Jacqske@rt: live with joy

Online orakel reading

HELDER INZICHT ORAKEL LEGGING, EEN BOODSCHAP VAN HET LICHT

Een online kaartlegging me het orakel deck “De tarot van Het Goede” kan helpen om snel helderheid te krijgen in een bepaalde situatie.

De kaarten zullen het inzicht geven dat je nodig hebt om je vraag te beantwoorden. De reading betreft daarom ook 1 vraag waar ik specifiek op afstem. Als je meerdere vragen hebt kan je een vervolg sessie boeken.

Ook als je geen concrete vraag stelt, maar benieuwd bent waar je nu in je proces staat zullen de kaarten inzicht kunnen geven over datgene dat je op dit moment bewust of onbewust in je leven bezig houdt.

Ik stem me af op jouw vraag, en lees het energieveld “wat speelt en actief is” achter je letters, hierop trek ik meerdere kaarten, naar aanleiding van de inspiratie die ik door de verbinding van jouw veld mag ontvangen.

  • Heb je een vraag waar je zelf geen antwoord op lijkt te kunnen vinden?
  • Heb je het gevoel dat je steeds weer in dezelfde situatie terecht komt met de zelfde problemen, uitdagingen of vragen?
  • Heb je het gevoel dat het leven meer kan zijn dan wat je nu ervaart?
  • Heb je behoefte aan bevestiging over keuzes die je wil maken of gemaakt hebt?
  • Of heb je behoefte aan inzicht over een situatie waar je in zit?

De orakel legging geeft inzicht in:

  • Je huidige situatie
  • Het verloop van de situatie

Wat ik gebruik:

De tarot van Het Goede

Het lichtwerkers orakel deck

Hoe het werkt:

Via de betaallink boek jij je sessie

Je stelt per mail aan mij 1 vraag waar je antwoord op wil. Heb je meerdere vragen dan mag je een vervolg sessie boeken.

Ik ontvang jouw voornaam en je geboortedatum

Het antwoord op 1 vraag krijg je per mail aan mij binnen 1 week verzonden.

Jouw bijdrage 50,= euro

Je vraag mag je mailen aan: info@mooistecreaties.nl