Jacqske@rt: live with joy

Email consult

 

Online with source:  dit is een coaching’s mogelijkheid via de mail, waarbij ik je de gelegenheid geef om met vraagstukken te komen, die te maken hebben met jouw bewustzijnsgroei en je ziels-ontwikkeling. Vragen waar je mee worstelt en helderheid over wilt hebben, zaken waar je vast in gelopen bent en geen uitweg meer in ziet.

 

OWC is een  laagdrempelige email-coaching, om levensvragen helder te krijgen, beren op je weg te doorzien, de wetten van het universum te begrijpen en deze te integreren, een samenwerkingsverband met de lichtwereld aan te gaan,  de flow in je leven volledig toe te staan, je ziel tot volledige expressie te laten komen, en je dromen in dit aardse bestaan waar te maken!

 

Een stapje terug in de tijd, en een stapje vooruit in de tijd

Het kan goed zijn dat er een periode van meerdere jaren achter je ligt, dat je gedesoriënteerd was, dat er grote chaos of verwarring in je leven ontstond, zowel binnen in je, als om je heen. Terwijl jij je probeerde aan te passen aan alle veranderingen die je nieuwe realiteit leken te worden, dacht je te bezwijken, te verdrinken in de eindeloos diepe zee van emoties en verdriet en hier nooit meer uit te komen. Het is mogelijk dat je hier nog midden in zit, en dat je het gevoel hebt dat je in een eindeloos gesloten wachtkamer zit, waar de deur naar een nieuwe ruimte nooit open lijkt te gaan, en dat het voelt of “ze” je voor altijd vergeten zijn. Het “alleen op de wereld” gevoel, hopeloos, uitzichtloos, kansloos………..

Wat er gebeurt is dat deze extreme veranderingen die in je leven zijn ontstaan nodig waren om zelf te kunnen ervaren wat er in deze tijd van chaos je niet meer van dienst en van nut is. Het loslaten van relaties, materiële en financiële zaken,  je vertrouwde veilige cocon, moesten wegvallen en energetisch losgetrild worden om de overgang te kunnen maken naar een geheel nieuw tijdperk!

Ik ken deze chaos, ik heb het doorleeft, tot in mijn botten mogen doorvoelen, fsyiek, mentaal, emotioneel, helemaal gesloopt, meerdere malen ervaren dat ik het niet zou redden, en gedacht dat ik voor eeuwig verdoemd zou blijven en in de steek gelaten was. Het was de black night of the soul, mijn ziel waarvan ik dacht dat ze me liet verzuipen in een diepe emotionele zee met een een ruwe golfslag en  een sterke onderstroming, maar die het mooiste plan voor mij aan het uitrollen was. Namelijk om een expansie van liefde en licht te worden, wie ik nu als” way-shower & pionier van de nieuwe tijd” van mezelf  ook echt mag zijn!

 

 

 

 

 

 

 

De collectieve verandering op aarde

Het leven van vele mensen is in een rap tempo aan het veranderen, we bevinden ons momenteel in de overgangstijd naar de 5e dimensie. Dit is een energetische reis, waarin we de driedimensionale wereld waarin we zo lang in hebben geleefd achter ons kunnen laten. We gaan over de (energetische –levens ) brug die ik even voor het gemak de 4e dimensie noem. Vanuit deze weg over de brug kunnen we naar een geheel nieuw energieveld groeien, namelijk de 5e dimensie waar ons bewustzijn op een hoge frequentie gaat vibreren. Dit is een ervaring, een sensatie, een beleving wat we nog niet eerder in deze hoge staat van ZIJN meegemaakt hebben, een betere vertaalslag hiervan is de hemel op aarde!

De dimensies zijn dus geen locaties waarin we verblijven, maar een staat van bewustzijn, wat allemaal op een eigen wijze vibreert in een eigen bestaansveld met een specifieke frequentie.

Het leven in de 3e dimensie bestaat uit een lagere trilling, waarin je veelal te maken kreeg met oorzaak en gevolg, contrasten zoals goed en slecht, uitdagingen, afwerken van karma, het uitwerken van pittige levenslessen. Zowel pijn als liefde kun je in deze dimensie heftig hebben ervaren, waardoor je ziel de mogelijkheid had om sterk te groeien. In deze dimensie had het rationeel denkvermogen de overhand. In dit bestaansveld was het dan ook belangrijk om van oude energieën los te komen, zoals negatieve emoties, trauma’s en oude overtuigingen. In deze fase krijgt zowel je fysiek als je etherisch lichaam een grote energetische schoonmaakbeurt, waardoor er nieuwe ruimte ontstaat voor een kosmische-up-grade van je DNA. Deze upgrade maakt je klaar om aan de reis te beginnen die je over de brug van de 4e dimensie laat reizen, waar je een nieuwe fase van je leven mag ervaren.

