Jacqske@rt: live with joy

Kristal kamer healing sessie

Een bijzondere healing sessie in de kristal-tensor-kamer

In mijn praktijk heb ik een unieke en krachtige kristal kamer, die al voelbaar is als je er binnen stapt. In deze ruimte heb ik een energetische vortex gecreëerd waar Tensor licht ringen, helende kristallen, chakra orgonite’s, een groot vloer kristal-grid, in combinatie Tensor en Tachyon tools, uitgebalanceerd met elkaar samenwerken. Het bed heeft een orgone matras, volgens de basis theorie van Wilhelm Reich. De gehele kristal ruimte werkt dan ook als een krachtig quantumveld wat bijdraagt aan je lichamelijk en geestelijk welzijn, je bent namelijk je eigen krachtige healer.

Wat je kunt ervaren: Je waant je tijdens deze sessie in een andere wereld, waar zuivere levensenergie roterend door jouw lichaam te voelen is, en waar het licht en de levensflow vanuit jouw cellen aangeraakt mogen worden, waardoor jij weer in je krachtveld mag komen

Kom heerlijk genieten in een liefdevol veld van lichtenergie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is merkaba.jpg

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

Je bent welkom om deze unieke sessie bij mij te komen ervaren, een ware beleving voor je totale welzijn! 

Stagnatie en blokkades in je energieveld:

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. De uitdaging om onverwachte, nieuwe, of juist gewenste veranderingen te verwerken kan veel van je lichaam en geest vragen. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Tevens leven we al geruime tijd in een wereld waar momenteel veel gebeurd, hoe we dit zien, voelen en ervaren kan dan ook een behoorlijke invloed hebben op ons emotioneel geleide systeem. Het compleet scenario aan diverse ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je maken, zonder dat jij jezelf hier volledig bewust van bent. Ook herhaalde patronen, zoals een negatief zelfbeeld of onverwerkte angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

Het oplossen van blokkades:

Deze sessie richt zich tot in de kern van je energieveld, op cellulair level, het 0-punt van de bron. Het brengt orde in chaos en activeert het zelf genezend vermogen van je lichaam. De sessie zorgt ervoor dat jouw energieveld op cellulair niveau opgeschoond wordt, waardoor de blokkades getransformeerd kunnen worden en een volledige doorstroom in je fysiek en etherisch lichaam kan plaatsvinden. Het mooie is dat  bewustwording van onze pijnen, blokkades en uitdagingen de sleutel tot zelf healing geeft, de Germaanse geneeskunde is binnen mijn werk een prachtig handvat hiervoor.

Inzichten en doorbraken:

Wat tijdens de complete sessie voor jou aan mag dienen zal ik met je delen. Dit zijn heldere inzichten die betrekking hebben op fysieke klachten, ik leg letterlijk en figuurlijk mijn vinger op jouw pijnlijke plek om deze in de basis van de vastzittende wortel te helen. Omdat ik verder kan kijken dan onze aardse werkelijkheid ons laat zien, kan ik voor jou de situaties (vaak in de vorm van oude overtuigingen) helder maken, en kan ik op die energetische blokkades specifieker de healing inzetten. Jouw energieveld is zo ontzettend slim, dat het direct gaat reageren op de ontvangen inzichten, en op celniveau als een energetische gum de vastzittende energie gaat opschonen. 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

In de kristal kamer staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. Tijdens deze sessie vullen zachte aanrakingen, tensor energie tools, kristallen klankschalen, nieuwetijdskristallen, orgonites, biologisch geurend aroma, stilte, beleving, zacht klinkende klanken, koperen piramides en beleving elkaar op een bijzondere en geheel natuurlijke wijze aan. Deze combinatie draagt bij aan jouw HEEL ZIJN en groei in BEWUSTZIJN! Ik reik de energie in woorden en aanraking alleen aan, jouw slim zelfgenezend vermogen doet de rest!

Kort samengevat wat een sessie voor jou kan betekenen:

Je chakra’s worden in balans gebracht, wat voor een innerlijke rust zorgt en een harmonische uitlijning van je energielichaam. Er vind een grote schoonmaak plaats van je chakra systeem

Bewustwording van  energetische blokkades, transformeren van lichamelijke en geestelijke pijn

Onrustige energie in je lichaam mag los gelaten worden en uitgezuiverd. Vastzittende emoties vinden hierbij hun doorgang, waardoor je innerlijke rust mag ervaren

De healingsessie heeft een postieve  invloed op al je cellen, legt nieuwe verbindingen en een positief rasterwerk aan in je lichaam. Blokkades in je lichaam worden losgetrilt en uitgezuiverd

Stimulatie van je bewustzijnsgroei, je wordt een match met synchroniteiten en het veld van kosmisch bewustzijn, het vergroot je inzichten en intuitie.

Tijdsduur: 1 uur

Jouw bijdrage 65,= euro 

Liever eerst een half uurtje deze sensatie ervaren?  Voor 35,= euro kan je een half uur komen proefliggen. Dit is zonder bewustzijnsgesprek.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is KRISTAL-KAMER-1024x819.jpg


Wil je een stapje dieper in je onderbewustzijn nemen, en uit breken uit de 3e dimensie, om je ware potentieel te ervaren?

