Orgonite win actie

Vandaag ga ik de winnaar bekend maken!!!!!!!!!!!!

In dit filmpje laat ik weten wie de gelukkige winnaar is 🙂

 

Op 8 januari startte ik deze leuke win actie voor deze bijzondere orgonite

Vandaag op 26 januari staat de teller van het delen op facebook maar liefst op 150 keer!!!!!!!

Heel veel lieve en leuke reacties heb ik over deze creatie mogen ontvangen. Veel mensen die deze krachtpatser graag in huis zouden willen zien staan, en die deze actie een warm hart toe dragen, mijn grote dank hiervoor!

 

Door deze deelactie ontving ik zoveel bevestigingen van mijn voorgevoel, er zijn zoveel mensen die liefde voelen voor deze krachtpatsers, en meer te weten willen komen over deze bijzonder sterke transformators.

Ik ben er helemaal klaar voor om een energie netwerk van liefde en vreugde neer te gaan leggen via hart connectie met anderen hier op aarde. Samen in verbinding en met de zuivere energie van de orgonite’s de wereld een stukje mooier, lichter, en liefdevoller maken!

De workshops die ik aanbiedt geven de mogelijkheid om zelf enkele orgonites te maken, waardoor er steeds weer een nieuwe krachtpatser geboren mag worden. Zo ontstaat er een energetisch raster van een hoge energetische trilling die over onze aarde uitgerold gaat worden!

 

Iedereen bedankt voor het delen, liken, en de lieve reacties!

Als je geïnteresseerd bent in een van de workshops, laat het me weten

Liefs Jacqueline