De 4e dimensie kan je zien als de overgangsfase, ik schets het voor de duidelijkheid als een brug die tussen de 3e en de 5e dimensie in staat. In deze staat van ZIJN lijkt het begrip tijd niet te bestaan, je ervaart steeds het NU moment. Je kunt het gevoel hebben dat de tijd niet meer bestaat, dat je deze zelfs vergeet, en dat tijd/ruimte/locaties je niet meer eigen zijn.  Het is of delen van je denkvermogen uitgeschakeld zijn, ( je hoofd voelt vol watten)  Je hebt het gevoel dat je heel veel vergeet en dat jij je af en toe in niemandsland begeeft, en hierin je weg aan het zoeken bent. Dit alles gebeurt om je de mogelijkheid te bieden om je linkse en rechtse hersenhelft uit te balanceren, en je verder af te dalen in je hartenergie. In deze dimensie staat het gevoel van eenheid centraal, je voelt jezelf veel meer verbonden met andere mensen, de natuur, het universum, lichtwezens, gidsen, engelen, en je gaat hier verder naar op onderzoek. Je kan pure liefde voelen voor andere onbekende mensen, en je hebt een verlangen om je zielsopdracht ten uitvoer te brengen, ook als je de inhoud hiervan nog helemaal niet duidelijk hebt. Je gaat veel bewuster eten, leven en consumeren, en je gaat een diepere connectie met de aarde en het niet aardse ontwikkelen. Je gaat talenten in jezelf ontdekken, zoals creativiteit, spiritualiteit, en hebt een verlangen om in bewustzijn te groeien, en deze delen van jou met de wereld te delen. Het ego gaat er steeds minder toe doen, omdat je vanuit  hart-frequentie reageert en handelt. Je gaat zelfs voelen dat de ruimte rondom je hart veel zachter en liefdevoller aanvoelt.  Je ervaart het verlangen van je ziel wat zich wil manifesteren, het trekt op allerlei manieren je aandacht om een bijdrage te leveren als geschenk aan de aarde en het collectief bewustzijn.

 

De verschuiving van de 3e naar de 5e dimensie is een extreem grote reis, die nog nooit eerder in een van onze incarnaties heeft plaatsgevonden. Het is dus van groot belang dat je beseft dat het er niet toe doet WAT jij hier op aarde komt doen, maar dat jij in jezelf de liefde, kracht, wijsheid en doorzettingsvermogen ontwikkeld, om je bewustzijn te verhogen, zodat jouw bijdrage van ongekende waarde zal zijn voor de evolutie van de mensheid op de wereld.

En zoals het op elke reis gaat, hebben we vaak wel iemand die als reisgids zich aandient, en ons begeleid in ons avontuur. Deze mensen zijn vaak al bekend met de weg, de obstakels, de bezienswaardigheden en weten ons de meest mooie plekjes te tonen. Ze hebben een feilloos gevoel om op de omstandigheden te reageren die zich tijdens de reis aandienen en gaan hier handig en in afstemming mee om.  Ze lijken een sterke connectie te hebben met de natuur, kennen haar elementen, haar wetten, en spelen hier moeiteloos op in om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen!

In de shift van de 3e naar de 5e dimensie ben ik bereid om jouw reisgids te zijn. Ik zal een groot liefdevol licht over de brug van de 4e dimensie voor je schijnen, zodat de weg die je mag doorlopen helder en tastbaar blijft, en dat je geen onnodige grote omweg hoeft te nemen, of dat je van de weg raakt.

Ik biedt je praktische en magische levens sleutels aan, waarbij ik je ondersteun, tips en trucs met je deel, en via helderziende waarnemingen mee kijk in je energieveld, de fluisteringen van mijn spirits aan je vertaal om de reis voor jou zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. Vanuit de zachtheid en de liefde die het universum voor jou voelt, ontstaan er grote inzichten, energetische shifts, en een diep vertrouwen en dankbaarheid voor de weg die jij als ziel gekozen hebt in deze bijzondere tijd op aarde.

