Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop creatieve Levenskunst

Het creatief verbinden van diepere lagen in jezelf

Tijdens deze 2-delige workshop daal je af in je innerlijke wereld, spreek je jouw verbeeldingskracht aan, jouw innerlijk licht, die jou via lijnen, kleuren, vormen en bewegingen dat wat in jou leeft op doek laat verschijnen. Je gaat voegen en verwijderen, afronden en ontvangen, op een creatieve wijze spelen met het altijd in bewegend veld van kosmische energie. Opgaan in het NU moment, en de tijd nemen voor jeZELF.

We starten met een kop thee of koffie, een kwartiertje rust, en daarna begin je aan je reis.

In de eerste ochtend ga je in meerdere lagen jouw reis maken naar binnen, je handen, materialen en kleuren vinden vanzelf hun weg op het doek. Jouw creatieproces is uniek, en brengt delen naar boven die je aan mag kijken, kort mee mag versmelten, en mag transformeren met behulp van verf, en allerlei andere mediums.

Jouw krachtveld, die jou precies gaat spiegelen waar jij bij gebaat bent, laag voor laag zal je kunstwerk nieuw leven in en uit gaan ademen. Door jouw handen heen ga jij je nieuwe basis creëren, jouw bestaansrecht wat jij je energetisch toe gaat eigenen en vorm gaat geven, gecreëerd door stevige aardse materialen, die jij als een geheel met speciale pasta en verf gaat verwerken. De eerste energetische lagen van jouw kunstwerk zullen aan de lucht opdrogen, en op je wachten tot de volgende verbinding tijdens het tweede moment aanbreekt.

Tijdens de 2e ochtend mag je wederom in je hart afdalen, en jouw nieuwe energieveld opnieuw aan gaan kijken. Hier begeleid ik je in, en laat je connectie maken met je eigen zielsblauwdruk, waar jij de informatie en beelden opduikt. Het is wijze kennis die in jou aanwezig is, en die ontkiemt gaat worden. Deze beelden mogen je inspireren om de laatste laag op je doek te laten verschijnen, door gebruik te maken van diverse zachte materialen, houtskool, verf, stift, krijt, edelstenen, en waar jouw verlangen voor dat moment nog meer naar uitgaat en wat ik in huis heb. Echt alles bestaat uit universele energie, ook jouw verlangens die in je leven, en die via jouw kunstwerk tot leven gewekt gaan worden, en dus ook echt MET jou en VOOR jou gaat werken, ten behoeve van jouw innnerlijk licht wat haar taak mag uitdragen hier op aarde!

Beide ochtenden sluiten we af met een trekking uit het kaartendeck, en het delen van hetgeen waarvan jij voelt dat uitgesproken mag worden, gerelateerd aan jouw creatieve reis.

De ochtenden duren c.a. 3 tot 3.5 uur. Net hoeveel tijd jij nodig hebt.

De bijdrage is 175,= euro

Een afspraak inplannen doen we in overleg

Je mag je kunstwerk (nat) meenemen, maar ik kan het ook nadien versturen voor 8,50 NL of 15,00 België