31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Orgonite Healing Massage

 (OHM)

 

 

 

 

 

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

 

 

 

 

OHM is een ontspannende transformatie healing en soul-reading in-1, en werkt energetisch diep in op je lichaam en geest

OHM is de afkorting voor orgonite healing massage, een energetische behandeling in combinatie met een reading afgestemd op jouw energieveld

 

Het is voor alle pioniers en lichtwerkers van de NIEUWE tijd een prachtige gelegenheid om hun al aanwezige potenties en scheppingskracht tot volle bloei te laten komen!

 

Een heerlijke sessie, waarin jij 1,5 uur de hoofdrol hebt, en in rust thuis mag komen in jezelf

 

Veel lichtwerkers zijn in de laatste jaren veel gegroeid in bewustzijn, en hebben op eigen kracht al vele fasen doorlopen in het transformatieproces.

Het aantal lichtwerkers in de wereld is sterk aan het groeien, ze zijn zichzelf steviger gaan verankeren op aarde, en zijn in een fase gekomen om zich te verbinden met andere gelijkgestemde zielen.

In mijn praktijk en tijdens de workshop ontmoet ik dan ook de prachtigste mensen,  waarvan vele klaar zijn voor een next level, maar zichzelf er niet bewust van kunnen worden waar deze deur zich bevind.  Ze hebben de ervaring dat ze in een eeuwige wachtkamer zitten, een tussentijds niemandsland, waar ze veelal alleen in vertoeven, om alles wat ze de laatste jaren doorgemaakt hebben nog eens te doorzien en los te laten.

Het grote verlangen naar een diepere laag van goddelijke verbinding met zichzelf en met anderen begint langzaam door te schemeren. Toch is het vermogen om zelf de deur in deze wachtkamer te openen ontzettend lastig, omdat “de nieuwe toegang” door het ZELF gewoon niet gezien kan worden. Zelfsabotage doorbreken is dan ook een veel komende hulpvraag die ik bij de mensen in mijn OHM-ruimte ervaar. Ze willen zo graag de nieuwe realiteit ontmoeten, ervaren en beleven die in hun energieveld al aanwezig is. Ik hoor dan ook vaak terug dat ze wel een gevoel of idee hebben wat er in hun nabije toekomst ligt, maar dat ze hier net als bij een geboorte het laatste zetje bij nodig hebben om door het energetisch geboortekanaal te komen.

Tijdens de OHM behandeling zie ik waar de energetische blokkades liggen, ik hoor, zie en voel wat jouw onderbewustzijn aan mij presenteert. Het wil zich van de oude realiteiten die een belasting waren ontdoen, zodat de nieuwe realiteit met alle potenties die al in jou aanwezig zijn in volle kracht kunnen ontvouwen. Het is alsof je een nieuwe tijdlijn binnenstapt, waarin je de beste versie van jezelf mag ontmoeten!

De OHM behandeling laat je weer re-connecten met jouw goddelijk bewustzijn!

 

Wat houd de OHM in?

De Orgonite Healing en reading biedt hulp bij lichamelijke beperkingen maar ook bij psychische problemen zoals burn-out, slapeloosheid, onverklaarbare angsten, stress en allerlei andere spanning gerelateerde klachten. De healing zorgt ervoor dat jouw energieveld opgeschoond wordt, waardoor blokkades en stagnaties getransformeerd worden en er weer een volledige doorstroom in je lichaam kan plaatsvinden.

 

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Deze ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je hebben gemaakt, zonder dat jij jezelf hier bewust van bent. Ook negatieve patronen, zoals een negatief zelfbeeld of opgedane angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

 

Het is een verrassend eenvoudige en effectieve healingsvorm waarmee de chakra’s in het lichaam opnieuw wordt gesynchroniseerd. Alle cellen staan voortdurend met elkaar in verbinding, het is een compleet zelfsturend netwerk wat de positief helende energie aan elkaar doorseint, wat uiteindelijk resulteert in een natuurlijk herstel van het lichaam.De dichtheid van je energieveld komt door de sessie in beweging waardoor er in je lichaam voelbaar meer ruimte ontstaat, dit heeft tot gevolg dat jouw ziel alle ruimte krijgt in jouw eigen “sacred space” waardoor healing kan plaatsvinden.

 

De OHM is ook heerlijk om je energieveld op te laden en om je volledig te ontspannen. Het verhoogt direct je energiefrequentie en geeft een boost aan je immuunsysteem. Deze behandeling is ook voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte en lichamelijke en geestelijke ontspanning. Deze sessie neemt je even mee op reis naar delen waar je ziel behoefte aan heeft, dit kunnen vorige levens zijn, maar ook vergeten stukken uit dit leven, die van belang zijn voor je healingsproces. Je gaat NIET onder hypnose, maar mag wegzakken in een diepe en zachte ontspanning.

