Jacqske@rt: live with joy

Kristal-Tensor-healing sessie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is merkaba.jpg
Een bijzondere healing sessie in de kristal-tensor-kamer

In mijn praktijk heb ik een unieke en krachtige kristal kamer, die al voelbaar is als je er binnen stapt. In deze ruimte heb ik een energetische vortex gecreëerd waar Tensor licht ringen, helende kristallen, chakra orgonite's, een groot vloer en plafond kristal-grid, in combinatie Tensor en Tachyon tools, uitgebalanceerd met elkaar samenwerken. Het bed heeft een orgone matras, volgens de basis theorie van Wilhelm Reich. De gehele kristal ruimte werkt dan ook als een krachtig quantumveld wat bijdraagt aan je lichamelijk en geestelijk welzijn, je bent namelijk je eigen krachtige healer. 

Wat je kunt ervaren: Je waant je tijdens deze sessie in een andere wereld, waar zuivere levensenergie roterend door jouw lichaam te voelen is, en waar het licht en de levensflow vanuit jouw cellen aangeraakt mogen worden, waardoor jij weer in je krachtveld mag komen

Kom heerlijk genieten in een liefdevol veld van lichtenergie
YOUR BODY LOVES YOU, LOVE IT BACK!

Je bent welkom om deze unieke sessie bij mij te komen ervaren, een ware beleving voor je totale welzijn! 

Stagnatie en blokkades in je energieveld: 

De meeste klachten hebben hun oorsprong in het energieveld rondom je lichaam. De uitdaging om onverwachte, nieuwe, of juist gewenste veranderingen te verwerken kan veel van je lichaam en geest vragen. Onverwerkte fysieke of emotionele ervaringen zijn bijna altijd triggerpunten die de blokkades in je lichaam veroorzaken, deze blokkades zitten als een stoorzender op je psychische hardware wat voor allerlei beperkingen en pijnen kan zorgen. Tevens leven we al geruime tijd in een wereld waar momenteel veel gebeurd, hoe we dit zien, voelen en ervaren kan dan ook een behoorlijke invloed hebben op ons emotioneel geleide systeem. Het compleet scenario aan diverse ervaringen kunnen vaak een heftige impact op je maken, zonder dat jij jezelf hier volledig bewust van bent. Ook herhaalde patronen, zoals een negatief zelfbeeld of onverwerkte angsten kunnen voor een flinke stagnatie in je lichaam zorgen.

Het oplossen van blokkades: 

Deze sessie richt zich tot in de kern van je energieveld, op cellulair level, het 0-punt van de bron. Het brengt orde in chaos en activeert het zelf genezend vermogen van je lichaam. De sessie zorgt ervoor dat jouw energieveld op cellulair niveau opgeschoond wordt, waardoor de blokkades getransformeerd kunnen worden en een volledige doorstroom in je fysiek en etherisch lichaam kan plaatsvinden. Het mooie is dat  bewustwording van onze pijnen, blokkades en uitdagingen de sleutel tot zelf healing geeft, de Germaanse geneeskunde is binnen mijn werk een prachtig handvat hiervoor.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220530_100923-1024x634.jpg

Inzichten en doorbraken: 

Wat tijdens de complete sessie voor jou aan mag dienen zal ik met je delen. Dit zijn heldere inzichten die betrekking hebben op fysieke klachten, ik leg letterlijk en figuurlijk mijn vinger op jouw pijnlijke plek om deze in de basis van de vastzittende wortel te helen. Omdat ik verder kan kijken dan onze aardse werkelijkheid ons laat zien, kan ik voor jou de situaties (vaak in de vorm van oude overtuigingen) helder maken, en kan ik op die energetische blokkades specifieker de healing inzetten. Jouw energieveld is zo ontzettend slim, dat het direct gaat reageren op de ontvangen inzichten, en op celniveau als een energetische gum de vastzittende energie gaat opschonen. 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220530_095903-690x1024.jpg

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

 In de kristal kamer staat een comfortabele behandeltafel. Hier mag jij met kleding aan liggend op plaats nemen. Tijdens deze sessie vullen zachte aanrakingen, tensor energie tools, nieuwetijdskristallen, orgonites, biologisch geurend aroma, stilte, beleving, zacht klinkende klanken, koperen piramides en beleving elkaar op een bijzondere en geheel natuurlijke wijze aan. Deze combinatie draagt bij aan jouw HEEL ZIJN en groei in BEWUSTZIJN! Ik reik de energie in woorden en aanraking alleen aan, jouw slim zelfgenezend vermogen doet de rest!

Kort samengevat wat een sessie voor jou kan betekenen:

Je chakra's worden in balans gebracht, wat voor een innerlijke rust zorgt en een harmonische uitlijning van je energielichaam. Er vind een grote schoonmaak plaats van je chakra systeem

Bewustwording van  energetische blokkades, transformeren van lichamelijke en geestelijke pijn

Ontvangen van heldere en helende inzichten

Doorbreken van oude energielijntjes van situaties die in jou in je leven domineerde

Onrustige energie in je lichaam mag los gelaten worden en uitgezuiverd. Vastzittende emoties vinden hierbij hun doorgang, waardoor je innerlijke rust mag ervaren

De healingsessie heeft een postieve  invloed op al je cellen, legt nieuwe verbindingen en een positief rasterwerk aan in je lichaam. Blokkades in je lichaam worden losgetrilt en uitgezuiverd

Stimulatie van je bewustzijnsgroei, je wordt een match met synchroniteiten en het veld van kosmisch bewustzijn, het vergroot je inzichten en intuitie
 

Tijdsduur: 

1 uur, met voor en nagesprek inbegrepen

Jouw bijdrage 65,= euro

Voel je dat je nog verdere diepgang en helderheid wilt krijgen op levensvraagstukken die spelen, dan raad ik een 1-op-1 soul connectie sessie aan als aanvulling op de healing in de kristal/tensor kamer. Deze soul-connectie zal dan vooraf aan de healing sessie plaats kunnen vinden. Of je boekt een ander geschikt moment voor jou. Deze sessie bedraagt tevens 65,= euro, en duurt max 1 uur.

Soul contact 1-op-1 - Jacqueline van de Koevering

Mail naar: info@mooistecreaties.nl om een afspraak in te plannen

Liefs Jacqueline

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is plafond-grid.png
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kristal-wand-2-1024x504.jpg

Tarief healing sessies 

 

Gevestigd Best (Noord-Brabant)

De healing is geen vervanging van een behandeling door een medisch arts

 De ervaring van een cliënt na deze healingLieve Jacqueline,

Ik kwam direct thuis toen ik jouw praktijk binnen stapte. Wat een prachtig liefdes veld heb jij neer gezet, ik was er van onder de indruk. Ik ven je enorm dankbaar voor de inzichten die je mij hebt geboden, je hebt de wortels van ver verstopte blokkades in mijn systeem weten bloot te leggen, oude pijnstukken die ik zelf nooit helder heb kunnen krijgen wist jij voor mij duidelijk te verwoorden en uit te tekenen. De healing sessie bracht mij diepe rust, een seriniteit van rust en overgave mocht over mij heen komen, iets wat ik jaren niet meer zo sterk heb gevoeld. Als magie bestaat dan is het echt in jouw kristal healing room te vinden. Dank dank! De ervaring van een cliënt na deze healing

Wat een rust kwam er over mij heen. Ik voelde me gespannen toen ik bij je binnenkwam, maar dat verdween al heel snel toen ik in de prachtige kristal kamer op het bed plaats mocht nemen. Het was alsof ik een sprookje binnenstapte waar ik direct een grote overgave voelde in wat er mocht gebeuren. Jacqueline wat een magisch mooie plek heb jij gerealiseerd die zo veilig en liefdevol voelt. Dankjewel voor wat je voor mij hebt mogen doen, het was een ervaring die ik niet had willen missen. Ik weet nu waar ik terecht kan om mijn batterij op te laden, en mezelf onder te dompelen in een bad van liefde en magie!

 De ervaring van een cliënt na deze healingMooie engel, ik weet zeker dat ik jou aan het voeteneind van het healingbed zag staan, en je veranderde in een engel van licht. Ik ben onder de indruk van wat ik zag, en van wat ik in mijn lichaam mocht voelen. Ik voel me weer in mijn kracht staan, je was zo duidelijk in het verwoorden van waar mijn blokkades lagen. Dat je dit voor mij wist uit te tekenen, zonder dat je hier van wist was ik heel erg verrast over. Je hebt de puntjes voor mij op de i weten te zetten, ik begrijp nu pas hoe diep ik in de put zat, en hoe krachtig ik hier weer uit ben gekomen dank zij jou. Dankbaar dat ik op jouw pad mocht komen. Ik zie je snel weer, liefs De ervaring van een cliënt na deze healing

Lieve Jacqueline, het was of ik eindelijk thuis mocht komen toen ik jouw kristalkamer binnen liep. Herinneringen uit Lumurië, een gevoel dat ik het energieveld al elders ooit gevoeld had, gaven mij direct een diep berustend gevoel van overgave op wat komen ging. Eenmaal ligggend op het bed voelde ik direct een sterke vortex rond mijn zonnevlecht vibreren, de heerlijke geurende olie en de liefdevolle muziek lieten mij in een diepe rust zakken. Ik kan me nog heugen dat ik meerdere malen voelde dat ik boven het bed zweefde, en dat er een groot engel achtig lichtwezen bij mij stond. Ik heb zelfs met mijn ogen dicht een prachtig kleuren spectalel gezien, en coderingen die ik via mijn hart binnen zag komen. Ik kan het allemaal niet meer precies benoemen, maar het voelde alsof ik een was met het groot kosmisch veld. Wat bijzonder te benoemen is dat ik enkele dagen na deze healing sessie grote inzichten mocht ontvangen die voor doorbraken hebben gezorgd binnen mijn bedrijf. Je hebt mij tijdens het nagesprek zoveel inzicht gegeven door mij helder in te laten zien waar mijn blokkades lagen, en vooral hoe ik nu verder mag. DANK! De ervaring van een cliënt na deze healing

Ik boekte deze bijzondere sessie bij Jacqueline omdat ik steeds weer in dezelfde herhaaldelijke patronen bepaalde situaties meemaakte. Ook heb ik jaren lang restless legs gehad, die mij nachten wakker hielden. Ik ben nog steeds onder de indruk van wat mij tijdens de ohm sessie mocht overkomen, of liever wat ik mocht ervaren. Ik noem het een grote warme lila deken die over mij heen werd gelegd, enkel door op het ohm bed te liggen, en de aanrakingen van jacqueline te mogen voelen. Ik voelde me diep wegzakken in een totale overgave en ontspanning, en kwam voor mijn gevoel in een "niemands' land terecht waar ik me gedragen voelde in liefde en warmte. Het voelde heel anders dan onder hypnose zijn, eerder een diepe connectie met het grote kosmisch veld en de aanwezigheid van jacqueline. Het is in woorden moeilijk te weerleggen wat er in de 35 minuten mocht gebeuren, maar magisch was het wel! Ik heb na deze sessie een grote rust over me heen gekregen, en word niet meer gestoord door de onrustige benen die mij in de nacht wakker hielden. Lieve jacqueline bedankt voor je liefdevolle energie, het mogelijk maken van deze unieke behandeling, en het warme welkom thuis gevoel wat je me hebt gegeven. Liefs U.VDe ervaring  van een cliënt na deze healing

Vandaag bij jacqueline geweest voor mijn Ohm behandeling. Ik vond het heel erg spannend, vooral omdat ik ook bang ben en zeker als ik niet weet wat ik kan verwachten. Gelukkig weet deze lieve vrouw wel hoe ze daarmee om moet gaan. Eerst een gesprekje daarna begon de behandeling. Ik mocht gaan liggen en het duurde even voordat ik mezelf kon overgeven. Ik hou namelijk graag touwtjes in handen en alles in de gaten 🙈. Op een gegeven moment zakte ik goed weg en ik voelde mijn lichaam voor het eerst in zijn geheel liggen ergens op. Normaal voelt het alsof ik zweef. Nu lag ik als een magnetisch blok vast op de behandeltafel. Ik heb veel dingen ervaren. Precies op de plekken waarmee ze bezig was. Ook met een bepaald soort piramide waarmee ze bezig was, leek het alsof een deel van mij omhoog erin gezogen werd. Er werd zelfs een orgonite van mijn hoofd “afgegooid”. Ook waren mijn darmen flink aan het rommelen.
Een mooie ervaring, waarbij ik benieuwd ben wat het me gaat brengen. In ieder geval heeft het wat rust gebracht en ik heb mezelf rust en tijd gegund, ook goede tips mogen ontvangen waarmee ik wat aan de slag mag en kan gaan. Ik ben blij dat ik deze mooie lieve warme vrouw heb mogen ontmoeten (al vaker) en dat ik ze vast nog vaker zal gaan ontmoeten! Bedankt voor alles alvast ❤️


De ervaring  van een cliënt na deze healing
Dag Lieve Jacqueline,

 

Wat een bijzondere ervaring heb ik in jouw mooie kristalkamer mogen ontvangen en dank voor jouw liefdevolle aanwezigheid.

 De ervaring  van een cliënt na deze healing

De Ohm heling was hemels. Onder een zoemende begeleiding van alle orgonite aanwezig in de ruimte werden mijn nutteloze energie kabels doorgeknipt. Duidelijke boodschap ontvangen nu spijkers met koppen gaan slaan. Alles verandert in positiviteit en ik heb de liefde en hartelijkheid met beide handen aangepakt. Chakra's staan weer gunstig en open. Jacqueline bedankt mooi mens. Je hebt een plekje in mijn eregalerij. Groetjes Rick

De ervaring  van een cliënt na deze healing
Lieve, mooie Jacqueline,
 
Ik hoop dat je het goed vindt dat ik je zo aanspreek. Het is hoe ik je zie.
 
Wat heb ik de afgelopen tijd veel teruggedacht aan de afspraak die ik met jou had. Wat je me hebt verteld en wat je bij me hebt geheeld.
 
Ik voel diepe dankbaarheid voor jouw rol in mijn proces.
Het heeft veel losgemaakt bij mij.
In de afgelopen weken heeft er ontzettend veel ontwikkeling bij mij plaatsgevonden. Steeds meer valt op zijn plek, vibreert naar de juiste richting.
 
Nu ben ik nog volop bezig met de informatie en energie vanuit de sessie, maar ik zou graag weer bij je terugkomen voor coaching en heling op mijn pad, wanneer het moment daar is.
Linda
 
De ervaring  van een cliënt na deze healing
De eerste keer dat ik in de Ohm ruimte kwam, na een workshop Orgonites maken, vond ik het al heel bijzonder. De sterke energie was voor mij voelbaar. Een paar weken daarna kreeg ik mijn eerste Ohm behandeling. Jacqueline is zo’n fijne, lieve vrouw dat ik mij bij het eerste contact al heel vertrouwd voelde bij haar. De Ohm behandeling vond ik heel bijzonder. Na afloop vertelde Jacqueline wat ze had gevoeld en dat klopte precies! Ik voelde een soort van bevrijding de dagen na de behandeling. Ik vond het een geweldige ervaring!


De ervaring  van een cliënt na deze healing

Jacqueline heeft een zuivere verbinding met de 5e dimensie en toegang tot herinneringen aan vorige levens. Mijn orgonite verbeeldt een diepe herinnering aan de verzonken stad Atlantis en de rol van de zee, het strand, de herinnering aan- en het verlies van- liefde en zoveel meer. Tot in detail viel alles samen met de kernmomenten en thema’s van mijn huidige leven en met de herinneringen die ik heb opgedaan tijdens eerdere regressies. Jacqueline kon dit alles onmogelijk weten. Gevolgd door de healing zelf die ik nauwelijks in woorden kan beschrijven (en daar ook te persoonlijk voor voelt). Maar wat een krachtveld is er in die orgonite healing room en wat een prachtige healer is Jacqueline.De ervaring  van een cliënt na deze healing

Ik heb in mijn leven al veel energetische behandelingen zoals reiki, asces bars, ayahuasca, lichtwerk mogen ondergaan. Wat ik tijdens deze OHM healing voelde overtreft al mijn vorige ervaringen. Direct toen ik op het bed ging liggen voelde ik me in een overgave van rust en liefde wegzakken. Ik was  volledig met mijn geest bij de behandeling, maar een deel van mij was heel ver en ontspannen in een ander gebied, waar ik licht, liefde en verbinding voelde. Ik heb nog niet eerder zo sterk de verbinding met mijn spirits gevoeld, ik weet dat ik door hen bijgepraat ben, maar kan me bewust nu nog niet alles herinneren. De energieën voelde ik tijdens de sessie door me heen stromen, er gebeurde heel veel in mijn lichaam, ik voelde dat ik energetisch veel aan het oplossen was. de kracht die uit Jacqueline's handen komt is enorm sterk. Ze wist precies wanneer ze mij weer helemaal in mijn lichaam moest krijgen, en voelde feilloos de plekken in mijn lichaam aan die aandacht nodig hadden. Als magie bestaat, dan is het in de OHM room te beleven. Dankjewel!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is by_birdy-9999_91-1024x683.png

Alle foto's en teksten op deze website zijn eigendom van Jacqueline van de Koevering. Deze mogen zonder toestemming NIET worden verveelvoudigd of worden gekopieerd