31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Orgonite Healing Massage

 (OHM)

 

 

 

 

 

 

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

 

 

 

OHM is een ontspannende transformatie healing en reading in-1, en werkt energetisch diep in op je lichaam en geest

OHM is de afkorting voor orgonite healing massage, een energetische behandeling in combinatie met een reading afgestemd op jouw energieveld

De Orgonite Healing en reading biedt hulp bij lichamelijke beperkingen maar ook bij psychische problemen zoals burn-out, slapeloosheid, onverklaarbare angsten, stress en allerlei andere spanning gerelateerde klachten. De healing zorgt ervoor dat jouw energieveld opgeschoond wordt, waardoor blokkades en stagnaties getransformeerd worden en er weer een volledige doorstroom in je lichaam kan plaatsvinden.

 

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Deze ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je hebben gemaakt, zonder dat jij jezelf hier bewust van bent. Ook negatieve patronen, zoals een negatief zelfbeeld of opgedane angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

 

Het is een verrassend eenvoudige en effectieve healingsvorm waarmee de chakra’s in het lichaam opnieuw wordt gesynchroniseerd. Alle cellen staan voortdurend met elkaar in verbinding, het is een compleet zelfsturend netwerk wat de positief helende energie aan elkaar doorseint, wat uiteindelijk resulteert in een natuurlijk herstel van het lichaam.De dichtheid van je energieveld komt door de sessie in beweging waardoor er in je lichaam voelbaar meer ruimte ontstaat, dit heeft tot gevolg dat jouw ziel alle ruimte krijgt in jouw eigen “sacred space” waardoor healing kan plaatsvinden.

De OHM is ook heerlijk om je energieveld op te laden en om je volledig te ontspannen. Het verhoogt direct je energiefrequentie en geeft een boost aan je immuunsysteem. Deze behandeling is ook voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte en lichamelijke en geestelijke ontspanning. Deze sessie neemt je even mee op reis naar delen waar je ziel behoefte aan heeft, dit kunnen vorige levens zijn, maar ook vergeten stukken uit dit leven, die van belang zijn voor je healingsproces.

Ik kijk mee in je energieveld, ik zie, hoor en voel wat er tijdens de behandeling met jouw lichaam gebeurt. Dit kunnen beelden zijn uit vorige levens, die gerelateerd zijn aan je huidige situatie, maar ook beelden die je inzicht geven en als wegwijzer dienen bij huidige vraagstukken die in je energieveld actief zijn. Na de behandeling deel ik met jou deze helderziende waarnemingen, zodat jij je bewust kunt worden wat er in je leven speelt, en hoe je dit kunt transformeren, of afgestemde actie op kunt nemen.

 

De sessie begint met een kort gesprek, waarin jij aangeeft waarin jouw verlangen tot transformatie ligt, op fysiek of emotioneel vlak.

 

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

In de orgonite ruimte staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. In de gehele room staan op elkaar afgestemde orgonites en edelstenen grid’s, die ik samen met de lichtwereld gecreëerd heb, deze orgonites zijn gevuld met vibraties van kosmische liefde, en dragen bij aan jouw HEEL zijn!

De behandeltafel staat in verbinding met de orgonite chakra piramides  die op de grond onder de behandeltafel in een uitgelijnd grid van edelstenen staan opgesteld; dit is de 1e trillings-laag.

 

Boven deze eerste laag ligt een glazen plaat met een patroon van kristallen, edelstenen en kleine chakra orgonite schijven; dit is de 2e trillingslaag. Deze tweede laag centraliseert op een harmonieuze wijze de energieën die de grote chakra orgonites vanuit de eerste laag uitzenden, deze KI (levensenergie) wordt als een laserstraal gebundeld en doet op een geheel natuurlijke wijze precies dát wat het mag doen. Deze interactieve helende waves van deze 2 lagen communiceren namelijk met elkaar door energie frequenties uit te wisselen. Ze staan in verbinding met de behandeltafel en met jou (omdat jij ook uit trillingen bestaat). Zo lossen de energetische blokkades en stagnaties in je lichaam op die door omstandigheden zoals ziekte, stress, boosheid, beperkte overtuigingen, negatief zelfbeeld in het lichaam vast zijn komen te zitten en die voor fysieke en/of mentale problemen zorgen.

