Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop naar keuze & sessie

Lijkt het je leuk om een eigen orgonite creatie te maken, maar dan liever niet in een groep? Wellicht is deze combi deal workshop passend voor jou.

Ik geef je de mogelijkheid om een van mijn workshops in alle rust te beleven, prikkel vrij, en in volledige ontspanning in je eigen creatieve energieveld. En om na dit mooie creatieproces helemaal tot rust te komen krijg je een healing sessie in de kristal kamer van in totaal 45 minuten. We sluiten deze mooie ochtend/middag af met het trekken van een kaart uit mijn favoriete kaartendek.

De inhoud van deze ochtend/middag we starten om 10:00 uur met thee/koffie en wat lekkers. Van 10:30 – 12:30 met een uitloop naar 13:00 uur uur heb je alle tijd voor je creatie te maken. Daarna nemen we een half uurtje de tijd om te lunchen, je mag je eigen lunch meenemen. Na de lunch mag jij heerlijk ontspannen in de kristal kamer, waarna we afsluiten met een energetische zielskaart die je uit mijn favoriete kaartendek mag trekken.

Tijdens deze combi sessie mag er van alles openen, zowel in jou als rond jou. Behalve creatief aan de slag te zijn, zal de verbinding tijdens het proces zowel bij jou als bij mij informatie verstrekken. Inzichten, heldere waarnemingen die een bijdrage mogen zijn om duidelijkheid te krijgen in vraagstukken in je leven. Het “lichtgesprek” ontstaat vanuit het creatief bezig zijn en in verbinding zijn. Een mooi proces wat moeiteloos mag verlopen!

Hoe de aanmelding voor de workshop naar keuze werkt:

Jij stuurt mij een mail met de voorkeur van de workshop die je wilt komen doen. We maken samen een afspraak die ons beide past. Ik stuur je een betaallink, en na het voldoen van de betaling plannen we de afspraak definitief in.

De mogelijkheden zijn en de prijzen zijn:

Verzendkosten

Omdat je kunstwerk moet uitharden of drogen, zal ik het later goed en veilig verpakt naar je versturen, verzendkosten in NL bedragen 10 euro verzenden (of aangetekend 15,= euro) België tussen de 15 en 25,00 euro (ligt aan het gewicht van de creatie)