Dan kan een clearing activatie sessie van 1,5 uur je daar bij helpen.  Deze is voor jou als:

  • Jij je klaar voelt om oude programeringen los te laten, en een opschoning van cel structurering en activatie van je DNA wenst te ontvangen
  • Oude belemmerende patronen, oud trauma en onderdrukte emoties wilt uitzuiveren
  • Jouw kosmische blauwdruk en zielsmissie wilt (be)leven
  • Jij je helderziend/voelende talenten wilt versterken
  • Balans en uitlijning van je multidimensionale energievelden wil ervaren
  • De relatie met je kosmisch thuisfront wilt versterken

Clearing/activatie sessie – EnergieQ Centrum voor bewustzijn en creativiteit (jacquelinevandekoevering.nl)


De kristal healing sessie vind plaats in mijn praktijkruimte in Gemert

Wil je een sessie definitief boeken, dan mag je deze betaling via de ideal link voldoen. De digitale factuur die je naar betaling ontvangt is je betaalbewijs en is de bevestiging van je boeking.

(Een aanvraag voor een boeking die niet vooraf betaald is kan niet ingepland worden)

De wachttijd voor een sessie is c.a. 3 tot 4 weken.

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl


Algemene vragen:

Sessies die minimaal 24 uur van tevoren niet afgezegd worden, worden voor 100% in de rekening gebracht.

Moet ik een afspraak inplannen of kan ik gewoon langs komen?
Ik werk alleen op afspraak, zodat ik voor jou als mijn gast de tijd kan nemen.

Kan ik iemand meenemen?
Nee, je mag alleen komen, zodat ik alleen jouw energieveld in beeld heb

Moet ik iets mee nemen?
Nee, ik zorg voor alles

Betaling: graag vooraf via de ideal link

Welke kleren trek ik aan:
Makkelijk zittende kleding zonder riem en capuchon


De ervaringen van anderen


Me-time. Dan denk je misschien aan lekker shoppen, uit eten of naar de sauna gaan, wat natuurlijk ook héél leuk is!

Minder snel denk je aan iets uit je comfortzone doen. Écht iets doen voor je lijf en geest. Je innerlijke kind helen.. Je blokkades en littekens aankijken.. Je familiepatronen doorbreken.. En dat alles om een betere versie van jezelf neer te zetten en jezelf en daarmee ook je kind(eren) dit te gunnen!

We maken allemaal wat mee, wat we (on)bewust meenemen in ons verdere leven. Hoe mooi is het dan om af en toe je schaduwkanten te (h)erkennen, met jezelf aan de slag te gaan en jezelf een body en mind reset te gunnen. Je bent namelijk nooit uitgeleerd.

Kijk eens op de site van mijn dierbare vriendin. Zij biedt o.a. deze magische kristal healing sessies aan. Waarom het magisch is? Dat ervaar je zelf als je in de stoel ligt. Écht een aanrader als je jezelf echt eens iets heel moois en waardevols cadeau wil doen.. Je verdient he


Dankjewel lieve Jacqueline, dat je deze magic mogelijk hebt gemaakt. De sessie was een prachtige beleving, ik waande me compleet in een andere wereld, waar rust en eenheid met het kosmisch veld voelbaar aanwezig waren. Ik voelde me totaal ontspannen en veilig om me over te geven aan de sensaties die door me heen stroomde, echt heel bijzonder om deze sessie meegemaakt te hebben.


Een crystal room in Brabant, wat een krachtig energieveld is hier neergezet, ik ben nog steeds onder de indruk. Ik heb de crystal room in Sedona lang op mijn bucketlist gehad, en bij jou heb ik het dus echt mee mogen maken wat een energetische vortex voor een gave sensatie mag geven. Dankjewel voor deze beleving. Mijn lichaam voelt na lange tijd weer helemaal ontspannen, en ik heb zelfs veel meer energie!


Deze kristal healing sessie had ik cadeau gekregen voor mijn verjaardag, geen idee wat me te wachten stond, wel het filmpje van te voren bekeken zodat ik wist hoe het eruit zou zien. Bij binnenkomst stelde Jacqueline me al helemaal op mijn gemak, voorafgaand aan de sessie heb ik mijn fysieke klachten kunnen delen, waar ik van Jacqueline direct heel veel inzichten mocht ontvangen over het “waarom”en ontstaan van mijn klachten.

Door de geuren en de rustige muziek, samen met het Noorderlicht wat door de ruimte pulseerde voeld ik me al snel thuis. Ik kan het niet anders uitleggen dan zachte trillingen die ik door mijn lichaam voelde gaan, een soort sensaties die eerst kriebelde, en wat ik daarna als een doorstroming van energie door mijn benen voelde gaan. Ik voelde me steeds verder wegzakken op het bed, ik hoorde ver op de achtergrond wat Jacqueline nog tegen me zei, en daarna werd het heel rustig en stil in mij. Ik heb nog niet eerder kleuren van een soort van aura’s zien dansen, maar het was een prachtig kleuren spektakel wat ik aan de binnenkant van mijn ogen zag. Ook heb ik mijn gidsen even kunnen zien, het was echt een hele speciale beleving die ik niet snel meer vergeet, een heel mooi cadeau.