 

Door mij af te stemmen op jouw energieveld, en goed te luisteren naar de informatie die de lichtwereld mij geeft, zorg ik ervoor dat ik met kristallen en kleine chakra orgonite bollen met mijn handen de energie naar de juiste delen in jouw lichaam begeleid. Door de verbinding met jouw energieveld, weet ik precies waar je lichaam behoefte aan heeft. De energetische massage, waarbij ik je voeten, hoofd, benen of buik zachtjes aanraak om de energietoevoer in je chakra’s zijn weg te laten vinden, voelt zacht en veilig aan. Alles gaat in jouw tempo, er is totaal geen haast.

Op een geheel natuurlijke wijze wordt door deze gebundelde levensenergie jouw zelfgenezend vermogen aangesproken, waardoor jouw fysiek en emotioneel lichaam zich op een unieke manier uitgebalanceerd en herstelt.

Terwijl je ontspannen op het bed ligt, kan je direct gaan merken dat de dichtheid van je aura/energieveld zachter wordt en open gaat staan. Je komt in een diepe laag van rust en ontspanning en je kan zelf gaan ervaren welke veranderingen op dat moment in je lichaam optreden. Op dat moment is je zelfgenezend vermogen actief aan de slag en zal je merken dat er een doorstroming en opschoning  in je lichaam plaats gaat vinden. Je kunt mogelijk lichamelijke sensaties ervaren, zoals tintelingen, draaiende bollen die in je lichaam waargenomen kunnen worden, zachte geluiden die in je lichaam te horen zijn, en zelfs visuele beelden. Deze kunnen allemaal een bijdrage leveren aan dit bijzonder mooie helende proces.

Tijdens deze sessie vullen healing, orgonites, kristallen, stilte, beleving, woorden, en zacht klinkende klanken elkaar op een bijzondere wijze aan, en dragen ze allen bij aan jouw HEEL ZIJN!

 

Deze bijzondere sessie geeft de mogelijkheid om lekkerder in je lijf te zitten en een gelukkiger, liefdevoller en vervuld leven te beleven, en geeft je inzicht in je zielsmissie.

GUN JEZELF RUST, UIT RUST KOMT LEVENSKRACHT

 

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing

Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. Mijn orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.

De ervaring  van een cliënt na deze healing

Ik heb in mijn leven al veel energetische behandelingen zoals reiki, asces bars, ayahuasca, lichtwerk mogen ondergaan. Wat ik tijdens deze OHM healing voelde overtreft al mijn vorige ervaringen. Direct toen ik op het bed ging liggen voelde ik me in een overgave van rust en liefde wegzakken. Ik was  volledig met mijn geest bij de behandeling, maar een deel van mij was heel ver en ontspannen in een ander gebied, waar ik licht, liefde en verbinding voelde. Ik heb nog niet eerder zo sterk de verbinding met mijn spirits gevoeld, ik weet dat ik door hen bijgepraat ben, maar kan me bewust nu nog niet alles herinneren. De energieën voelde ik tijdens de sessie door me heen stromen, er gebeurde heel veel in mijn lichaam, ik voelde dat ik energetisch veel aan het oplossen was. de kracht die uit Jacqueline’s handen komt is enorm sterk. Ze wist precies wanneer ze mij weer helemaal in mijn lichaam moest krijgen, en voelde feilloos de plekken in mijn lichaam aan die aandacht nodig hadden. Als magie bestaat, dan is het in de OHM room te beleven. Dankjewel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle orgonites, edelstenen, healing-tools en symbolen in deze ruimte zijn energetisch op elkaar afgestemd

 

 

Jouw bijdrage voor deze sessie van 1 uur: 65,= euro  Voor elk kwartier wat je langer nodig hebt betaal je 15,= euro extra

 

 

 

 

 

 

Locatie: praktijk Best Spirits

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

 

Lijkt het je ook leuk om te lezen hoe deze OHM-room tot stand is gekomen, klik dan op deze link https://jacquelinevandekoevering.nl/ohm-room/

 

Orgonite healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts

 


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd