Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop orgonite geode met sessie

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite geode te maken, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Tijdens deze super mooie workshop is het energieveld, mijn aandacht en tijd voor jou alleen!

Je gaat met mijn hulp stap gewijs je eigen mooie orgonite geode maken, een krachtbron die op jouw energieveld is afgestemd, een prachtig energetisch kunstwerk die gevuld is met liefdevolle energie.

De dagindeling:

We starten om 10:00 uur in de ochtend, waar we met wat lekkers kennis met elkaar maken, om daarna aan het energetisch creatieproces te gaan werken. Rond 13:00 uur gaan we samen lunchen, je mag je eigen lunchpakketje meenemen

Na de lunch nemen we alle tijd voor de healing sessie in de kristalkamer, en zal ik met je delen wat er in je energieveld aanwezig is, en deel ik mijn visie/inzichten met jou.

De sessie en het nagesprek duren ruim 1 uur, waarna we afsluiten met een kaart uit mijn prachtige kaartendek, die als een magische eye opener in mag dalen in je hart. Rond 14:30 uur nemen we voor deze dag afscheid van elkaar.

Dit dagdeel zal dan ook 4 ,5 uur in beslag nemen

Deze bijzondere privé workshop kost 249,= euro 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 288368717_1450657522041140_2170463122828227585_n-576x1024.jpg

Deze workshop is inclusief:

  • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
  • uitleg over de werking
  • alle benodigde materialen, het lenen van de mal
  • koffie/thee/water en lekkers
  • Transformatie healing sessie van 3/4 uur
  • Vertaling van wat in jouw ziels-veld gezien en gedeeld mag worden
  • Wijsheid sessie vanuit het kaartendek
  • Fijne rustige werksfeer waar alle aandacht alleen voor jou is
  • en nog een leuke verassing!!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

Wat is een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in de vorm van een edelsteen geode. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

Een orgonite geode gevuld met seleniet, en de gouden 3 hoek (rozenkwarts, amethist, bergkristal) in combinatie met metaalvezels. Deze geode kan je ophangen aan de muur, of neerzetten op je favoriete plekje in huis of werkplek. De kleurstelling ga je zelf kiezen! Heb jij nog andere favoriete edelstenen die ik op voorraad heb, dan mag jij je keuze doorgeven.

Ik leer je de meng en de giet technieken, en neem je stap voor stap mee in de opbouw van je eigen geode.

De geode is c.a. 23×33 cm.

De orgonite beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte je gehele woon of werkplek. Deze krachtige geode zorgt ervoor dat onrustige energie die van bv van je magnetron, wifi kastje, telefoon, of zendmasten van buiten afkomen, omgezet worden in positieve levensenergie..Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.


Workshop orgonite geode Archieven – Jacqueline van de Koevering

Je inschrijving is pas definitief en je bent pas verzekerd van een plaats wanneer je de uitwisseling vooraf hebt voldaan. Bij aanmelding ontvang je een bewijs van deelname voor de workshop.


Samen kiezen we een geschikte datum en tijd. Weekenden zijn alleen ver vooruit te boeken.