31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Quantum kristal healing

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

 

De kristal healing is een ontspannende en transformerende behandeling, een weldaad als cadeau aan jeZELF

In mijn praktijk heb ik een unieke en krachtige kristal kamer, die al voelbaar is als je er binnen stapt. In deze ruimte heb ik een energetische vortex gecreëerd waar helende kristallen, chakra orgonite’s, een groot vloer en plafond kristal-grid, in combinatie met Tachyon tools, uitgebalanceerd met elkaar samenwerken. Het bed heeft een orgone matras, waar ik volgens de theorie van Wilhelm Reich een helend matras heb gemaakt. De gehele kristal ruimte werkt dan ook als een krachtig quantumveld wat bijdraagt aan een ware metamorfose voor je lichamelijk en geestelijk welzijn. 

Door de zacht energetische aanrakingen in combinatie met het speciale healing bed en de nieuwetijds kristallen werkt dit op een zeer diep level in op je fysiek en energetisch lichaam.

Je waant je voor ruim 30 min in een andere wereld, een liefdevol veld van kosmische quantum energie. Door het lezen van je energieveld, leg ik eventuele stoorzenders die in je onderbewustzijn aanwezig zijn bloot, ik geef je een helder inzicht in je (terugkerende) vastzittende patronen, waardoor je dit bewust aan kunt kijken, en een positieve verschuiving in je energiesysteem plaats mag vinden.

Je bent welkom om deze unieke sessie bij mij in de krachtige kristal kamer te komen ervaren, een ware beleving voor je totale welzijn! 

 

De kristal healing sessie laat je weer re-connecten met jouw goddelijk bewustzijn!

GUN JEZELF RUST, UIT RUST KOMT LEVENSKRACHT EN GROEI

 

 

 

 

 

 

 

 

Stagnatie en blokkades in je energieveld: De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. De uitdaging om onverwachte, nieuwe, of juist gewenste veranderingen te verwerken kan veel van je lichaam en geest vragen. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Tevens leven we al geruime tijd in een wereld waar momenteeel veel gebeurd, hoe we dit zien, voelen en ervaren kan dan ook een behoorlijke invloed hebben op ons emotioneel geleidesysteem. Het compleet scenario aan diverse ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je maken, zonder dat jij jezelf hier volledig bewust van bent. Ook herhaalde patronen, zoals een negatief zelfbeeld of onverwerkte angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

Het oplossen van blokkades: De healing richt zich door de Tachyon op de kern van je energieveld, op cellulair level, het 0-punt van de bron, en het brengt orde in chaos. Een Tachyon is een deeltje dat sneller reist dan de lichtsnelheid. Tachyons bezielen fysieke materie vanuit spiritueel licht, en ruimen onrustige energie dus ook echt op, en activeren het zelf genezend vermogen van je lichaam. Tachyon energie stimuleert eenheidsgericht bewustzijn en harmoniseert je energieveld op het diepste niveau. De werking die hiervan uitgaat, straalt uit door alle niveaus van zowel je fysiek als spiritueel lichaam. Dit bevordert niet alleen je gezondheid, maar brengt ook spirituele groei en energetische bescherming.

Het krachtveld wat geactiveerd wordt tijdens de behandeling biedt hulp bij fysieke en/of mentale klachten, te denken valt aan burn-out, slapeloosheid, onverklaarbare angsten, stress en allerlei andere gerelateerde spanningsvelden. De sessie zorgt ervoor dat jouw energieveld op cellulair niveau opgeschoond wordt, waardoor de blokkades getransformeerd kunnen worden en een volledige doorstroom in je fysiek en etherisch lichaam kan plaatsvinden.

Energie in beweging: De behandeling is een unieke en effectieve healing sessie waarmee de chakra’s in het lichaam opnieuw worden gesynchroniseerd. Alle cellen staan voortdurend met elkaar in verbinding, het is een compleet zelfsturend netwerk wat de positief helende energie aan elkaar doorseint en uiteindelijk resulteert in een natuurlijk herstel van het lichaam. De dichtheid van je energieveld komt door de sessie in beweging waardoor er in je lichaam voelbaar meer ruimte ontstaat, dit heeft tot gevolg dat jouw ziel alle ruimte krijgt in jouw eigen “sacred space” waardoor het uitgebalanceerd wordt en healing kan plaatsvinden. Tijdens de sessie worden je lichaam en ziel in frequentie op elkaar afgestemd en weer herenigd, je komt weer in je eigen krachtveld te staan, en wordt weer opnieuw vanuit het aardse veld verbonden met het kosmisch netwerk.