 

Ik kijk mee in je energieveld, ik zie, hoor en voel wat er tijdens de behandeling met jouw lichaam gebeurt. Dit kunnen beelden zijn uit vorige levens, die gerelateerd zijn aan je huidige situatie, maar ook beelden die je inzicht geven en als wegwijzer dienen bij huidige vraagstukken die in je energieveld actief zijn. Na de behandeling deel ik met jou deze helderziende waarnemingen, zodat jij je bewust kunt worden wat er in je leven speelt, en hoe je dit kunt transformeren, of afgestemde actie op kunt nemen.

 

De sessie begint met een kort gesprek, waarin jij aangeeft waarin jouw verlangen tot transformatie ligt, op fysiek of emotioneel vlak.

 

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

In de orgonite ruimte staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. In de gehele room staan op elkaar afgestemde orgonites en edelstenen grid’s, die ik samen met de lichtwereld gecreëerd heb, deze orgonites zijn gevuld met vibraties van kosmische liefde, en dragen bij aan jouw HEEL zijn!

 

 

Door mij af te stemmen op jouw energieveld, en goed te luisteren naar de informatie die de lichtwereld mij geeft, zorg ik ervoor dat ik met de 5D Andara kristallen en kleine chakra orgonite disks met mijn handen de energie naar de juiste delen in jouw lichaam begeleid. Door de verbinding met jouw energieveld, weet ik precies waar je lichaam behoefte aan heeft.  In de orgonite disks zit een energetisch mechaniek verwerkt wat een roterende energie genereert, die in perfectie reageert op de chakra’s. De Andara 5D kristallen bevatten een hele hoge frequentie van helende, transformerende kosmische energie, wat een krachtige bijdrage geeft aan deze sessie.

 

De energetische massage, waarbij ik je voeten, hoofd, benen of buik zachtjes aanraak om de energietoevoer in je chakra’s zijn weg te laten vinden, voelt zacht en veilig aan. Alles gaat in jouw tempo, er is totaal geen haast.

Op een geheel natuurlijke wijze wordt door deze gebundelde levensenergie jouw zelfgenezend vermogen aangesproken, waardoor jouw fysiek en emotioneel lichaam zich op een unieke manier uitgebalanceerd en herstelt.

 

De krachtige Andara 5D healing piramide, kan ik als tool gebruiken om je pineal gland (pijnappelklier) te activeren. Het is een super krachtig liefdevol hulpmiddel wat je linker en rechter hersenhelft met elkaar in balans brengt. De cellen in de pijnappelklier krijgen een energetisch infuus waardoor je 3e oog in een korte tijd geactiveerd mag worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terwijl je ontspannen op het bed ligt, kan je direct gaan merken dat de dichtheid van je aura/energieveld zachter wordt en open gaat staan. Je komt in een diepe laag van rust en ontspanning en je kan zelf gaan ervaren welke veranderingen op dat moment in je lichaam optreden. Op dat moment is je zelfgenezend vermogen actief aan de slag en zal je merken dat er een doorstroming en opschoning  in je lichaam plaats gaat vinden. Je kunt mogelijk lichamelijke sensaties ervaren, zoals tintelingen, draaiende bollen die in je lichaam waargenomen kunnen worden, zachte geluiden die in je lichaam te horen zijn, en zelfs visuele beelden. Deze kunnen allemaal een bijdrage leveren aan dit bijzonder mooie helende proces.

In de eerste sessie kan er heel veel energetisch  in je lichaam geactiveerd worden, en kan je de werking voelen van de chakra activatie. Het regelmatig activireren en uitballanceren verbetert de gezondheid dan ook enorm, en heeft een sterk werkend effect op de totale gezondheid.

Tijdens deze sessie vullen healing, orgonites, Andara 5D- kristallen, stilte, beleving, woorden, en zacht klinkende klanken elkaar op een bijzondere wijze aan, en dragen ze allen bij aan jouw HEEL ZIJN!

 

Deze bijzondere sessie geeft de mogelijkheid om lekkerder in je lijf te zitten en een gelukkiger, liefdevoller en vervuld leven te beleven, en geeft je inzicht in je zielsmissie.

