Nieuwsbrief 20 januari 2023
Veranderen is niet iets wat je doet, het is iets wat je toestaat


Het klinkt alweer zover weg, maar het is eigenlijk nog zo dichtbij. Eind vorig jaar stuurde ik mijn laatste nieuwsbrief over de noodzakelijke verhuizing van mijn werkplek, waar ik door de verhuurder een dag voor kerst mee werd geconfronteerd.

In mijn beleving werd deze mededeling dan ook een half jaar te vroeg gedaan, aangezien mijn gedachten om in het nieuwe jaar naar een nieuwe werkplek uit te kijken perfect in de vroege zomer van 2023 ingepast zouden kunnen worden.

Het universum had een ander plannetje, wat tot in perfectie uit mocht rollen. Waar ik tijdens kerst nog zoekende was naar een onbekende en spannende route in makelaarsland,  mocht ik 2 dagen voordat het nieuwe jaar aanbrak een bezichtiging nemen in het pand wat een voormalige yoga studio is geweest en waar het energetisch veld al direct heel vertrouwd voelde.

Het mocht razendsnel gaan, want op 2 januari plaatste ik mijn handtekening op het huur contract, en doopte ik energetisch het pand om tot een bewustzijnscentrum voor spirituele groei, licht en verbinding.

EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit is nu de officiele  naam van mijn bedrijf, het is gelegen in Gemert (in de gemeente Laarbeek waar ik jaren heb gewoond)
Op een bijzondere wijze mocht dit pand mij vinden, en mochten we samen een match made from heaven worden.

De laatste puntjes worden nu afgewerkt, het is prachtig aan het worden, passend in deze nieuwe tijd, en passend als een nieuwe en fijne energetische jas, waar het creatief hart al volop klopt, en waar de liefde haar stroming heeft gevonden.


Behalve voor de fysieke en online verkoop van mijn energetische creaties, kan je een flinke collectie edelstenen en mineralen komen bekijken, en kan je snuffelen tussen de 2e hands spiritueel & bewustzijns boeken, of kan jij met een van mijn diensten een zelfzorg moment voor jezelf boeken. Ik ben een groot aanbod van bijzondere cadeau’s aan het maken, zoals edelsteen kaarsen, edelsteen zeep, en andere originele creaties als mooie cadeaus. Ook het aanbod van creatieve workshops met een spiritueel tintje heeft tevens een uitbreiding gekregen. 

Op 1 februari a.s. ga ik open voor de workshops, healing sessies, en voor diverse nieuwe diensten die ik aanbiedt. Vanaf 3 februari heb je de gelegenheid om op de vrijdagmiddagen een kijkje te komen nemen, of kennis met mij en de locatie te maken.

Wil je een van mijn diensten alvast boeken, in februari heb ik nog meerdere mogelijkheden.

Het was een mooie weg om in volledige overgave te gaan, om het “oude” te transformeren naar het nieuwe. Verandering vraagt moed om het vertrouwde los te laten en het onbekende toe te staan, maar het is me zeker gelukt, een grote dankbaarheid voor dit volledige proces!
 
  Deuren worden geopend door gebeurtenissen die op ons pad komen

Zo is het tijd geworden om vanuit mijn hart diverse nieuwe deuren te openen en een mooie sprong te maken. Het is tijd om mijn passies en liefde voor het leven en mijn medemens nog meer te laten stromen, en om de aarde in trilling verder mee te verhogen.

Door opnieuw in te mogen voelen wat ik uit verder in de wereld uit wil dragen, zijn er nieuwe diensten geboren, en zijn er enkele oude diensten in een nieuw jasje mogen ontstaan. 

– intuïtieve massage 
– theeblad lezen & koffiedik lezen
– droomuitleg
– email consult
– wandel/reading sessie
– starseed activatie
Intuïtieve massage 

Huidhonger, ik heb het een lange tijd zelf mogen ervaren toen mijn man maanden aan een stuk in het ziekenhuis lag. Mijn lichaam die zo naar aanraking hunkerde, het gemis van fysieke aanwezigheid, of het los masseren van mijn nek of rug na een periode van enorme spanning.  Nog steeds kom ik heel veel mensen in mijn praktijk tegen die een lange periode geen knuffel of lichamelijke aanraking hebben gehad, laat staan een massage.

