Jacqske@rt: live with joy

Afgestemde orgonite

 

Deze magisch mooie energetische kunst creaties die mogen ontstaan zijn energetisch verweven met het energieveld van mijn klant. Het zijn dus niet alleen mooie objecten om te zien, maar zijn zorgvuldig laag op laag opgebouwd met edelstenen, mineralen, metalen, hars, andere natuurmaterialen en zuivere liefde. De bundel van informatie die ik tijdens het afstemproces via jouw foto ontvang, vertaal ik in de orgonite. Je ontvangt dan ook geen “standaard” gekleurde laagjes orgonite,  maar een waar kunstwerk, exact afgestemd op jouw trillingsfrequentie. Elk onderdeel wat ik verwerk vertaald een deel van de boodschap die voor jou mag ontstaan, de complete kunst creatie vormt met alle elementen een grote liefdes bundel van licht en pure levensenergie. Een bijzonder prachtige kunstcreatie die jou in liefde mag dienen in de levensfase waar jij je nu in bevind, en die je raakt op zielsniveau.

 

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik verbind me met jouw energieveld via jouw naam, foto en datum van geboorte. Ik wordt hierdoor met beelden door jouw energieveld geleid, wat inhoud dat ik delen van vorige levens mag zien en stukken uit dit leven die voor jou van waarde zijn en die een belangrijke sleutel zijn om jouw ziel ondersteunend te zijn in dit aardse leven. Ik hoor en zie welke vormen, edelstenen en in jouw orgonite mogen verschijnen, en wordt meegenomen in een veld van kleuren en symbolen. Wat ik zie wordt verwerkt in de afgestemde orgonite, er kunnen bloemblaadjes, bloemen, en andere creaties in verwerkt worden, die ik allemaal van te voren laat ontstaan uit edelstenen, metaalvezels en hars. Deze worden uiteindelijk heel nauwkeurig ingegoten in de piramide.  Tijdens het aanmaken van de 2 componenten hars speel ik 432 hertz muziek, de goddelijke grondtoon, die door de hars wordt geabsorbeerd. Ik ontvang tijdens het creatieproces van de spirits initiatie codes, die ik energetisch in de orgonite verwerk, en die ondersteunend zijn in jouw proces.

 

Als je een speciale wens hebt, of een afstemming, dan kan ik deze voor je verwerken in een wens-bottle. Deze wens krijg ik van jou van te voren aangeleverd, en verwerk ik op een speciale manier in de top van de orgonite. Alles is energie, zo ook letters en je focus en aandacht op je te realiseren verlangens. Je wens wordt door de kosmische energie die door de orgonite stroomt het universum ingestuurd. Je wordt dagelijks herinnert aan je verlangen, waardoor je afgestemd blijft, en wensen echt uit kunnen komen!

Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren, je mag het me laten weten!

 

Wat ik nodig heb voor deze speciale bestelling, is een geboortedatum, naam en een foto, en als je kiest om je wens/afstemming in de orgonite te laten verwerken een briefje van max 7×3 cm, wat je naar mij toe mag sturen.

 

Wil jij een persoonlijk afgestemde piramide bestellen, via de ideal link kan je de juiste maat kiezen en je orgonite bestellen

Prachtig voor jezelf, of om aan je dierbaren te schenken!

 

Je hebt de keuze uit:

 

12cm  Prijs 105,= euro

15cm Prijs 149,= euro

 

De verzendkosten zijn 10,= euro voor de orgonite’s. Het pakket wordt dan aangetekend verzonden, maar ophalen in Merselo mag natuurlijk ook!

Verzendkosten BE 15,= euro