Jacqske@rt: live with joy

Orgonite wand art

Prachtige orgonite wand art, een bijzonder energetisch kunst werk!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is geode-778x1024.jpg

                   

Deze geode is gevuld met de gouden  driehoek, herkimmer diamanten, golden healers, kopervezels en metaal vezels De maat en voorkeur voor kleurnuance kan naar wens gemaakt worden met een max van 100cm. Je mag ook je favoriete kleur edelsteen als bijlage naar mij mailen.

                   

Prijs is exclusief verzendkosten De geode kan verzonden worden. Ophalen in mijn praktijk in Best mag ook na afspraak.    

De prachtige orgonite geodes zijn dan niet alleen een sfeermaker, maar door de krachtige edelstenen die ik in het kunstwerk verwerk zorgt het voor een positieve sfeer in huis. De geneeskrachtige werking van de kristallen doen ook perfect hun werk in de omgeving waar het tafeltje wordt geplaatst. Je woon of werkplek wordt uitgebalanceerd in energie, wat een zeer positieve werking heeft op de leef/werk omgeving.   Zo verwerk ik altijd de gouden driehoek, die bestaat uit bergkristal, rozenkwarts en amethist, deze edelstenen versterken elkaars positieve energie.

Deze combinatie zuivert onrustige energie, en zorgt voor gezonde levensenergie, waardoor je ook rust en harmonie gaat ervaren. Rozenkwarts is de ultieme liefdessteen, amethist zorgt voor inzichten en geeft een diepe ontspanning, bergkristal heeft een groot zuiveringsveld en zorgt voor harmonie, en versterkt alle andere edelstenen waar ze mee samen is.

De herkimmer diamant is een krachtige healer met een zeer hoge trilling, en geeft een zacht voelende liefdes energie, het bevordert tevens je creativiteit en biedt ondersteuning in stukken waar je mee worstelt. Het is een krachtige steen die voor het vergroten van helderziendheid en je geestelijke vermogens zorgt.

De golden healers hebben een krachtige genezende werking en zorgen voor innerlijke vrede. Ze versterken de doorstroming van energie, en helpen blokkades op te ruimen, en het contact met de goddelijke bron te versterken. Verder gebruik ik fijne deeltjes metaal en glitter.  

Het creatieproces wat start bij het opbouwen van de mal, het gieten van tientallen flinterdunne gekleurde hars laagjes, en het verwerken van de edelstenen en metalen die in het blad een juiste plek krijgen. Het hart van de geode bouw ik zo natuur getrouw mogelijk op. Alle stappen voer ik in de juiste volgorde uit in een tijdsbestek van c.a. 3 weken.  

 

 

 

 

 

 

 

 

De keuzes uit de afmetingen:

100x80cm  Prijs 465,= (+ 50,= euro transport via koerier)

80×60  Prijs 399,= ( + 20,= euro verzendkosten)

60×40 Prijs 329,= ( + 20,= euro verzendkosten)

50×30 Prijs 265,= ( + 20,= euro verzendkosten)