Met de intuïtieve massage die ik aanbiedt mag jij volledig in een diepe ontspanning gaan. De diverse holistische massage technieken die ik me tijdens de cursussen en workshops heb eigen gemaakt, zijn tot een eenheid geblend, om jou weer te laten voelen dat jij er echt toe doet. In combinatie met heerlijk etherische oliën en een zacht rustgevende muziekje mag jij de massage in overgave ondergaan. In de kristal kamer zorg ik voor een veilige en  sfeervolle setting waar jij een uur in je eigen bubbel mag verdwijnen, om daarna verkwikt en opgeladen de verbinding weer met je lichaam en ziel aan te mogen gaan.

Hier kan je verder lezen.
Intuïtieve massage – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)Theeblad lezen & koffiedik lezen

Een van mijn nieuwe diensten waar ik heel enthousiast over ben is het (online) theeblad lezen en koffiedik lezen.  Voordat ik me volledig op het moederschap stortte was theeblad lezen een van mijn grote hobby’s  Naarmate mijn kinderen groter werden, verschoof deze hobby naar de achtergrond. Een tijdje geleden is het weer gaan kriebelen, en heb ik me weer opgefrist in deze bijzonder leuke vorm van reading.

Tasseografie is een andere naam voor wat in de volksmond bekend is als theeblad lezen & koffiedik lezen
Het theeblaadjes lezen kent zijn oorsprong vanuit de victoriaanse tijd, ook het koffiedik lezen gaat ver in de geschiedenis terug, en kent zijn oorsprong vanuit de Turkse geschiedenis.

Zowel koffiedik lezen als theeblaadjes lezen zijn beide een positieve vorm van helderziende waarneming.  Het is een kunst van het duiden en interpreteren van bepaalde natuurlijke elementen die zich vormen in de kopjes, De chaos van lijntjes en vormpjes in de theeblaadjes of koffiedik bevat veel informatie, vaak zijn ze gelinkt aan elkaar, ze vertellen mij jouw verhaal, dit kan ik vanuit  het kopje voor je lezen. De vormen en beelden die na een paar kleine slokjes drinken en enkele handelingen ontstaan, zijn voor mij symbolische aanwijzingen, het zijn inzichten, antwoorden en waarnemingen die voor jouw bewustzijn van waarde mogen zijn.

Hier kan je verder lezen:
Online Koffiedik lezing / theeblad lezing – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)
DroomuitlegHeel mijn leven ontrafel ik mijn bijzondere dromen. De nachtelijke uitstapjes, de films die zich voor mij afspelen, of waar ik een rol in heb. Ik ontvang ook nog wekelijks berichten van mijn vrienden en familie, die bijzondere dromen hebben gehad, die ik graag voor ze vertaal. Het avontuur van onze dromen heeft me er toe gezet om deze dienst in mijn werkveld op te nemen. Online kan ik voor jou belangrijke dromen vertalen, zodat wat er in je onbewuste speelt voor jou bewust mag worden.
Droom jij vaak intense dromen, beelden die je overdag nog achtervolgen, en waar je van voelt dat deze voor jou van betekenis zijn? Misschien heb je die ene droom van lang geleden die je niet meer kan vergeten, waar jij graag de diepere betekenis van wilt zien?
Ben je benieuwd naar de boodschap van jouw droom?

Hier kan je verder lezen
Online consult droomuitleg – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


 

Email consult

Worstel jij met vragen waar je meer helderheid over wilt hebben, zaken waar je in je hoofd over blijft malen en waarin je vastgelopen lijkt te zijn?Met het laagdrempelig e-mail contact kan ik je levensvragen helder krijgen, zodat jouw levensenergie weer een doorstroom krijgt.Hier kan je inhoudelijk alles lezen 
Email consult : antwoord op je meest brandende vraag – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl) 

Wandel/reading sessie 


Ontdek je eigen innerlijke kracht, en ga de transformatie met me aan. 
De natuur werkt helend en zorgt echt voor mega mooie wonderen!

 Hier kan je inhoudelijk alles lezen 
Wandel/reading sessie – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)Speciaal voor starseeds & lichtwerkers

Ben jij die star-seed die weet dat je met een grote missie hier op aarde bent, maar je krijgt er je vinger niet opgelegd, je krijgt niet helder waarom jij juist in deze chaotische tijd op aarde bent geïncarneerd?