 

Wees welkom in onze vibrationele trein

Samen met mijn team van spirits, staan wij klaar om jou in onze vibrationele trein te verwelkomen. We kijken samen naar de vraagstukken die jij aandraagt, en waar jij hulp bij nodig hebt, en geven jou heldere antwoorden waar jij mee verder kan.

Je krijgt van ons de nodige support en tips om het vraagstuk waar je mee zit helder in je hart en hoofd te krijgen, zodat je uit het gevoel van “vastzitten ”kunt stappen, en weer de ruimte krijgt om verder te groeien in bewustzijn.

Onze intentie is dat je leert om naar jeZELF te kijken, hier op in te voelen, en op eigen kracht verder je reis in volle moed, vertrouwen en overgave voort kan zetten naar de 5e dimensie.

 

Wil jij bij een van de volgende onderdelen begeleiding, ter inpsiratie hieronder enkele vragen die gesteld kunnen worden

 • De weg van je hoofd naar je hart, waar zitten er nog blokkades en schaduwstukken die je weg versperren?
 • In jeZELF kijken, bewustwording van je talenten en mogelijkheden
 • Connecten met de spirits van licht en liefde, om je bij te staan in je proces, hoe deze afstemming tot stand te brengen
 • De 5e dimensie nader toegelicht, hoe is het om in deze vibratie te ZIJN
 • De signalen van “toevalligheden” in je leven, synchroniteiten die een bewust doel hebben, en door jou gezien willen worden
 • Lichamelijke klachten en hun verhaal aan jou
 • Het transformeren van emotionele pijn
 • Je verlangen om je ziel tot volledig expressie te brengen, om voor jezelf en voor andere het licht op aarde te zijn
 • Het beschermen van je energieveld, hoe doe je dat?
 • Evenwicht en co-creatie plaats te laten vinden tussen ziel, geest en lichaam, zodat je in verbinding je ziel kan laten groeien en tot ZELF expressie kan laten komen
 • En wellicht heb jij nog wel een ander authentiek vraagstuk

 

De voordelen van het e-consult:

 • Net zoals we vroeger de strippenkaart hanteerde tijdens een busreis, hanteer ik voor deze online consulten de “online with source” kaart.
 • Deze OWC-kaart geeft je de mogelijkheid om 3 treden te gebruiken en deze te verspreiden over 1 jaar tijd.
 • Schrijven(typen) zet een geheel ander cognitief proces in gang, dan bv praten. Het raakt diepere lagen van ons emotioneel energieveld, die door het zelf schrijven bewust kunnen worden.
 • Je hebt geen reisafstand en reistijd
 • Je kunt je vragen en antwoorden meerdere keren terug lezen, zodat het diep in je systeem kan indalen, en energetisch zijn werk kan doen
 • Het werkt laagdrempelig, en je kunt er mee bezig zijn wanneer het jou uitkomt
 • Elke trede die je gebruikt wordt tijdens ons e-mail verkeer door mij aangegeven, en geeft je de mogelijkheid om je vraagstuk bij ons neer te leggen.
 • Je mag 1 uitgebreid vraagstuk per trede inbrengen, waar jij van mijn spirits en mij uitgebreid antwoord op ontvangt. Het is wel fijn als je het vraagstuk, of wat je ook wilt delen zo uitgebreid mogelijk probeert te omschrijven. Voor ons is het makkelijker om hier dan op in te tunen, de vibratie tussen de letters op te pakken, en jou hiermee verder in te begeleiden.
 • Het uitgebreide antwoord wat je van ons krijgt, geeft je de mogelijkheid om hier nog een wedervraag of reactie op te geven. Dit hoort dan ook nog bij deze trede. Uiteraard krijg je hier weer informatie voor retour.

 

 

 

Even ter verduidelijking, met het gebruik van deze online dienst, bied ik geen medium/paragnost consulten, dat betekent dat ik geen toekomst voorspellingen ga doen die gerelateerd zijn aan het 3-dimensionale veld (of het moet relevant zijn aan wat je ziel tot expressie en uiting wilt brengen, en wat jij hoort te weten voor jouw vraagstuk)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik bied meerdere mogelijkheden aan voor dit online conusult

Online with source van 3 tredes:  125,- euro (1 jaar geldig)

Online with source: 1 trede 45,= euro

 

Dit e-consult is alleen op jou afgestemd, en is dus niet voor vragen van andere mensen bedoelt.

 

 

Mijn shift en ervaringen kan je hier lezen

Mijn shift, van donker naar licht

Liefs Jacqueline

 


 

Online with source: E-consult (1 trede)

 

 

Online with source E-consult (3-tredes)