31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Orgonite Healing Massage

 (OHM)

 

 

 

 

 

 

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

 

 

 

OHM is een ontspannende transformatie healing en is een nieuwe manier van een energetische behandeling

 

Het hele universum bestaat uit een onzichtbaar web, dit is het kwantumveld gevuld met levensenergie die alles met elkaar in verbinding stelt en die met alles en iedereen verweven is.

 

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen.

 

De Orgonite Healing biedt ondersteuning bij lichamelijke beperkingen maar ook bij psychische problemen zoals burn-out, slapeloosheid, onverklaarbare angsten, stress en allerlei andere spanning gerelateerde klachten. De healing zorgt ervoor dat jouw energieveld opgeschoond wordt, waardoor blokkades getransformeerd worden en er weer een doorstroom in je lichaam kan plaatsvinden.Het is een verrassend eenvoudige en effectieve healingsvorm waarmee het energiesysteem van het lichaam opnieuw wordt gesynchroniseerd. Alle cellen staan voortdurend met elkaar in verbinding, het is een compleet zelfsturend netwerk wat de positief helende energie aan elkaar doorseint, wat uiteindelijk resulteert in een natuurlijk herstel van het lichaam.De dichtheid van je energieveld komt door de sessie in beweging waardoor er in je lichaam voelbaar meer ruimte ontstaat, dit heeft tot gevolg dat jouw ziel alle ruimte krijgt in jouw eigen “sacred space” waardoor healing kan plaatsvinden.

 

De OHM is ook heerlijk om je energieveld op te laden en om je volledig te ontspannen. Het verhoogt direct je energiefrequentie en geeft een boost aan je immuunsysteem. Deze behandeling is ook voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte en lichamelijke en geestelijke ontspanning.

 

De sessie begint met een kort gesprek, waarin jij aangeeft waar jouw probleem ligt. En nog belangrijker waar jouw behoefte ligt in transformatie van jouw fysiek en mentale welzijn.

 

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

In de orgonite ruimte staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. In deze ruimte staan op elkaar afgestemde orgonites en edelstenen grid’s, die ik samen met de lichtwereld gecreëerd heb, deze orgonites zijn gevuld met vibraties van kosmische liefde.

 

De behandeltafel staat in verbinding met de orgonite chakra piramides  die op de grond onder de behandeltafel in een uitgelijnd grid van edelstenen staan opgesteld; dit is de 1e trillings-laag.

 

Boven deze eerste laag ligt een glazen plaat met een patroon van kristallen, edelstenen en kleine chakra orgonite schijven; dit is de 2e trillingslaag. Deze tweede laag centraliseert op een harmonieuze wijze de energieën die de grote chakra orgonites vanuit de eerste laag uitzenden, deze KI (levensenergie) wordt als een laserstraal gebundeld en doet op een geheel natuurlijke wijze precies dát wat het mag doen. Deze interactieve helende waves van deze 2 lagen communiceren namelijk met elkaar door energie frequenties uit te wisselen. Ze staan in verbinding met de behandeltafel en met jou (omdat jij ook uit trillingen bestaat). Zo lossen ze energetische blokkades in je lichaam op die door omstandigheden zoals ziekte, stress, boosheid, beperkte overtuigingen, negatief zelfbeeld in het lichaam vast zijn komen te zitten en die voor fysieke en/of mentale problemen zorgen.

 

Door mij af te stemmen op jouw energieveld, en goed te luisteren naar de sensaties die jij voelt, zorg ik ervoor dat ik met kristallen en kleine op chakra kleur afgestemde orgonite bollen met mijn handen de energie naar de juiste delen in jouw lichaam begeleid. Net waar behoefte is aan deze krachtige levensenergie. Dit is de energetische massage, waarbij ik je voeten, hoofd, rug of buik zachtjes aanraak om de energietoevoer zijn weg te laten vinden.

Op een geheel natuurlijke wijze wordt door deze gebundelde levensenergie jouw zelfgenezend vermogen aangesproken, waardoor jouw fysiek en emotioneel lichaam zich op een unieke manier uitbalanceert.

Terwijl je ontspannen op het bed ligt, kan je direct gaan merken dat de dichtheid van je aura/energieveld zachter wordt en open gaat staan. Je komt in een diepe laag van rust en ontspanning en je kan zelf gaan ervaren welke veranderingen op dat moment in je lichaam optreden. Op dat moment is je zelfgenezend vermogen actief aan de slag en zal je merken dat er een doorstroming en opschoning  in je lichaam plaats gaat vinden. Je kunt mogelijk lichamelijke sensaties ervaren, zoals tintelingen, draaiende bollen die in je lichaam waargenomen kunnen worden, zachte geluiden die in je lichaam te horen zijn, en zelfs visuele beelden. Deze kunnen allemaal een bijdrage leveren aan dit bijzonder mooie helende proces.

Tijdens deze sessie vullen healing, orgonites, kristallen, stilte, beleving, woorden, en zacht klinkende klanken elkaar op een bijzondere wijze aan, en dragen ze allen bij aan jouw HEEL ZIJN!

 

Deze bijzondere sessie geeft de mogelijkheid om lekkerder in je lijf te zitten en een gelukkiger, liefdevoller en vervuld leven te beleven.

GUN JEZELF RUST, UIT RUST KOMT LEVENSKRACHT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle orgonites, edelstenen, healing-tools en symbolen in deze ruimte zijn energetisch op elkaar afgestemd

 

Een OHM transformatie sessie is inclusief het voor en na gesprek en duurt 1 uur

Jouw bijdrage: 65,= euro

Locatie: praktijk Best Spirits

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

 

Lijkt het je ook leuk om te lezen hoe deze OHM-room tot stand is gekomen, klik dan op deze link https://jacquelinevandekoevering.nl/ohm-room/

 

Orgonite healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts