Jacqske@rt: live with joy

Privé workshop orgonites maken met sessie 

———————————————————————————————————————————

Lijkt het je leuk om zelf een orgonite te maken, maar dan liever niet in een groep? Wellicht is deze 4,5 uur durende combi workshop passend voor jou.

Sinds kort geef ik de mogelijkheid om deze fijne workshop in alle rust te beleven, prikkel vrij, en in volledige ontspanning in je eigen creatieve energieveld. En om na dit mooie creatieproces helemaal tot rust te komen krijg je een healing sessie in de kristal / tensor kamer van in totaal 45 minuten. We sluiten deze mooie ochtend/middag af met het trekken van een energetische kaart uit mijn favoriete kaartendek.

De inhoud van deze ochtend/middag we starten om 10:00 uur met thee/koffie en wat lekkers. Van 10:30 – 12:30 uur heb je alle tijd voor je creaties te maken. Om 13:00 uur nemen we een half uurtje de tijd om te lunchen, je mag je eigen lunch meenemen. Van 13:30 uur tot 14:15 uur mag jij heerlijk ontspannen in de kristal/tensor healing kamer, waarna we afsluiten met een energetische zielskaart die je uit mijn favoriete kaartendek mag trekken. info over de orgonites, en de helende en transformerende werking voor je woon en werkplek

Deze workshop is inclusief:

 • het maken van 2 verschillende orgonites ( met geurloze epoxyhars )
 • uitleg over de werking
 • alle benodigde materialen. de mallen mag je lenen
 • koffie/thee/water en lekkers
 • Transformatie healing sessie van 3/4 uur
 • Vertaling van wat in jouw ziels-veld gezien en gedeeld mag worden
 • Wijsheid sessie vanuit het kaartendek
 • Fijne rustige werksfeer waar alle aandacht alleen voor jou is
 • en nog een leuke verassing!!

Zie  deze link voor meer informatie hierover: https://jacquelinevandekoevering.nl/orgonite-healing-massage/

Deze compleet verzorgde prive workshop kost 225,= euro. (excl verzendkosten 8,50 euro Nederland 15,= euro België)

Het maken van orgonites is behalve lekker creatief bezig zijn, ook een prachtig spiritueel/energetische beleving,  waarbij innerlijk ook een proces in gang kan worden gezet. Ook hier is aandacht voor, vrijheid in wie we werkelijk ZIJN en voelen in wat er in ons gebeurd is heel belangrijk. 

Ik  ben dankbaar dat ik deze workshop kan faciliteren om ons creatieve vermogen tot haar ware vorm te laten komen, in een “veilig voelende omgeving”. Openheid en verbinding vanuit hart en mind is goddelijke creatie in zijn meest mooie vorm, waarin de magic in onszelf mag stromen!

Wie weet mag ik je in een van mijn workshops van hart tot hart ontmoeten.

Voor een boeking kan je contact met mij opnemen via info@mooistecreaties.nl

Samen plannen we een datum

Liefs Jacqueline 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is universe.jpg

Informatieve informatie over de orgonites:

Wat is nu eigenlijk een orgonite?

Orgonite is een samenstelling van kunsthars, metaal en edelsteen. Dit materiaal wordt in de juiste verhouding gegoten, tijdens deze workshop gaan we het gieten in een piramide  van 5×5 cm en in een oplaadschijf voor je edelstenen, fruit, groenten of water positief op te laden. De orgonite komt aan zijn mega kracht doordat de kunsthars tijdens het harding’s proces krimpt, zo komt er druk op de edelstenen, metaal en koper delen zodat de nulpunt energie ontstaat (dit is de oorsprong energie in de kosmos) ook wel piezo-effect genoemd.  De orgonite zorgt ervoor dat negatieve energie omgezet wordt in positieve energie. Orgonite betekend dus levensenergie!

 

Waarom juist een 4 vlaks-piramidevorm?