Deze unieke healing sessie geeft je de mogelijkheid om lekkerder in je lichaam te zitten en een liefdevoller, gelukkiger en vervuld leven te hebben. De energie die tijdens deze sessie in jou wordt geactiveerd zorgt namelijk voor een boost aan positieve ontwikkelingen op cellulair gebied, op een geheel natuurlijke wijze zal dit dan manifesteren in je dagelijks leven. Het is namelijk je geboorterecht om gelukkig te zijn!

Opladen van je energiesysteem: Deze sessie is ook heerlijk om je energieveld op te laden en om je volledig te ontspannen. Het verhoogt direct je energiefrequentie en geeft een boost aan je immuunsysteem. Deze behandeling is ook voor iedereen die op zoek is naar meer rust, ruimte en lichamelijke en geestelijke ontspanning. Je gaat NIET onder hypnose, maar je mag je in een veilige bedding weg laten zakken in een diepe en zacht helende ontspanning van liefde en sereniteit.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat gebeurt er tijdens de behandeling? In de tachyon kristal kamer staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. Door de verbinding met jouw energieveld, weet ik precies waar je lichaam behoefte aan heeft. Tijdens deze sessie vullen zachte aanrakingen, nieuwetijdskristallen, orgonites, biologisch geurend aroma, stilte, beleving, zacht klinkende klanken, healing tools, koperen piramides en beleving elkaar op een bijzondere en geheel natuurlijke wijze aan. Deze combinatie draagt bij aan jouw HEEL ZIJN en groei in BEWUSTZIJN!

 

Neem tijdens de sessie je favoriete sieraad mee,  deze kan ik tijdens de sessievoor je opladen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Violet flame: Tijdens de sessie werk ik met de energie van de violet flame, dit zuivere lila/paars licht komt uit de 7e goddelijke straal. Het licht met haar hoge frequentie heeft de eigenschap om dwars door alle fysieke en emotionele lagen heen te gaan, om de cellen in je lichaam van binnenuit van oude pijn en blokkades te helen. Ik gebruik hier o.a. afgestemde violet flame orgonites voor, en verbind me met de genezende kracht van St.Germain.

 

Waarneming van je energieveld:  Ik kijk en voel tijdens de sessie mee wat er in je energievel mag plaatsvinden. Ik zie, hoor of voel wat er tijdens de healing met jouw lichaam gebeurt. Dit kan informatie zijn die inzicht mag geven in je huidige situatie en die als wegwijzer dient voor jouw huidige levensvraagstuk. Waar nodig zal ik in het kort tijdens het nagesprek deze waarnemingen met je delen, dit teken ik tevens voor je uit.

 

Tijdens de sessie kan je het volgende ervaren:

Een verscheidenheid aan lichamelijke sensaties zoals een gevoel van warmte, gewichtloosheid, opgetild worden, zwaarte, tintelingen, expansie van je energieveld. Het kan zijn dat je de energie in beweging voelt komen. Gedachten of heldere beelden, herinneringen van huidige of van vorig levens kunnen tijdelijk geactiveerd worden in je bewustzijn, bedoelt om bij te dragen aan het healingsproces. Je kunt een heldere visie ontvangen van je levensdoel, of een bewustzijnservaring die zich uitstrekt tot in het kosmisch veld, of je neemt geen sensaties waar, maar voelt je diep ontspannen in elke vezel van je lichaam.

Het is gebleken dat de activatie van je energieveld tevens inzicht kan geven in je zielsmissie. Ook als je leven op fysiek, relationeel, materieel of emotioneel gebied vastgelopen lijkt te zijn en je verlangt naar dat ene doorbraak moment kan de healing sessie het energetische duwtje in de juiste richting zijn. Hier zijn al mooie resultaten van mijn gasten door behaald.

