31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Orgonite Healing Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

 

OHM is een ontspannende transformatie healing en werkt energetisch diep in op je lichaam en geest

.

 

Wat houd de OHM in?

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Deze ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je hebben gemaakt, zonder dat jij jezelf hier bewust van bent. Ook negatieve patronen, zoals een negatief zelfbeeld of opgedane angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

 

De Orgonite Healing en biedt hulp bij lichamelijke beperkingen maar ook bij psychische problemen zoals burn-out, slapeloosheid, onverklaarbare angsten, stress en allerlei andere spanning gerelateerde klachten. De healing zorgt ervoor dat jouw energieveld opgeschoond wordt, waardoor blokkades en stagnaties getransformeerd worden en er weer een volledige doorstroom in je lichaam kan plaatsvinden.

 

 

 

 

 

 

Het is een unieke en effectieve healing sessie waarmee de chakra’s in het lichaam opnieuw worden gesynchroniseerd. Alle cellen staan voortdurend met elkaar in verbinding, het is een compleet zelfsturend netwerk wat de positief helende energie aan elkaar doorseint en uiteindelijk resulteert in een natuurlijk herstel van het lichaam. De dichtheid van je energieveld komt door de sessie in beweging waardoor er in je lichaam voelbaar meer ruimte ontstaat, dit heeft tot gevolg dat jouw ziel alle ruimte krijgt in jouw eigen “sacred space” waardoor healing kan plaatsvinden.

 

Violet flame

Tijdens de sessie werk ik met de energie van de violet flame, dit zuivere lila/paars licht komt uit de 7e goddelijke straal. Het licht met haar hoge frequentie heeft de eigenschap om dwars door alle fysieke en emotionele lagen heen te gaan, om de cellen in je lichaam van binnenuit van oude pijn en blokkades te helen. Ik gebruik hier o.a. afgestemde violet flame orgonites voor, en verbind me met de genezende kracht van St.Germain.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze sessie is ook heerlijk om je energieveld op te laden en om je volledig te ontspannen. Het verhoogt direct je energiefrequentie en geeft een boost aan je immuunsysteem. Deze behandeling is ook voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte en lichamelijke en geestelijke ontspanning. Je gaat NIET onder hypnose, maar mag wegzakken in een diepe en zacht helende ontspanning.

 

Ik kijk mee in je energieveld, ik zie, hoor en voel wat er tijdens de behandeling met jouw lichaam gebeurt. Dit kunnen beelden zijn uit vorige levens, die gerelateerd zijn aan je huidige situatie, maar ook beelden die je inzicht geven en als wegwijzer dienen bij huidige vraagstukken die in je energieveld actief zijn. Deze zal ik het nagesprek met je delen.

 

 

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

In de orgonite ruimte staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. In de gehele room staan op elkaar afgestemde orgonites en edelstenen grid’s, die ik samen met de lichtwereld gecreëerd heb, deze orgonites zijn gevuld met afgestemde coderingen en vibraties van kosmische liefde en dragen bij aan jouw HEEL zijn!

 

Door de verbinding met jouw energieveld, weet ik precies waar je lichaam behoefte aan heeft.  In de orgonite disks zit een energetisch mechaniek verwerkt wat een roterende energie genereert, die in perfectie reageert op je chakra’s en energieveld.

 

In de eerste sessie kan er heel veel energetisch  in je lichaam geactiveerd worden, en kan je de werking voelen van de chakra activatie. Het regelmatig activeren en uitbalanceren verbetert de gezondheid dan ook enorm, en heeft een sterk werkend effect op de totale gezondheid.

Tijdens deze sessie vullen healing, orgonites, kristallen, stilte, beleving, woorden, en zacht klinkende klanken elkaar op een bijzondere wijze aan, en dragen ze allen bij aan jouw HEEL ZIJN!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ontspanning in de OHM room duurt c.a. 40 minuten, de rest van de tijd besteden we aan het intake gesprek en het nagesprek.

Deze bijzondere sessie geeft de mogelijkheid om lekkerder in je lijf te zitten en een gelukkiger, liefdevoller en vervuld leven te beleven, en geeft je inzicht in je zielsmissie.

 

De orgonite healing room heeft een hoge frequentie en is uniek in Nederland!

De OHM behandeling laat je weer re-connecten met jouw goddelijk bewustzijn!

