoveel liefde, ook als ik er nu weer aan denk.) René vroeg later wat er in de badkamer gebeurt was, omdat hij mijn verdriet had gehoord. Die dag kon ik aan niets anders meer denken dan dit sensationele gevoel van liefde die ik had gevoeld op dat moment!

 

Gisteren besloot ik in mijn atelier veel spullen op te halen, zodat ik de aankomende tijd ook vanuit huis kan werken, en verder kan gaan aan mijn energetische-kunst-creaties. Ik voelde al een tijdje dat er een bijzondere tijd aan zal komen, waarin we dieper af mogen dalen in ons hart, met een beperking aan afleiding van de buitenwereld. Ik vertelde mijn kinderen en René over mijn voorgevoelens, en dat ik ging doen wat mijn spirits mij vertelde om te doen. Ik had mijn auto volgeladen met materialen waar ik thuis mee aan de slag kan en ook de meerdere bestellingen voor mijn klanten die ik die dag zou gaan versturen. Vanuit inspiratie besloot ik eens heel anders naar huis te rijden, deze keer niet over de snelweg van Best naar Eindhoven, maar binnendoor. Ik voelde hoe heerlijk het zonnetje op mijn gezicht scheen, en de blijheid dat ik de lichtportalen die door mijn klanten besteld waren en die de vibratie in de auto tijdens dit ritje naar huis zo hoog maakte. Voor de kanaalbrug aangekomen moest ik stoppen, ik keek naar het zonlicht op het water wat in mijn ogen ketste, en richtte mijn blik terug naar de brug. Wat ik zag kon ik dan ook niet direct plaatsen omdat het zonlicht nog in mijn ogen reflecteerde. Ik dacht dat ik uit de vrachtwagen een vuilniszak met kleding zag vallen die meegesleept werd tussen de wielen. Ik dacht nog, wat raar heeft die dan een lading aan todden?

Even later hoorde ik geschreeuw, getoeter en zag ik paniekerige mensen naar de stilstaande vrachtwagen hollen. Voor mijn neus was een fietser aangereden en tientallen meters tussen de wielen meegesleept geweest en tegen de stoeprand aan gesleurd. Buiten mijn auto kon ik alles van heel dichtbij zien, ik hoorde mensen met de ambulance bellen, ik voelde dat het mijn taak was om alleen daar aanwezig te ZIJN. Ik liep naar de gewonde man en zag 2 mensen die zich om hem ontfermde. Behalve de mensen die om hem heen stonden voelde ik een groep lichtwezens om ons heen. Ik liep naar de vrachtwagen chauffeur die uit het buitenland bleek te komen, sloeg mijn armen om hem heen, en zij je hebt het niet bewust gedaan, alles heeft een reden. Ik liep naar een omstander toe die diep in tranen was omdat ze zich een oud ongeluk herinnerde, en de pijn opnieuw doormaakte. Ook haar knuffelde ik, en vertelde haar dat alles volgens plan verloopt hoe raar het ook mag lijken.

Ik stuurde nog naar alle omstanders licht en liefde en besloot mijn weg te vervolgen naar huis.

Tegen alle opgelegde regels van de regering in heb ik mensen vastgepakt en omhelst. Hiermee wil ik een sein afgeven, vraag jezelf altijd af WAT ZOU LIEFDE OP DIT MOMENT DOEN!!!!!!!!!!

Mijn vriendin vroeg vanochtend toen ik haar het verhaal had verteld, wat heeft dit jou te vertellen, waarom moest jij op die plek zijn op dat moment, want alles heeft een diepere reden…….. Mijn antwoordt op deze vraag is dat ik mocht ervaren hoe het is om enkel te aanschouwen, niet met drama/trauma/chaos te hoeven verbinden, dat ik mocht ervaren wat dat met mijn energieveld doet., zonder in de pijn, onrust, chaos van de ander mee te gaan.

Als je verder af durft te zakken in diep vertrouwen, in je eigen waarheid durft te blijven geloven, ongeacht wat andere mensen hiervan vinden/denken/of uitspreken, je in een staat van grote BLIZZ en liefde komt en alles wat op je pad komt op een geheel nieuwe wijze mag ervaren. Het overstijgen van je blik op het aardse circus, een verhoging van het vibrationeel licht wat in je leeft.

Wat er nu allemaal op aarde gebeurt is dus met een hele grote reden, het is om een lange gevangenschap op aarde te doorbreken, zodat wij als aardbewoners de trilling op de aarde en IN ONS ZELF naar een hoger level van bewustzijn mogen brengen.

Met mijn verhaal, mijn ervaringen wil ik met je delen dat er geen angst hoeft te zijn, dat het de moeite is om af te dalen in diep vertrouwen en connectie aan te gaan met het groot kosmisch veld. Er zal over niet al te lange tijd een grote golf vanuit ons centrale zonnestelsel gaan komen, noem het een flash, een flits, een speciaal soort licht dat de aarde en de mensheid zal doordringen op cel-niveau! Het is een grote kalmerende liefdesenergie, die de dualiteit waarin wij leven beëindigd. Het is een geweldige energie die je nog nooit op aarde gevoeld of gezien hebt, en het zal een grote verrassing zijn. Het zal dus geen grote schokgebeurtenis zijn, maar juist een positieve gebeurtenis gevuld vol met liefdesenergie.

 

The eye of God creatie heb ik vorige week gemaakt, het was de kosmos die tot me sprak, die als fysiek kunstwerk de wereld wil laten zien, dat er TEN ALLE TIJDEN, de ogen van het universum, god, kosmos, of hoe jij het ook noemen wilt, op ons aardse bewoners is gericht. Wij zijn de vrijwilligers die afgedaald zijn in een lichaam, om de wereld te transformeren, geloof het of niet. De lichtwereld is vol lof, waardering voor ons. Met deze orgonite, gemaakt op hout, gevuld met bergkristal, rozenkwarts, koper en aardbeienkwarts heb ik vorm gegeven aan de creatie van kosmische energie die tot mij heeft gesproken, en mij laat delen wat er NU op aarde gebeurt.

Ik wil iedereen oprecht vanuit mijn hart heel veel kracht, wijsheid, verbinding en liefde toewensen. De lichtwereld is met ons. En geloof me of niet, THE BEST IS YET TO COME!

 

Liefs Jacqueline

 

 

 

 

 

Mocht je nog willen lezen hoe ik mijn shift enkele jaren geleden heb doorgemaakt,  dan mag je via onderstaande link verder lezen

Mijn shift