Jacqske@rt: live with joy

Orgone-bron sessie

Voel jij je uitgeput en kan je wel een boost aan positieve zuivere levensenergie gebruiken?

Tijdens deze 15 tot 20 minuten durende orgone sessie, wordt jouw energieveld fysiek en mentaal uitgezuiverd en volledig opgeladen met pure levensenergie.

Van angst tot neerslachtigheid, stijve gewrichten soepel maken, tot het versneld helen van
wonden, een sessie op het orgone matras is een weldaad voor je fysieke lichaam, en zorgt tevens voor het loslaten van mentale spanning.

Tijdens de sessie lig jij comfortabel met kleding aan op het orgone matras, waar je toegedekt wordt met een warme dekens, en met een rustgevende muzikale 432 Hrtz frequentie in rust kunt ontspannen.

Het bed staat op een kristal grid met rozenkwarts, bergkristallen, en onder het bed is een grote bron code disk met asencie kristallen bevestigd.

Stagnatie en blokkades in je energieveld:

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. De uitdaging om onverwachte, nieuwe, of juist gewenste veranderingen te verwerken kan veel van je lichaam en geest vragen. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. 

Het oplossen van blokkades:

Deze sessie richt zich tot in de kern van je energieveld, op cellulair level, het 0-punt van de bron. Het brengt orde in chaos en activeert het zelf genezend vermogen van je lichaam. De sessie zorgt ervoor dat jouw energieveld op cellulair niveau opgeschoond wordt, waardoor de blokkades getransformeerd kunnen worden en een volledige doorstroom in je fysiek en etherisch lichaam kan plaatsvinden.

Wat is orgone energie en hoe werkt het?

Orgon is Ki- energie, een positieve kosmische levensenergie, en bestaat in een toegankelijke vorm in de atmosfeer die altijd om ons heen is. Alle levende wezens, planten zijn dan ook verbonden met de pulsatie en beweging die deze zuivere levensenergie met levenskracht op gang brengt. Het orgone matras is vanuit de basis gebaseerd op de theorie van Wilhelm Reich.

Het orgone matras is uit vele lagen alpaca wol met metaal opgebouwd, in combinatie met een koperen tensor ring en kristallen. Deze lagen organisch en niet organisch material zorgen ervoor dat de energie uit de omgeving aangetrokken wordt, gecentreerd, uitgezuiverd, en geleidelijk als gezonde KI-levens energie wordt terug gegeven aan het lichaam. Deze vitale levensenergie is in staat om de cellen tot op kern niveau te helen.

De tensor technologie is een uitvinding van onderzoeker en bio alchemist, Slim Spurling. Deze oneindige bron van de tensor energie heeft een heilzame effect op alle levensvormen. Het is een super geleider, die magnetische – onrustige energievelden neutraliseert, en heeft een heilzaam effect op alle levensvormen.  Het tensor veld zorgt voor een stabilisatie van het magnetische energieveld in het lichaam, en zorgt voor een herstructurering van water (waar ons lichaam het grootste deel uit bestaat)

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

Je bent welkom om deze unieke sessie bij mij te komen ervaren, een ware beleving voor je totale welzijn! 

 

Kort samengevat wat een sessie voor jou kan betekenen:

Onrustige energie in je lichaam mag los gelaten worden en uitgezuiverd. Vastzittende emoties vinden hierbij hun doorgang, waardoor je innerlijke rust mag ervaren

De orgone bron sessie heeft een postieve  invloed op al je cellen, legt nieuwe verbindingen en een positief rasterwerk aan in je lichaam. Blokkades in je lichaam worden losgetrild en uitgezuiverd

 

De opbouw van de sessie:

Bij binnenkomst hoor ik graag wat je klachten zijn, vanuit deze basis wordt de geschikte bron sessie tijd gekozen, dit kan 15 tot max 20 minuten duren. Je mag je schoenen uittrekken, en met kleding aan op het bed gaan liggen, waar je warm toegedekt zal worden. 

Tijdsduur 10 tot 20 minuten

Jouw bijdrage 35,= euro 

 

Het aantal sessies dat je nodig hebt weet alleen jij het antwoordt op, voel zelf in hoe frequent jij weer opnieuw ontladen en opgeladen wenst te worden!

 

Wil je thuis een orgone kussen gebruiken, bekijk dan deze link Orgone kussen – pillow Archieven – Jacqueline van de KoeveringDe orgone bron sessie vind plaats in mijn praktijk in Merselo (Gem. Venray)

Wil je een sessie definitief boeken, dan mag je deze betaling via de ideal link voldoen. De digitale factuur die je naar betaling ontvangt is je betaalbewijs en is de bevestiging van je boeking.

(Een aanvraag voor een boeking die niet vooraf betaald is kan niet ingepland worden)

Voor het plannen van een datum mag je mailen naar: info@mooistecreaties.nl


Algemene vragen:

Sessies die minimaal 24 uur van tevoren niet afgezegd worden, worden voor 100% in de rekening gebracht.

Moet ik een afspraak inplannen of kan ik gewoon langs komen?
Ik werk alleen op afspraak, zodat ik voor jou als mijn gast de tijd kan nemen.

Kan ik iemand meenemen?
Nee, je mag alleen komen. Neem je iemand mee, dan mag hij/zij in een andere ruimte op je wachten

Moet ik iets mee nemen?
Nee, ik zorg voor alles

Betaling: graag vooraf via de ideal link

Welke kleren trek ik aan:
Makkelijk zittende kleding zonder riem en capuchon