31(0)634190620
Jacqske@rt: live with joy

Persoonlijke orgonite op bestelling

Met veel plezier maak ik orgonites op bestelling

 

Wil jij een persoonlijk afgestemde piramide krachtpatser bestellen?

 

Deze orgonite maak ik die speciaal afgestemd is op jouw energieveld, jouw persoonlijk levensgetal, en op jouw spirituele groei en behoefte!

Tijdens heel het creatieproces van de orgonite verbind ik me met jouw energieveld, en bouw ik de lagen op met de edelstenen, en materialen die zich willen vormen in jouw piramide. Ik speel tijdens het gieten geluidsgolven af van 432 hertz. De 432 trillingen per seconde is een toon die herkomstig is uit bronenergie, die de vloeibare hars met positiviteit en liefde vult.

Ik gebruik symbolen uit de eeuwenoude cultuur van Hawaii, die allemaal een persoonlijke frequentie bezitten, en positieve kracht uitstralen om de nieuwe eigenaar van de orgonite te ondersteunen in zijn of haar proces. Symbolen van de flower of life, OHM, levensboom, reiki symbolen, tekens van de dierenriem, sri-yantra, symbool van aartsengel Michael, symbool van Tesla, met allemaal een positieve krachtige energie frequentie, gebruik ik voor de “finishing touch” van de orgonite’s.

Heb je een voorkeur voor bepaalde kleuren, je mag het me laten weten!

Wat ik nodig heb voor deze speciale bestelling, is een geboortedatum van de nieuwe eigenaar.

Ik maak ze in diverse maten

 

Prachtig voor jezelf, of om tijdens de feestmaand aan je dierbaren te schenken!

 

 

Je hebt de keuze uit:

8x8cm Prijs 70,= euro incl verzendkosten

10×10 Prijs 85,= euro incl verzenkosten

12×12 Prijs 105,= euro incl verzendkosten

15×15 Prijs 145,= euro incl verzendkosten

 

 

Voorbeeld orgonite: 15 cm

In de opbouw van de orgonites die ik maak is veel te zien. Ik houd ervan om een balans te maken tussen de transparante kleuren, vaste kleuren, de zorgvuldig uitgekozen edelstenen, en metalen. De kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat elke orgonite een harmonische uitstraling heeft. In elk vlak van de piramide is wel weer iets bijzonders te zien!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bij avondlicht met een spotje op de orgonite gericht

In de bodem zit een rand glow of the dark

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodem van de orgonite met het Tesla symbool, dit werkt als transformator tussen aarde en kosmos

 

 

 

 

 

 

 

 

Bodem van de orgonite met Hawaiaans sybool in een cirkel van lapis lazulli, liggend in een bed van metaal en koper deeltjes om de energie van de orgonite goed te laten doorstromen in de woon/werk omgeving

 

 

Orgonite naar wens van de klant, met heel veel regenboog kleurtjes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De bodem van deze orgonite heeft een Sri Yantra, in een bedje van kopervezel.

De Sri Yantra is het symbool van bron energie, de eeuwige creatiekracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uitleg over de symbolen die ik gebruik in de orgonites

Shri Yantra symbool

Dit is een eeuwenoud symbool ( meer dan 12.000 jaar oud)  wat opgebouwd is uit heilige geometrie en de Golden Ratio. Het wordt gezien als het symbool van manifestatie van je dromen en wensen.  Het stimuleert  eenwording en harmonie, het trekt een grote hoeveelheid heling en licht aan. Eeuwenlang hebben mensen dit bijzondere symbool gebruikt voor het verhogen van het bewustzijn. Het word gebruikt om het welbevinden in materiële- en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve, lage resonanties en geblokkeerde energie in een huis of de directe omgeving. Shri Yantra als talisman worden ook gedragen voor bescherming, gezondheid en zuivering.  Het is bekend en bewezen dat staren naar de centrale stip van de Sri Yantra veranderingen in de hersenen stimuleren, waardoor de pijnappelklier die in relatie staat met het 3e oog geactiveerd wordt. De afbeelding van de Sri Yantra zend hoge vibraties van levenskracht uit.

 

Tesla symbool

Dit Tesla symbool bezit energie golven, die rechtstreeks toegang hebben tot het actieve energieveld waarin wij leven. Nikola Tesla was in staat om energie rechtstreeks om te zetten die hij uit het “bewustzijnsveld” schepte , dit zorgde voor een positief effect op de ontwikkeling van de fysiek, emotioneel, mentale en het spirituele bewustzijn van de mens.  Negatief beladen energievelden werden door hem omgezet in positieve frequentie, waardoor de omgeving direct in balans werd gebracht.

 

 

Aarts Engel Michael is de begeleider van de mensen op aarde, hij is er voor je als je hem nodig hebt. En heeft het doel om je levensenergie te laten doorstromen. Hij zal je beschermen tegen problemen en helpt je bij je welzijn.  Hij motiveert, geeft je moed en geeft je heldere raad ten aanzien van te ondernemen stappen.

Hij laat zich vaak zien als een blauwe orb met een schildje erin, je kunt hem zien als blauwe verlichtende energie bal.