Jacqske@rt: live with joy

Online Koffiedik lezing / theeblad lezing

Tasseografie is een andere naam voor wat in de volksmond bekend is als theeblad lezen & koffiedik lezen

Het theeblaadjes lezen kent zijn oorsprong vanuit de victoriaanse tijd, ook het koffiedik lezen gaat ver in de geschiedenis terug, en kent zijn oorsprong vanuit de Turkse geschiedenis.

Zowel koffiedik lezen als theeblaadjes lezen zijn beide een positieve vorm van helderziende waarneming.  Het is een kunst van het duiden en interpreteren van bepaalde natuurlijke elementen die zich vormen in de kopjes, De chaos van lijntjes en vormpjes in de theeblaadjes of koffiedik bevat veel informatie, vaak zijn ze gelinkt aan elkaar, ze vertellen mij jouw verhaal, dit kan ik vanuit  het kopje voor je lezen. De vormen en beelden die na een paar kleine slokjes drinken en enkele handelingen ontstaan, zijn voor mij symbolische aanwijzingen, het zijn inzichten, antwoorden en waarnemingen die voor jouw bewustzijn van waarde mogen zijn.

Het lezen van de kopjes gebruik ik als instrument om antwoorden te vinden op de door jou gestelde vragen. Het gebeurt altijd met de intentie om jou te helpen in het bewustwordingsproces, zaken die voor jou belangrijk zijn, en die op het moment spelen in je leven. In de vormgeving van de theebladeren of het koffiedik kunnen dan ook de antwoorden liggen, op de vragen waar jij mee rondloopt, en deze deel ik graag met je!

Hoe gaat het in zijn werk?

Je hebt 2 keuzes, beide werken even krachtig

1: jij krijgt van mij een kort en eenvoudig stappenplan, waar jij in je eigen huiselijke omgeving de (losse) thee of (turkse) koffie drinkt volgens de instructies die ik je mail. Jij maakt van het kopje 4 foto’s, deze mail jij mij. Ik zal dan binnen 10 dagen de reading voor je doen, en mijn heldere inzichten via de mail met je delen. Heb je de benodigdheden niet in huis, dan kan je beter kiezen voor optie 2.

2. Jij stuurt mij een persoonlijke foto. Ik heb tevens je geboortedatum en je volledige namen nodig om mijn focus volledig op je energieveld af te stemmen. Ik drink voor jou de thee of koffie, en zal de reading met de foto’s van het kopje binnen 10 dagen naar je mailen.

Hoe het bij mij begon…….

Voordat ik me volledig op het moederschap stortte was theeblad lezen, en handlijnkunde een van mijn grootste hobby’s. Naarmate mijn kinderen groter werden, verschoof deze hobby naar de achtergrond. Een tijdje geleden is het weer gaan kriebelen, en heb ik me weer opgefrist in deze bijzonder leuke vorm van reading.

Ben jij nou ook benieuwd naar de antwoorden op je levensvraagstukken, vragen die van belang zijn voor je ziels-groei en om je bewustzijn te vergroten?

Stuur me een mailtje om je sessie te boeken.

(ik lees geen antwoorden van andere mensen buiten jou om, deze reading is enkel voor jou alleen)

Je mag de betaling digitaal voldoen tijdens het boeken van deze online sessie

Jouw bijdrage is  55,= euro

Rechtstreekse betaallink

Online theeblad / koffiedik lezing – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)