31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Persoonlijke afgestemde orgonite (met wens)

Met veel plezier maak ik orgonites afgestemd op jouw energieveld

Deze magisch mooie creaties maak ik samen met mijn team van spirits. De orgonites die mogen ontstaan zijn energetisch verweven met het energieveld van mijn klant. Het zijn dus niet alleen mooie objecten om te zien, maar zijn zorgvuldig laag op laag opgebouwd met edelstenen, mineralen, metalen, hars en zuivere liefde.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik verbind me met jouw energieveld via jouw naam, foto en datum van geboorte. Ik wordt hierdoor met beelden door jouw energieveld geleid, wat inhoud dat ik delen van vorige levens mag zien en stukken uit dit leven die voor jou van waarde zijn en die een belangrijke sleutel zijn om jouw ziel ondersteunend te zijn in dit aardse leven. Ik hoor en zie welke vormen, edelstenen en in jouw orgonite mogen verschijnen, en wordt meegenomen in een veld van kleuren en symbolen. Wat ik zie wordt verwerkt in de afgestemde orgonite, er kunnen bloemblaadjes, bloemen, en andere creaties in verwerkt worden, die ik allemaal van te voren laat ontstaan uit edelstenen, metaalvezels en hars. Deze worden uiteindelijk heel nauwkeurig ingegoten in de piramide.  Het geboortegetal wordt tevens verwerkt in de orgonite, het is jouw persoonlijke trilling die je met je geboorte meegekregen hebt, en die je talenten, en uitdagingen weergeven. Tijdens het aanmaken van de 2 componenten hars speel ik 432 hertz muziek, de goddelijke grondtoon, die door de hars wordt geabsorbeerd. Ik ontvang tijdens het creatieproces van de spirits initiatie codes, die ik energetisch in de orgonite verwerk, en die ondersteunend zijn in jouw proces. De bodem van de piramide wordt verwerkt met een mandala, die een persoonlijke boodschap met je deelt.

Als je een speciale wens hebt, of een afstemming, dan kan ik deze voor je verwerken in een wens-bottle. Deze wens krijg ik van jou van te voren aangeleverd, en verwerk ik op een speciale manier in de top van de orgonite. Alles is energie, zo ook letters en je focus en aandacht op je te realiseren verlangens. Je wens wordt door de kosmische energie die door de orgonite stroomt het universum ingestuurd. Je wordt dagelijks herinnert aan je verlangen, waardoor je afgestemd blijft, en wensen echt uit kunnen komen!


 

Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren, je mag het me laten weten!

Wat ik nodig heb voor deze speciale bestelling, is een geboortedatum en een foto

 

Als je een echte diepe transformatie in een korte tijd wilt ervaren, dan kan je bij mij de OHM-healing komen ervaren. Deze energetische reis, zal jouw energieveld resetten, en jouw afgestemde orgonite zal hier een grote bijdrage aan mogen leveren. Lees hier alles over via deze pagina

Orgonite Healing Massage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij een persoonlijk afgestemde piramide krachtpatser bestellen?

Prachtig voor jezelf, of om aan je dierbaren te schenken!

 

 

Je hebt de keuze uit:

8x8cm Prijs 70,= euro

10×10 Prijs 85,= euro

12×12 Prijs 105,= euro

15×15 Prijs 149,= euro

 

De verzendkosten zijn 7,50 euro, maar ophalen in Best Spirits mag natuurlijk ook!

 

 

 

Een van de testimonia van mijn klanten:

Testimonials en ervaringen van mijn klanten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij avondlicht met een spotje op de orgonite gericht

In de bodem zit een rand glow of the dark