Jacqske@rt: live with joy

Orgone kussen ( pillow)

Wat is orgone energie en hoe werkt het?

Orgon is Ki- energie, een positieve kosmische levensenergie, en bestaat in een toegankelijke vorm in de atmosfeer die altijd om ons heen is. Alle levende wezens, planten zijn dan ook verbonden met de pulsatie en beweging die deze zuivere levensenergie met levenskracht op gang brengt. De orgon energie maakt een spiraalvormige beweging, die bijvoorbeeld ook bij schelpen van slakken, bij orkanen, en in het sterrenstelsel te zien is.

Waar kan je het orgone kussen voor gebruiken?

Van angst tot neerslachtigheid, stijve gewrichten soepel maken, tot het versneld helen van wonden, het orgone/tensor kussen is een verzachtend hulpmiddel bij vele kwalen. Hieronder zijn er enkele opgesomd, maar het orgone kussen is eigenlijk bij elk lichamelijk ongemak toepasbaar. Orgone kussens zijn perfect voor het hele gezin en zelfs voor je huisdieren!

Het kussen is 50x50cm weegt minimaal 750 gram. Het orgone kussen leg je op de plek van je lichaam waar je hinder ervaart. Alle inhoudelijke info is te vinden in het pdf bestand wat je via de link kunt bekijken.

Enkele voorbeelden:

– Het orgone kussen laat opgeslagen spanning uit je lichaam glijden, vastgezette energie die veelal voor lichamelijke of geestelijke blokkades kan zorgen

– Verlichting van stress

– Verlicht pijnlijke vastzittende spieren

– Werkt bij verlichting van pijn door artritis

– Draagt bij aan een versnelde weefselgroei en wondgenezing

– Verhoging van het immuunsysteem – Verbetert de stoelgang

– Neemt jeuk weg door bv insectenbeten, of jeuk door huidaandoeningen

– Verlichting van zonnebrandpijn, schaafwonden en pijn aan open wonden – Verlichting van menstruatiepijn

– Draagt bij aan een betere slaap kwaliteit

Via de link van het PDF-bestand kan je uitgebreid alles lezen over de vele voordelen van het orgone kussen

https://jacquelinevandekoevering.nl/wp-content/uploads/2023/06/Orgone-kussen-EnergieQ-3.pdf

De opbouw van het orgone kussen:

De orgone kussens zijn in meerdere lagen opgebouwd uit organisch en niet organisch materiaal. In het kussen zijn onder andere meerdere lagen alpaca wol en staalwol verwerkt, met daartussen een koperen tensor ring en een krachtig kristal met een hoge frequentie. Dit zijn de materialen die orgon energie uit de omgeving aantrekken, concentreren en geleidelijk vrijgeven. Deze vitale levensenergie is in staat om ons lichaamssysteem te generen.

De koperen tensor ring werkt als een schild van het totale orgone kussen, het transformeert alle straling die afkomstig zijn van de “ongezonde” stralingsbronnen, zoals mobiele telefoons en zendmasten. Dit is ongezonde energie die onzichtbaar overal om ons heen hangt en wat als DOR energie aangemerkt kan worden.

De complete opbouw van het kussen zorgt er dan ook voor dat de combinatie van de tensor ring, het kristal en de meerdere lagen organisch en niet organisch materiaal (levend en niet levend) als een krachtveld samen werken wat direct in staat is de negatieve DOR-energieën om te zetten in positieve levens energie.

Deze positieve energiedeeltjes worden in de vele holle vezels van de alpaca wol geabsorbeerd en opgeslagen, wat hierdoor als een energie generator een bijdrage kan leveren aan het zelfgenezend proces van het lichaam.

Waarom alpaca wol?

Het voordeel van alpaca wol is dat het hypoallergeen is, en het kussen dus ook voor mensen met een wol allergie te gebruiken is. De wol van een alpaca heeft een extra holle ruimte in de vezel, waardoor de energie die vanuit de ether in het kussen wordt opgevangen, in een grotere en krachtige capaciteit opgeslagen kan worden in de alpaca wol, dit ten opzichte van de schapenwol.

Zowel het kussen als de kussenhoes zijn gemaakt van biologisch katoen en dragen bij aan het organisch materiaal.

Een stukje achtergrond info

·       De orgone kussens van EnergieQ zijn vanuit de basis gebaseerd op de theorie van Wilhelm Reich, die rond 1945 de orgone accumulator had ontwikkeld, waar hij orgone-energie in opsloeg die hij kon benutten om zijn patiënten van de meest uiteen lopende ziekten te genezen.

·       De tensor technologie is een uitvinding van onderzoeker en bio alchemist, Slim Spurling. Deze oneindige bron van de tensor energie heeft een heilzame effect op alle levensvormen. Het is een super geleider, die magnetische – onrustige energievelden neutraliseert, en heeft een heilzaam effect op alle levensvormen.  Het tensor veld zorgt voor een stabilisatie van het magnetische energieveld in het lichaam, en zorgt voor een herstructurering van water (waar ons lichaam het grootste deel uit bestaat)

·       De bergkristal die in het kussen verwerkt is, is 24 uur opgeladen in de kristalkamer, waar een hoge zuivere trilling hangt, door alle kristallen en tensor tools die met elkaar in harmonie vibreren. De kristallen zijn opgeladen met de frequentie van 432 hZ.

·       De alpacawol komt van boerderijen waar de dieren met een schaar worden geschoren, dit om ervoor te zorgen dat de dieren de minste stress ervaren en geen pijn gedaan worden.

Via de link van het PDF bestand kan je alles uitgebreid inhoudelijk alles lezen. Hoe de kussens te gebruiken, en wat te vermijden.

De EnergieQ orgone kussens zijn op ambachtelijke wijze handgemaakt. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgekozen, en met veel liefde en aandacht verwerkt.

Nu zonder kussen hoes 120,= euro incl verzendkosten ( alleen op bestelling, levertijd c.a. 2,5 week)

Je dient dit dus zelf bij je bestelling in te vullen

Liever eerst zelf komen voelen wat het met je doet? Je kunt een afspraak maken om in Merselo het orgone kussen 5-10 minuutjes te komen ervaren. (langer wordt niet geadviseerd, vanwege de opbouw)

Interessante filmpjes over o.a. de orgon en tensor energie

(197) ORGONE ENERGY BLOOD TEST – YouTube

(197) WILHELM REICH ORGONE ENERGY – YouTube

(197) Slim Spurling explains and demonstrates how to find geopathic stress lines and protect a property – YouTube