Ben jij al een geruime tijd bewust “wakker” en wil je verder uit de illusie van het 3D-aardse spel stappen?

Heb jij het gevoel dat je niet van de aarde komt, maar van een ander sterrenstelsel, andere planeet of universum en heb je misschien ooit gedacht dat je als een soort ‘aliën’ hier op aarde bent? Heb je geen idee wat je hier komt doen of voel je juist dat je hier niet voor niets bent en een grote missie hebt?Hier kan je inhoudelijk alles lezen 

Star-seed clearing/activatie sessie – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)Ruimte te huur

Ben je een startende ondernemer en wil je niet vast zitten aan de verplichting van maandelijkse huur?
Dan is het huren van een ruimte in EnergieQ centrum voor bewustzijn en creativiteit een fijne oplossing!
Ben je flexibel op zoek naar een praktijkruimte voor je coaching gesprekken of voor het geven van je lezingen, workshops of cursussen, en dan het liefs in een sfeervolle en fijne energetische ruimte waar jouw gasten en klanten zich prettig en op het gemak kunnen voelen? In het gezellige Gemert, gelegen in Noord Brabant, is deze ruimte te huur.

Huur je tijdelijke gast docent ruimte – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)

  

NIEUW….je eigen groep WORKSHOP binnen mijn creatief aanbod Heb jij je samengesteld groepje van minimaal 4 en maximaal 10 personen? Dan kan je een priivé workshop voor jullie samen boeken. 
Voor alle groepsworkshops heb ik een leuke actie hiervoor.Kom je met minimaal 6 deelnemers, dan betaal je voor deze workshop maar voor 5 personen.
Samen kiezen we een geschikte datum en tijd, waarbij jullie allemaal kunnen.
Leuk om met enkele gezinsleden te doen, een vrienden groep, je yoga, meditatie of andere hobby of opleidingsgroep.Hebben jullie interesse, mail dan naar info@mooistecreaties.nl


 Workshop orgonites maken

Op zaterdag 4 februari OF woensdag 1 maart heb ik van 10 tot 13:00 uur de mogelijkheid om tijdens deze leuke creatieve workshop je eigen orgonite creaties te maken.
Opgeven kan via info@mooistecreaties.nl 

Groep workshop orgonites maken – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


Alle workshops in Februari

Agenda februari 2023 – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)

Enkele nieuwtjes in het online winkelstraatje 

Nieuw zijn de liefdes lichten gevuld met fijne troostende edelstenen en as van een dierbare

Liefdes licht met as van je dierbare Archieven – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


Wil jij een afgestemde energetisch kunstwerk, wat helemaal met jouw energieveld resoneert.
Dan kan je een kijkje nemen tussen deze opties

Speciaal voor jou op bestelling Archieven – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


Korting

Ik geef een tijdelijke korting van 20 procent op de keuze van jouw energetisch kunstwerk, die ik speciaal voor jou maak

Wat je mag doen is je foto + geb datum naar mij mailen, en je keuze sturen.

 
Open inloop middag

Op elke vrijdag middag (tenzij van te voren anders aangegeven) van 13:00 – 15:30 uur kan je een kop thee komen drinken, mijn winkel bezoeken, of de kristalkamer komen bekijken. Je bent welkom om lekker even een momentje voor jezelf te nemen, een fijn gesprekje  met elkaar aan te gaan, of even te chillen in de loungeruimte.

Vrijdag 3 maart is de eerste aangelegenheid


 


 Jacqueline van de Koevering 
Kruiseind 53 Gemert

Op afspraak kan je een bezoekje brengen voor het ophalen van je bestelling, of om op je gemak en in alle rust in het winkeltje rond te neuzen of gezellig je cadeau te komen shoppen.

Vanaf 3 maart ben je elke vrijdag middag van 13:00 – 15:30 uur welkom om een kijkje te nemen zonder afspraak


Je kunt mij hier op facebook volgen 
www.jacquelinevandekoevering.nl

Jacqueline: Art from my heart | Gemert | Facebook

Contact
info@mooistecreaties.nl