De piramide is sinds duizenden jaren een heilig symbool in vele culturen.  De piramide vertegenwoordigt de Drie-eenheid en de vier richtingen, en creëert een draaikolk van energie die alles kan genezen, zuiveren en vergroten waar je je op concentreert of van plan bent. Elke piramide heeft een geometrische vorm met naar buiten gerichte vlakken die kosmische energie opvangen en deze concentreert in een brandpunt in het hart van de piramide. Pyra komt van het Griekse woord VUUR en mide van het Latijnse woord mede, wat midden betekent. De piramide staat dus eigenlijk voor “Vuur in het Midden”, wat een toepasselijke omschrijving is voor de natuurlijke werking van de levenskracht-energie die zich in het centrum van deze bijzondere vorm bevindt. Piramide-energie werkt op diverse vlakken: materieel, mentaal en spiritueel. Deze energie heeft een positief effect op de voorwerpen die dicht bij dat brandpunt worden geplaatst.  Het is een subtiele energie en die zelfs negatieve energie kan neutraliseren, en om kan zetten in positieve levensenergie!

Tijdens deze creatieve workshop ben je niet alleen creatief bezig, je krijgt ook informatie hoe een orgonite nu precies werkt en ik leg je de werking uit van de edelstenen, en het gietproces.

Je hoeft niet persé creatief aangelegd te zijn, gezelligheid staat voorop bij het creëren van je orgonite.

Wat ga je maken tijdens deze workshop:
 • Orgonite oplaad schijf 8 cm doorsnede, 1 cm dikte

Deze oplaad-schijf kan gebruikt worden om je drinken, fruit of edelstenen op te laden. Tevens zorgt de oplaad-schijf ervoor dat je leefomgeving stralingsvrij wordt gemaakt. Het is een super booster, deze krachtige orgonite zorgt voor het detoxen van je medicatie die voor bijwerkingen zorgen!

 • Piramide orgonite van 5x5x5 cm

Je mag een symbool van thuis meenemen, iets wat je graag wilt verwerken in je 1e orgonite piramide. Dit sieraad, of ander voorwerp mag max 3 x 3 cm zijn. Je kunt ook iets moois meenemen van een dierbare, net wat je wil.

De orgonite piramide die we gaan maken werkt als een antenne, die kosmische energie aantrekt, ontvangt, bundelt en weer uitstraalt. De orgonite zorgt voor een beter woon/werk/leefklimaat waardoor de mensen en dieren die daar verblijven zich veel gezonder, gegronder en ontspannen voelen. Zelfs de planten hebben profijt van deze positieve energie!

Het beïnvloedt, reinigt en transformeert de energie in een ruimte van zo’n 50 vierkante meter (per verdieping) met een orgonite van 5cm. Je kunt de piramide op gevoel ergens plaatsen of naast een negatieve energiebron zetten zoals een draadloze stralingsbron, je wifi kastje, magnetron, of andere stoorzender. De negatieve energie zal na het plaatsen van de orgonite getransformeerd worden.Je zult het ECHT gaan merken, ook als je zegt dat je niet gevoelig bent!

In deze workshop zorg ik voor de edelstenen, metaal, koperdeeltjes, koper (die je zelf gaat vormen in een spiraal) kunsthars, spirituele kracht symbolen. Je mag tijdens deze workshop 1 piramide mal van 5,5 cm, 1 oplaadschijf mal c.a. 8 cm doorsnede van mij lenen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is DSC_6791-3-287x300.jpg

Als je de smaak te pakken hebt, kan je bij mij een kant en klaar pakket bestellen, om zelf nog enkele orgonites thuis te maken

Het is belangrijk oude kleding aan te doen omdat eventuele vlekken van de epoxy hars moeilijk uit kleding gaan.
Voor verdere vragen: info@mooistecreaties.nl
https://jacquelinevandekoevering.nl/product/0001-luxe-diy-orgonite-pakket/