31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Ontmoeting’s avond

Cosmic Connection in Best Spirits
 
In het najaar start ik met een maandelijkse spirituele ontmoetingsavond met gelijkgestemde mensen in mijn praktijk in Best Spirits (NB)
 
Als jij met onderstaande tekst resoneert………….
 
• Je zit middenin een groot veranderingsproces, en vind het fijn om met gelijkgestemde vanuit hart niveau de soul-connectie aan te gaan.
• Je bent al (enigszins) op de hoogte van je connectie met je eigen ziel, en wilt haar /zijn taak voor dit leven gaan ontdekken.
• Je bent er klaar voor om je eigen ascentie proces liefdevol in de ogen aan te kijken
• Je weet dat we allemaal uit dezelfde bron-energie voortkomen, en voelt het verlangen om nog sterker contact te maken met deze krachtbron.
• Je hebt een verlangen om je eigen creatiekracht te vergroten en je energie frequentie leren te verhogen.
• Je voelt je er klaar voor om met de niet zichtbare lichtwereld vanuit andere dimensies samen te gaan werken.
• Je voelt diep van binnen dat iedereen een ander standpunt in mag nemen, en voelt hierbij de waarde voor de ander, en staat open om de ander als spiegel van jezelf te herkennen.
 
De totstandkoming……….
 
Vanuit zielsconnectie met de “ander”, mocht ik de laatste tijd ervaren dat veel mensen midden in het spiritueel ontwakingsproces zitten, of aan de rand staan om een grote sprong te wagen. Altijd heeft deze ommekeer in het leven te maken met het energetisch proces waar ze zich langzaam beginnen te herinneren wie ze in werkelijkheid ZIJN. Dit is het ascentie proces wat veel onzekerheid, onrust, en groeipijn met zich meebrengt. In korte tijd veranderd er op allerlei vlak ontzettend veel in het leven, en lijkt het alsof je meegezogen wordt door een grote wervelstorm. De grote vraagtekens liggen vaak bij HET WAAROM dit hen allemaal overkomt………..
 
Met regelmaat krijg ik dan ook vanuit mijn praktijk de hulpvraag hoe ze het makkelijkst door deze fase heen kunnen komen, oude pijnen kunnen helen, en wordt ik als pionier van de nieuwe tijd gevraagd om een licht te schijnen op de energetische brug waar ze van de 3e naar de 5e dimensie overheen gaan. In afstemming heb ik hier speciaal het Online With Source e-consult voor ontwikkeld, maar ik voel dat er meer mag ontstaan……………
 
Na meerdere vragen van mijn klanten voel ik de behoefte om in de fysieke werkelijkheid binnen mijn praktijk de mogelijkheid te faciliteren om andere lichtwerkers die het evolutie pad bewandelen met elkaar in verbinding te brengen. Een maal in de maand een ontmoeting vanuit soul-connectie, met elkaar en in verbinding met onze kosmische krachtbron. Door met elkaar in een veilige setting de verbinding aan te gaan, kan er een versnelling van je bewustzijn plaats gaan vinden, waardoor je echt thuis kunt komen in jezelf.
 
Ik geloof in het bundelen van krachten, om samen met gelijkgestemde zielen ons licht op aarde sterker te laten stralen en om onze zielsblauwdruk in vreugde ten uitvoer te kunnen brengen voor onszelf en het grote collectief.
 
Zelf ken ik alle hoeken, gaten, kieren, “mogelijk en onmogelijkheden” pijnen, en zelfs genot, binnen dit groeiproces, en voelt het als een van mijn taken om hier de facilitator in te zijn. Tijdens de black night of my soul, mocht ik het allemaal zelf uitvinden, moest ik zelf diep door de shit gaan, en kon ik geen gelijkgestemde mensen vinden waar ik me gezien, gehoord, en vertrouwd bij voelde.
Ik voel het dan ook als een van mijn taken, om een bijdrage te leveren aan andere lichtwerkers, die dit proces nu mogen doorlopen.
 
Samenvattend, het doel van deze maandelijkse bijeenkomst is om onsZELF te herinneren wie we in ons hele wezen ECHT zijn, namelijk een sprankelende liefdevol wezen in een fysiek lichaam.
 
Tijdens deze Cosmic Conection avonden verbinden we ons met het groot kosmisch netwerk, en breng ik op een speels/creatieve wijze een aan het ascentie proces gerelateerd onderwerp in waar ik energetisch in de groep behoefte in voel.
 
Deze avond zal 1x per maand plaatsvinden, de startdatum is woensdag 2 oktober. ( Deze avond is reeds volgeboekt )
Aanvang 19:30 – 21:00 uur
Locatie Best Spirits
Omdat er veel belangstelling voor deze mooie ontmoetingsavonden is, bied ik een extra avond aan.
Deze connection avond start op maandag 21 oktober ( NOG 1 PLEKJE VRIJ)
Aanvang 19:30 – 21:00 uur
Locatie Best Spirits
 
Jouw bijdrage 10,= euro
Heb jij interesse om met gelijkgestemde te connecten? Dan mag je een mail sturen naar: info@mooistecreaties.nl
Liefs Jacqueline