GUN JEZELF RUST, UIT RUST KOMT LEVENSKRACHT

 

 

Jouw bijdrage voor deze sessie van in het totaal 1 uur bedraagt 60,= euro  

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: praktijk Best Spirits

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

 

Lijkt het je ook leuk om te lezen hoe deze OHM-room tot stand is gekomen, klik dan op deze link https://jacquelinevandekoevering.nl/ohm-room/

 

Orgonite healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts

 

 

 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
Vandaag bij jacqueline geweest voor mijn Ohm behandeling. Ik vond het heel erg spannend, vooral omdat ik ook bang ben en zeker als ik niet weet wat ik kan verwachten. Gelukkig weet deze lieve vrouw wel hoe ze daarmee om moet gaan. Eerst een gesprekje daarna begon de behandeling. Ik mocht gaan liggen en het duurde even voordat ik mezelf kon overgeven. Ik hou namelijk graag touwtjes in handen en alles in de gaten 🙈. Op een gegeven moment zakte ik goed weg en ik voelde mijn lichaam voor het eerst in zijn geheel liggen ergens op. Normaal voelt het alsof ik zweef. Nu lag ik als een magnetisch blok vast op de behandeltafel. Ik heb veel dingen ervaren. Precies op de plekken waarmee ze bezig was. Ook met een bepaald soort piramide waarmee ze bezig was, leek het alsof een deel van mij omhoog erin gezogen werd. Er werd zelfs een orgonite van mijn hoofd “afgegooid”. Ook waren mijn darmen flink aan het rommelen.
Een mooie ervaring, waarbij ik benieuwd ben wat het me gaat brengen. In ieder geval heeft het wat rust gebracht en ik heb mezelf rust en tijd gegund, ook goede tips mogen ontvangen waarmee ik wat aan de slag mag en kan gaan. Ik ben blij dat ik deze mooie lieve warme vrouw heb mogen ontmoeten (al vaker) en dat ik ze vast nog vaker zal gaan ontmoeten! Bedankt voor alles alvast ❤️

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing

De Ohm heling was hemels. Onder een zoemende begeleiding van alle orgonite aanwezig in de ruimte werden mijn nutteloze energie kabels doorgeknipt. Duidelijke boodschap ontvangen nu spijkers met koppen gaan slaan. Alles verandert in positiviteit en ik heb de liefde en hartelijkheid met beide handen aangepakt. Chakra’s staan weer gunstig en open. Jacqueline bedankt mooi mens. Je hebt een plekje in mijn eregalerij. Groetjes Rick

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Lieve, mooie Jacqueline,
 
Ik hoop dat je het goed vindt dat ik je zo aanspreek. Het is hoe ik je zie.
 
Wat heb ik de afgelopen tijd veel teruggedacht aan de afspraak die ik met jou had. Wat je me hebt verteld en wat je bij me hebt geheeld.
 
Ik voel diepe dankbaarheid voor jouw rol in mijn proces.
Het heeft veel losgemaakt bij mij.
In de afgelopen weken heeft er ontzettend veel ontwikkeling bij mij plaatsgevonden. Steeds meer valt op zijn plek, vibreert naar de juiste richting.
 
Nu ben ik nog volop bezig met de informatie en energie vanuit de sessie, maar ik zou graag weer bij je terugkomen voor coaching en heling op mijn pad, wanneer het moment daar is.
Linda
 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
De eerste keer dat ik in de Ohm ruimte kwam, na een workshop Orgonites maken, vond ik het al heel bijzonder. De sterke energie was voor mij voelbaar. Een paar weken daarna kreeg ik mijn eerste Ohm behandeling. Jacqueline is zo’n fijne, lieve vrouw dat ik mij bij het eerste contact al heel vertrouwd voelde bij haar. De Ohm behandeling vond ik heel bijzonder. Na afloop vertelde Jacqueline wat ze had gevoeld en dat klopte precies! Ik voelde een soort van bevrijding de dagen na de behandeling. Ik vond het een geweldige ervaring!
De ervaring  van een cliënt na deze healing

Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. Mijn orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.

De ervaring  van een cliënt na deze healing

Ik heb in mijn leven al veel energetische behandelingen zoals reiki, asces bars, ayahuasca, lichtwerk mogen ondergaan. Wat ik tijdens deze OHM healing voelde overtreft al mijn vorige ervaringen. Direct toen ik op het bed ging liggen voelde ik me in een overgave van rust en liefde wegzakken. Ik was  volledig met mijn geest bij de behandeling, maar een deel van mij was heel ver en ontspannen in een ander gebied, waar ik licht, liefde en verbinding voelde. Ik heb nog niet eerder zo sterk de verbinding met mijn spirits gevoeld, ik weet dat ik door hen bijgepraat ben, maar kan me bewust nu nog niet alles herinneren. De energieën voelde ik tijdens de sessie door me heen stromen, er gebeurde heel veel in mijn lichaam, ik voelde dat ik energetisch veel aan het oplossen was. de kracht die uit Jacqueline’s handen komt is enorm sterk. Ze wist precies wanneer ze mij weer helemaal in mijn lichaam moest krijgen, en voelde feilloos de plekken in mijn lichaam aan die aandacht nodig hadden. Als magie bestaat, dan is het in de OHM room te beleven. Dankjewel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle orgonites, edelstenen, healing-tools en symbolen in deze ruimte zijn energetisch op elkaar afgestemd

 

 

 


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd