OHM-ROOM

 

De roep van mijn ziel was sterk geweest, op mijn verjaardag afgelopen februari had ik haar luid gehoord. Een euforisch gevoel van feestelijkheid voelde ik door heel mijn lijf vibreren. Ik vertelde nog aan mijn man dat de lichtwereld bij me op visite was en mij een groot cadeau kwam brengen.

Ook al was het cadeau op dat moment nog niet tastbaar of zichtbaar voor mijn fysieke ogen, ik voelde dat heel mijn lichaam vol liefde stroomde en wilde huilen en lachen tegelijk. In eerste instantie dacht ik nog dat het alleen mijn beide ouders waren die mij een liefkozende felicitatie kwamen brengen voor mijn 49ste levensjaar, maar de ruimte in huis bleek in een rap tempo uit te dijen door een enorme toevoer van licht liefde en blijdschap!

Ik was geraakt door wat ik aan energie door me heen voelde stromen, ik hoorde zacht klinkende woorden, binnenkort mag jij jouw cadeau uit gaan pakken, het is mooier dan dat je had kunnen dromen. Ontroerd door deze woorden, bedankte ik de lichtwereld voor deze verassing, en alles wat nog fysiek in beeld zou worden gebracht.

De weken die volgde kreeg ik kleine glimpen van mijn “toekomstige cadeau” te zien. Als ik in bed lag zag ik allerlei gekleurde vortexen door elkaar bewegen, chakra symbolen die in elkaar overliepen en ook weer los waren van elkaar, edelstenen grids waarvan ik de vibratie zag stromen, en orgonites die gevuld waren  met bijzondere edelstenen en mineralen en waar een healing codering in verwerkt was.

Meerdere nachten had ik uittredingen en werd ik voorbereid op de tijd die voor me lag. De beelden die ik van deze nachtelijke uitstapjes had waren scherp genoeg om het meeste overdag bewust te kunnen herinneren, ik werd daarom ook steeds nieuwsgieriger naar alles wat er zich in rap tempo in mijn leven manifesteerde.

Synchroniteiten die als “toevalligheden” op mijn pad kwamen, die de juiste richtingwijzers waren en die me lieten voelen en ervaren dat ik mijn werk als healer nieuw leven in mocht blazen lieten mij elke keer weer versteld staan, hoe goed kan het geregeld zijn. Des te duidelijker het totaalplaatje voor mij werd, hoe meer info vanuit de lichtwereld ik mocht ontvangen.

In een maand tijd had ik het grootste deel van de puzzel compleet, geheel onverwachts zonder hier moeite voor te hebben gedaan, werd mij het prachtig mooie cadeau getoond. Mijn eigen bewustzijnscentrum had zich moeiteloos voor mijn voeten uitgerold, 1 maand na mijn verjaardag tekenende ik het contract voor mijn eigen locatie.

 

Ik ben vol waardering voor wat er aan liefdesenergie binnen Best Spirits voelbaar is, elke keer rolt er weer een nieuw onderdeel vanuit de kosmos mijn energiesysteem binnen. Zo heb ik afgelopen weken heb ik met behulp van de spirits de orgonite healing room mogen creëren.  Stap voor stap heeft mijn ziel mij laten zien wat ik mocht manifesteren om deze bijzondere vorm van healing waar te maken.

Vele energie upgrades zijn hier aan vooraf gegaan, deze heb ik in de nachtelijke uren mogen ondergaan. Ik herinner me bijeenkomsten in de lichtwereld waarbij ik code overdrachten ontving, dit waren nieuwe coderingen die uit energiedeeltjes bestaan waardoor mijn energielichaam werd gereset en waarbij ik kennis mocht ontvangen om de energie in de OHM-room op speciale wijze af te stemmen, zodat deze unieke healing ruimte een krachtplek mocht worden.

Ik heb een filmpje gemaakt om gevoelsmatig de energie over te brengen, maar uiteraard gaat er niets boven de fysieke ervaring in de OHM- room om zo zelf te voelen wat voor krachtbron dit is!

Liefs Jacqueline

Orgonite Healing Massage