 

ERVARINGEN NA DE SESSIE

Verminderde pijn of blokkades

De lichaamsontgifting wordt geoptimaliseerd

Activering van zelfgenezend vermogen

In evenwicht brengen van beide hersenhelften

Verbeterde immuun functie

Heldere geest, gezuiverd lichaam

Innerlijke rust, uitgebalanceerd zenuwstelsel

Vergroting van het spiritueel bewustzijn

Doorstroom van de chakra’s

Geliefd voelen door de lichtwereld

Toename van zelfliefde en levensvreugde

Plotselinge doorbraken in gestagneerde situaties

Beter slapen, meer ontspanning ervaren

Terugwinning van de volle levenskracht (prana)

Veel mensen voelen zich totaal ontspannen of energiek, andere bemerken een veranderde staat van bewustzijn. Er zijn mensen bij die helemaal geen ervaring hebben na de sessie, maar waar nadien pas de nodige sensaties, of veranderingen te bemerken zijn.

 

Nazorg

Na de sessie bij thuiskomst is veel water drinken en rust nemen is belangrijk. Dit omdat er veel afvalstoffen vrij komen, die je lichaam mogen verlaten. Je lichaam hier de tijd voor geven is van belang.In de eerste sessie kan er heel veel energetisch  in je lichaam geactiveerd worden, en kan je de werking voelen van de chakra activatie. Vermoeidheid of een griepigerig gevoel kan tijdelijk ontstaan. Het regelmatig activeren en uitbalanceren verbetert de gezondheid dan ook enorm, en heeft een sterk werkend effect op de totale gezondheid.

 

Energetisch onderhoud en advies

Om je energetisch lichaam optimaal te upgraden is het van belang om een serie van 3 sessies om de 2 á 3 weken te ondergaan, zodat op cellulair niveau vanuit de kern van je essentie de activatie verder op een natuurlijke wijze zowel in je interne als externe wereld een match mag worden met de hoge trilling van het 5-dimensionale energieveld.

Het advies is om de 5 á 6 weken een “onderhoud” sessie te ondergaan, maar uiteraard verteld jouw intuïtie wat goed is voor jou!

 

De behandeling in deze kristalkamer is dan uniek in Nederland en is ook zeer bijzonder. Een soortgelijke Tachyon ruimte is tevens in Sedona (Amerika) te vinden. https://tachyonwellnesssedona.com/tachyon-chamber-design/ 

 

Tijdsduur:

De ontspannende behandeling duurt c.a. 30 minuten, waarin je comfortabel met je kleding aan op het bed ligt.  De resterende tijd wordt besteed aan het intake gesprek en het nagesprek, wat veel verheldering mag brengen.

Jouw bijdrage voor deze sessie bedraagt per 1 nov 65,= euro 

 

Heb je na deze sessie nog meer vragen, dan kan je nog max een half uur bijboeken, dit bedraagt 20,=- euro en mag contant worden voldaan.

 

Tarief en tips healing sessie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie: praktijk Best Spirits

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

 

De healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts

 De ervaring van een cliënt na deze healing

Lieve Jacqueline,

Ik kwam direct thuis toen ik jouw praktijk binnen stapte. Wat een prachtig liefdes veld heb jij neer gezet, ik was er van onder de indruk. Ik ven je enorm dankbaar voor de inzichten die je mij hebt geboden, je hebt de wortels van ver verstopte blokkades in mijn systeem weten bloot te leggen, oude pijnstukken die ik zelf nooit helder heb kunnen krijgen wist jij voor mij duidelijk te verwoorden en uit te tekenen. De healing sessie bracht mij diepe rust, een seriniteit van rust en overgave mocht over mij heen komen, iets wat ik jaren niet meer zo sterk heb gevoeld. Als magie bestaat dan is het echt in jouw kristal healing room te vinden. Dank dank!

 De ervaring van een cliënt na deze healing

Wat een rust kwam er over mij heen. Ik voelde me gespannen toen ik bij je binnenkwam, maar dat verdween al heel snel toen ik in de prachtige kristal kamer op het bed plaats mocht nemen. Het was alsof ik een sprookje binnenstapte waar ik direct een grote overgave voelde in wat er mocht gebeuren. Jacqueline wat een magisch mooie plek heb jij gerealiseerd die zo veilig en liefdevol voelt. Dankjewel voor wat je voor mij hebt mogen doen, het was een ervaring die ik niet had willen missen. Ik weet nu waar ik terecht kan om mijn batterij op te laden, en mezelf onder te dompelen in een bad van liefde en magie!