GUN JEZELF RUST, UIT RUST KOMT LEVENSKRACHT

 

 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
Vandaag bij jacqueline geweest voor mijn Ohm behandeling. Ik vond het heel erg spannend, vooral omdat ik ook bang ben en zeker als ik niet weet wat ik kan verwachten. Gelukkig weet deze lieve vrouw wel hoe ze daarmee om moet gaan. Eerst een gesprekje daarna begon de behandeling. Ik mocht gaan liggen en het duurde even voordat ik mezelf kon overgeven. Ik hou namelijk graag touwtjes in handen en alles in de gaten 🙈. Op een gegeven moment zakte ik goed weg en ik voelde mijn lichaam voor het eerst in zijn geheel liggen ergens op. Normaal voelt het alsof ik zweef. Nu lag ik als een magnetisch blok vast op de behandeltafel. Ik heb veel dingen ervaren. Precies op de plekken waarmee ze bezig was. Ook met een bepaald soort piramide waarmee ze bezig was, leek het alsof een deel van mij omhoog erin gezogen werd. Er werd zelfs een orgonite van mijn hoofd “afgegooid”. Ook waren mijn darmen flink aan het rommelen.
Een mooie ervaring, waarbij ik benieuwd ben wat het me gaat brengen. In ieder geval heeft het wat rust gebracht en ik heb mezelf rust en tijd gegund, ook goede tips mogen ontvangen waarmee ik wat aan de slag mag en kan gaan. Ik ben blij dat ik deze mooie lieve warme vrouw heb mogen ontmoeten (al vaker) en dat ik ze vast nog vaker zal gaan ontmoeten! Bedankt voor alles alvast ❤️

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing

De Ohm heling was hemels. Onder een zoemende begeleiding van alle orgonite aanwezig in de ruimte werden mijn nutteloze energie kabels doorgeknipt. Duidelijke boodschap ontvangen nu spijkers met koppen gaan slaan. Alles verandert in positiviteit en ik heb de liefde en hartelijkheid met beide handen aangepakt. Chakra’s staan weer gunstig en open. Jacqueline bedankt mooi mens. Je hebt een plekje in mijn eregalerij. Groetjes Rick

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Lieve, mooie Jacqueline,
 
Ik hoop dat je het goed vindt dat ik je zo aanspreek. Het is hoe ik je zie.
 
Wat heb ik de afgelopen tijd veel teruggedacht aan de afspraak die ik met jou had. Wat je me hebt verteld en wat je bij me hebt geheeld.
 
Ik voel diepe dankbaarheid voor jouw rol in mijn proces.
Het heeft veel losgemaakt bij mij.
In de afgelopen weken heeft er ontzettend veel ontwikkeling bij mij plaatsgevonden. Steeds meer valt op zijn plek, vibreert naar de juiste richting.
 
Nu ben ik nog volop bezig met de informatie en energie vanuit de sessie, maar ik zou graag weer bij je terugkomen voor coaching en heling op mijn pad, wanneer het moment daar is.
Linda
 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
De eerste keer dat ik in de Ohm ruimte kwam, na een workshop Orgonites maken, vond ik het al heel bijzonder. De sterke energie was voor mij voelbaar. Een paar weken daarna kreeg ik mijn eerste Ohm behandeling. Jacqueline is zo’n fijne, lieve vrouw dat ik mij bij het eerste contact al heel vertrouwd voelde bij haar. De Ohm behandeling vond ik heel bijzonder. Na afloop vertelde Jacqueline wat ze had gevoeld en dat klopte precies! Ik voelde een soort van bevrijding de dagen na de behandeling. Ik vond het een geweldige ervaring!
De ervaring  van een cliënt na deze healing

Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. Mijn orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.

De ervaring  van een cliënt na deze healing

Ik heb in mijn leven al veel energetische behandelingen zoals reiki, asces bars, ayahuasca, lichtwerk mogen ondergaan. Wat ik tijdens deze OHM healing voelde overtreft al mijn vorige ervaringen. Direct toen ik op het bed ging liggen voelde ik me in een overgave van rust en liefde wegzakken. Ik was  volledig met mijn geest bij de behandeling, maar een deel van mij was heel ver en ontspannen in een ander gebied, waar ik licht, liefde en verbinding voelde. Ik heb nog niet eerder zo sterk de verbinding met mijn spirits gevoeld, ik weet dat ik door hen bijgepraat ben, maar kan me bewust nu nog niet alles herinneren. De energieën voelde ik tijdens de sessie door me heen stromen, er gebeurde heel veel in mijn lichaam, ik voelde dat ik energetisch veel aan het oplossen was. de kracht die uit Jacqueline’s handen komt is enorm sterk. Ze wist precies wanneer ze mij weer helemaal in mijn lichaam moest krijgen, en voelde feilloos de plekken in mijn lichaam aan die aandacht nodig hadden. Als magie bestaat, dan is het in de OHM room te beleven. Dankjewel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle orgonites, edelstenen, healing-tools en symbolen in deze ruimte zijn energetisch op elkaar afgestemd

 

 

Jouw bijdrage voor deze sessie met de totaalduur van 1,5 uur: 75,= euro  Voor elk kwartier wat je langer nodig hebt betaal je  contant 10,= euro extra

 

 

 

 

 

 

Locatie: praktijk Best Spirits

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

 

Lijkt het je ook leuk om te lezen hoe deze OHM-room tot stand is gekomen, klik dan op deze link https://jacquelinevandekoevering.nl/ohm-room/

 

Orgonite healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts

 


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd