Jacqske@rt: live with joy

Praktijk/atelier

THE BEST YOURNEY TAKES YOU HOME!!

 

In mijn praktijk ben je welkom om samen te groeien, te verbinden, te co-creëren, en gezellig gelijkgestemde mensen te ontmoeten tijdens een van mijn workshops, of persoonlijke (healing) sessies.

 

Wat er binnen mijn werkveld allemaal mogelijk is

Ben jij helemaal wakker en voel jij je onbegrepen en eenzaam in deze bijzondere nieuwe tijd, waarin jij je niet gehoord of gezien voelt in jouw visie op de nieuwe wereld die zich onder onze voeten lijkt te onvouwen? Ook dan ben je welkom om met mij te verbinden, en vanuit onmacht naar liefde en nieuwe inzichten te shiften via de soul connectie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tevens kan je bij mij terecht voor een wandel coach sessie, waarbij ik je mee uit je hoofd neem en afdaal in je hart!

Ook voor een ontspannen kristal-tachyon healing, een soul-reading of een soul fotoshoot ben je bij mij aan het juiste adres!

Online geef ik de mogelijkheid om met mij een e-connectie aan te gaan, om jouw belangrijke vraagstukken helder te krijgen.

Wil je graag wakkere gelijkgestemde mensen ontmoeten die de shift aan het maken zijn naar het 5dimensionale veld ? 1x per maand is er binnen mijn praktijk een ontmoetingsavond, waarbij we met elkaar co-creeren, en ervaringen met elkaar uitwisselen.

 

 

 

 

 

 

Mensen (klein & groot) op hun mooist fotograferen heeft tevens  mijn grote passie, op beeldmateriaal de ziel weerspiegelen, de energie vastleggen die er werkelijk toe doet!

In dit onderstaande artikel kan je alles lezen over deze bijzondere fotoshoot

 

Soul fotografie

 

 

 

 

 

Niet alleen in mijn praktijk, maar ook in de buitenlucht kan ik jou van dienst zijn

Ontdek je eigen innerlijke kracht en ga de transformatie aan met de wandel coach sessie

De natuur werkt helend en zorgt voor wonderen!

Als je leven even tot stilstand is gebracht, en je zelf geen uitweg meer ziet om uit je probleem te komen, dan biedt wandelcoaching een prachtige manier om weer op het juiste spoor te komen.

In dit onderstaande artikel kan je alles lezen over de bijzondere wandel sessie

Wandel sessie 1-op-1