 De ervaring van een cliënt na deze healing

Mooie engel, ik weet zeker dat ik jou aan het voeteneind van het healingbed zag staan, en je veranderde in een engel van licht. Ik ben onder de indruk van wat ik zag, en van wat ik in mijn lichaam mocht voelen. Ik voel me weer in mijn kracht staan, je was zo duidelijk in het verwoorden van waar mijn blokkades lagen. Dat je dit voor mij wist uit te tekenen, zonder dat je hier van wist was ik heel erg verrast over. Je hebt de puntjes voor mij op de i weten te zetten, ik begrijp nu pas hoe diep ik in de put zat, en hoe krachtig ik hier weer uit ben gekomen dank zij jou. Dankbaar dat ik op jouw pad mocht komen. Ik zie je snel weer, liefs

 De ervaring van een cliënt na deze healing

Lieve Jacqueline, het was of ik eindelijk thuis mocht komen toen ik jouw kristalkamer binnen liep. Herinneringen uit Lumurië, een gevoel dat ik het energieveld al elders ooit gevoeld had, gaven mij direct een diep berustend gevoel van overgave op wat komen ging. Eenmaal ligggend op het bed voelde ik direct een sterke vortex rond mijn zonnevlecht vibreren, de heerlijke geurende olie en de liefdevolle muziek lieten mij in een diepe rust zakken. Ik kan me nog heugen dat ik meerdere malen voelde dat ik boven het bed zweefde, en dat er een groot engel achtig lichtwezen bij mij stond. Ik heb zelfs met mijn ogen dicht een prachtig kleuren spectalel gezien, en coderingen die ik via mijn hart binnen zag komen. Ik kan het allemaal niet meer precies benoemen, maar het voelde alsof ik een was met het groot kosmisch veld. Wat bijzonder te benoemen is dat ik enkele dagen na deze healing sessie grote inzichten mocht ontvangen die voor doorbraken hebben gezorgd binnen mijn bedrijf. Je hebt mij tijdens het nagesprek zoveel inzicht gegeven door mij helder in te laten zien waar mijn blokkades lagen, en vooral hoe ik nu verder mag. DANK!

 De ervaring van een cliënt na deze healing

Ik boekte deze bijzondere sessie bij Jacqueline omdat ik steeds weer in dezelfde herhaaldelijke patronen bepaalde situaties meemaakte. Ook heb ik jaren lang restless legs gehad, die mij nachten wakker hielden. Ik ben nog steeds onder de indruk van wat mij tijdens de ohm sessie mocht overkomen, of liever wat ik mocht ervaren. Ik noem het een grote warme lila deken die over mij heen werd gelegd, enkel door op het ohm bed te liggen, en de aanrakingen van jacqueline te mogen voelen. Ik voelde me diep wegzakken in een totale overgave en ontspanning, en kwam voor mijn gevoel in een “niemands’ land terecht waar ik me gedragen voelde in liefde en warmte. Het voelde heel anders dan onder hypnose zijn, eerder een diepe connectie met het grote kosmisch veld en de aanwezigheid van jacqueline. Het is in woorden moeilijk te weerleggen wat er in de 35 minuten mocht gebeuren, maar magisch was het wel! Ik heb na deze sessie een grote rust over me heen gekregen, en word niet meer gestoord door de onrustige benen die mij in de nacht wakker hielden. Lieve jacqueline bedankt voor je liefdevolle energie, het mogelijk maken van deze unieke behandeling, en het warme welkom thuis gevoel wat je me hebt gegeven. Liefs U.V

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Vandaag bij jacqueline geweest voor mijn Ohm behandeling. Ik vond het heel erg spannend, vooral omdat ik ook bang ben en zeker als ik niet weet wat ik kan verwachten. Gelukkig weet deze lieve vrouw wel hoe ze daarmee om moet gaan. Eerst een gesprekje daarna begon de behandeling. Ik mocht gaan liggen en het duurde even voordat ik mezelf kon overgeven. Ik hou namelijk graag touwtjes in handen en alles in de gaten 🙈. Op een gegeven moment zakte ik goed weg en ik voelde mijn lichaam voor het eerst in zijn geheel liggen ergens op. Normaal voelt het alsof ik zweef. Nu lag ik als een magnetisch blok vast op de behandeltafel. Ik heb veel dingen ervaren. Precies op de plekken waarmee ze bezig was. Ook met een bepaald soort piramide waarmee ze bezig was, leek het alsof een deel van mij omhoog erin gezogen werd. Er werd zelfs een orgonite van mijn hoofd “afgegooid”. Ook waren mijn darmen flink aan het rommelen.
Een mooie ervaring, waarbij ik benieuwd ben wat het me gaat brengen. In ieder geval heeft het wat rust gebracht en ik heb mezelf rust en tijd gegund, ook goede tips mogen ontvangen waarmee ik wat aan de slag mag en kan gaan. Ik ben blij dat ik deze mooie lieve warme vrouw heb mogen ontmoeten (al vaker) en dat ik ze vast nog vaker zal gaan ontmoeten! Bedankt voor alles alvast ❤️

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Dag Lieve Jacqueline,
 
Wat een bijzondere ervaring heb ik in jouw mooie kristalkamer mogen ontvangen en dank voor jouw liefdevolle aanwezigheid.
 
De ervaring  van een cliënt na deze healing

De Ohm heling was hemels. Onder een zoemende begeleiding van alle orgonite aanwezig in de ruimte werden mijn nutteloze energie kabels doorgeknipt. Duidelijke boodschap ontvangen nu spijkers met koppen gaan slaan. Alles verandert in positiviteit en ik heb de liefde en hartelijkheid met beide handen aangepakt. Chakra’s staan weer gunstig en open. Jacqueline bedankt mooi mens. Je hebt een plekje in mijn eregalerij. Groetjes Rick

 

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Lieve, mooie Jacqueline,
 
Ik hoop dat je het goed vindt dat ik je zo aanspreek. Het is hoe ik je zie.
 
Wat heb ik de afgelopen tijd veel teruggedacht aan de afspraak die ik met jou had. Wat je me hebt verteld en wat je bij me hebt geheeld.
 
Ik voel diepe dankbaarheid voor jouw rol in mijn proces.
Het heeft veel losgemaakt bij mij.
In de afgelopen weken heeft er ontzettend veel ontwikkeling bij mij plaatsgevonden. Steeds meer valt op zijn plek, vibreert naar de juiste richting.
 
Nu ben ik nog volop bezig met de informatie en energie vanuit de sessie, maar ik zou graag weer bij je terugkomen voor coaching en heling op mijn pad, wanneer het moment daar is.
Linda
 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
De eerste keer dat ik in de Ohm ruimte kwam, na een workshop Orgonites maken, vond ik het al heel bijzonder. De sterke energie was voor mij voelbaar. Een paar weken daarna kreeg ik mijn eerste Ohm behandeling. Jacqueline is zo’n fijne, lieve vrouw dat ik mij bij het eerste contact al heel vertrouwd voelde bij haar. De Ohm behandeling vond ik heel bijzonder. Na afloop vertelde Jacqueline wat ze had gevoeld en dat klopte precies! Ik voelde een soort van bevrijding de dagen na de behandeling. Ik vond het een geweldige ervaring!
De ervaring  van een cliënt na deze healing

Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. Mijn orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.

De ervaring  van een cliënt na deze healing

Ik heb in mijn leven al veel energetische behandelingen zoals reiki, asces bars, ayahuasca, lichtwerk mogen ondergaan. Wat ik tijdens deze OHM healing voelde overtreft al mijn vorige ervaringen. Direct toen ik op het bed ging liggen voelde ik me in een overgave van rust en liefde wegzakken. Ik was  volledig met mijn geest bij de behandeling, maar een deel van mij was heel ver en ontspannen in een ander gebied, waar ik licht, liefde en verbinding voelde. Ik heb nog niet eerder zo sterk de verbinding met mijn spirits gevoeld, ik weet dat ik door hen bijgepraat ben, maar kan me bewust nu nog niet alles herinneren. De energieën voelde ik tijdens de sessie door me heen stromen, er gebeurde heel veel in mijn lichaam, ik voelde dat ik energetisch veel aan het oplossen was. de kracht die uit Jacqueline’s handen komt is enorm sterk. Ze wist precies wanneer ze mij weer helemaal in mijn lichaam moest krijgen, en voelde feilloos de plekken in mijn lichaam aan die aandacht nodig hadden. Als magie bestaat, dan is het in de OHM room te beleven. Dankjewel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle orgonites, edelstenen, healing-tools en symbolen in deze ruimte zijn energetisch op elkaar afgestemd

 

 

 


Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd